|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: שרגא, כהן שרגא
עוסק ב:: מנקה בחדר כושר...
חדר כושר: אקסטרה ג'ים
|
![]() חשבתי לתומי שיהיה מבדר אם אעשה סקוואט חופשי, במשקל מכובד, ללא ידיים (כמו בsmith machine). התוצאה לא איחרה לבוא...
שיאים: bench press: 23kg RM5 squat:69.25mg *RM0.5 deadlift: 76.4g RM5 *חצי ירידה ![]() משקל בבוקר: 106 ק"ג משקל לאחר פיפי: 103.4 ק"ג משקל לאחר קקי: 92.7 ק"ג משקל לאחר ארוחת בוקר: 112 ק"ג *מתעדכן לאחר כל ביקור בשירותים. לפניות ,מענות ,טענות ובקשות ...לחץ כאן |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
גולש עם אזהרה
|
![]() לעשות במאסה כל יום ריצה של חצי שעה.
ציטוט:
קיבלתי את שלי די מזמן ואני חושב שלמדתי ושיניתי את גישתי והתנהוגתי בפורום בצורה דרסטית. אודה לך על התייחסות. תודה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() הייתי מתאמן fbw 4 פעמים בשבוע רצוף
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מר ישראל עד 90 ק"ג ואלוף האלופים של איגוד IFBB לשנת 2014 מר מרכז ומר דרום מקום 1 לשנת 2014
כללי:: סהר לא שחר קיבינימאט!
עוסק ב:: Israelbody+
חדר כושר: Factory אזור
|
![]() חחחחח בהתחלה הייתי עושה תוכנית fbw והיה לוקח לי כל אימון שעתיים וחצי..
וחשבתי שלאכול טונה אחרי אימון בזה נגמר הסיפור של התזונה. =\
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() תזונה : לא ידעתי כמה לקחת מהגיינר מהכף מדידה כי היו כמה שהטעו אותי בקיצור התברר שלקחתי במשך איזה 3 חודשים רבע סקופ במקום חצי סקופ חחח [67.5 גרם הכף מדידה וחשבתי ש125]
מאז שתיקנתי אני מרגיש הרבה יותר טוב יותר כוח ועוד בקטע של התזונה כשרק התחלתי להתאמן אכלתי ממש ממש קצת ולמרות שהייתי בתקופת מסה עשיתי למעשה חיטוב חח... אימונים: הייתי עושה תוכנית ab שכל אימון לקח סביבות השעה וחצי עם יותר מדי סטים [למרות שהיה 45 שניות בן תרגיל לתרגיל ודקה בין סט לסט] -מסלול מהיר לאימון יתר הייתי עושה מסור עם גב לא ישר הייתי עושה לחיצת חזה עם אחיזה רחבה מדי הטווח תנועה שלי היה קצר רצח אבל לאחר ששיניתי לאחיזה נורמלית העלתי משקלים כי יש לי יד אחורית יחסית חזקה p: ואממ זהוו בערך חח ואני כל הזמן לומד דבריםחדשים על הגוף שלי ועל האימונים ועל תזונה...
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() שהתחלתי להתאמן עשיתי בנץ' פרס עם 5 קילו כל צד על מוט של 10 קילו ושהחזרתי את המשקולת פיספסתי בצד שמאל והמשקולת נפלה לי על הגבה השמאלית מזל שזה היה משקל נמוך סיימתי עם גבה נפוכה וכחולה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
סמל מין
|
![]() לא עשיתי סקוואט ודדליפט מההתחלה!
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() להקשיב למאמן בחדר כושר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ![]()
"Yes, if you squat wrong it fucks things up. If you squat correctly, those same fucked-up things will unfuck themselves." - Mark Rippetoe - נערך לאחרונה על ידי Holy_Templar, 23-03-09 בשעה 21:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
|
![]() טעות? יותר תאונה, כל חודש אני כמעט שובר אצבע ממשקולות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה תמונה מאיפה אתם מפליצים את התמונות האלה....
אהה והוא אמר לי לא לעשות סקוואט ועוד הרבה שטיותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת............ |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() *לא אימנתי הרבה זמן רגליים (בהתחלה).
*יותר מדי סטים. *מעט מדי אוכל (אקטומורף- צריך להסתגל מחדש כל פעם שאני מעלה את כמות האוכל). *סקוואט בטכניקה זבל=>פציעה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() עשיתי מעט מאוד תריגלים לבייספס ולטרייספס , רק עכשיו הבנתי שאימון ידיים זה האימון הכי חשוב...
![]() |
#16 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() |