|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() בזמן האחרון דוחף בכוח אבל זה סתם מעצבן אותי.... ://
שוקל 68.5 1.72
![]() |
#2 |
הושעה
|
![]() אף אחד בפורום לא אוכל 10000 קלוריות נקודה.
![]() |
#3 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אני מאמין לסממית, כי אני זוכר שהוא העלה לפה פעם את התפריט שלו לחוות דעת. אני באופן אישי ספרתי לו את הקלוריות והיו שם 10 אלף קלוריות. אני זוכר שהיו איזה 8 פיתות, 2 קילו עוף (או יותר), צלחות פסטה וכו'.
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עדיין זה לא 10000 מרקוס רול אוכל 2 קילו אורז לפני בישול ועוד קילו שיבולת שועל ביום קילו חזה עוף הרבה חלבון בננות ועוד מלא דברים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() ציטוט:
http://www.atraf-f.net/or/showthread.php?t=1424
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שניצל סויה... מה אתה בחורה צימחונית לא הבנתי את הקטע... פיתות, מלא פיתות לפחות פיתות מחיטה מלאה... כנפיים... על זה ממש אני לא יודע מה לומר, זה לא תפריט אכול כפי יכולתך אין ירקות, אין שומנים בריאים, אין דגנים מלאים, אין גיוון, זה לא תפריט של מפתח גוף.
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אממ תודה עידן עזרתה לי מאוד!
מני אני מקווה שאתה מאמין עכשיו אחי אין לי שום אינטרס לשקר פה לאנשים שאני מתכתב איתם יום יום ויאיר שמע אתה על העקיצות שלך תשלם אני מבטיח לך וואלה יופי ילד בן 16 פותח תפה שלו עליי |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
דוגמא: 300 גרם שומן = 2700 ק"ל 500 גרם חלבון = 2050 ק"ל 1250 פחמימות = 5125 תראו לי בן אדם שאוכל את זה ? לפרסם תפריט כזה זה לא בעיה אבל לאכול את זה זה בילתי אפשרי ![]() ![]() ![]() חוץ משומן שומן ועוד שומן לא יהיה עליו כלום ![]() SMAMIT אתה מאז לקרוא לאצמך בודיבילדר ? לאלי האנה יש פחות קלוריות בתפריט ואתה משווה את עצמך לאלי האנה ? אתה בגודל שלו ? אתה בגודל של היד שלו בכלל ? התשובה היא לא לא לא לא ! אז מה יש לך לעשות עם 10.000 ק"ל ? לדעתי אתה מזיין לנו בשכל ! (עם לא אז זה עוד יותר גרוע לבריאות שלך) ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() אוווואוווו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
הושעה
|
![]() אני בכל זאת לא מבין למה הוא צריך כמויות כאלה. זה פשוט מיותר לטרוף כל כך הרבה במצמב שכזה.
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה מדבר על מרקוס? זה לא יותר מדי,הבחור על סייקלים ושוקל 160 במסה בערך |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
מושעה
|
![]() תהרוג אותי אני לא מבין את התפריט הזה עם כל הכבוד
איך אין לך עצירות עם כל הפיתות האלה |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() מתרגלים
ואני לא הנוסה של הפוסט רד מזה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
מושעה
|
![]() חח אתה שורף את כל הקלוריות שאתה מוציא בלהתאמץ עם השרירי בטן ללחוץ את העצירות החוצה חח!! סתם אחי אתה בהמה
בתיאבון בטח אתה מנשנש לך איזה פיתה עכשיו |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Banned
|
![]() לא מבין מה הקטע בלהוכיח פה לכולם שאתה אוכל 10 אלף
אם תאוכל שיהיה לך לבריאות למה כל דבר צריך לבוא בהוכחה תעשה מה בזיין שלך ותפסיק לראות מה אחרים חושבים ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
עוסק ב:: לעשות כסף באינטרנט - הכנסה פסיבית
|
![]() היי... לרוב אני לא דוחף אוכל לפה. תמיד התיאבון חוזר אליי שעתיים אחרי הארוחה.
הבעיה זה הארוחת לילה שלפעמים מאוד סמוכה לארוחת הערב ולפעמים כשאני ממש מת לישון בשעה מאוחרת בלילה ואז לא בא לי לאכול את הארוחת לילה (שני שייקים של גיינר ושמן זית) אז זה בדרך כלל הדבר היחיד שאני מרגיש שאני דוחף למרות שאני לא רעב ומת לישון ![]()
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() בתחילת המסה הייתי צריך לדחוף את האוכל..
עכשיו אני אוכל הכל בקלות ואני רעב לפעמים..