|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
שמתי... http://www.israelbody.com/showthread.php?t=39074
![]() |
![]() |
#3 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
אין לי מושג איך אתם מכניסים 6 ארוחות ליום,חלק נכבד מהיום אני עובד ועושה עוד דברים מסביב. מה אתם בבית כול היום?ועוד שאלה-מה התפקיד של הגיינר אם לא לעזור להעלות מסה? אגב אני לא מתאמן בחדר כושר אלא בבית,אולי בעתיד .. כניראה שגם אתה לא הבנתה אותי .. חבלל קצת פירוט בתשובות יעזור לי מאוד , הרי אם לא נשאל אז לא נדע.. ![]() נערך לאחרונה על ידי zivk, 22-02-09 בשעה 23:05. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אני אמרתי לך את דעתי בקשר לשינוי הזה אני ואתה עכשיו ביחד באותו מטרה שמע לי הכי טוב תיתקשר למיספר שאמרתי לך שאל מה טוב לך...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
כללי:: קוסטה =]
עוסק ב:: חיים
חדר כושר: שכונה XD
|
![]() חחח, אין פה אחד שאוכל פחות מ 6 ארוחות ביום אני חושב..
תיקרא עוד קצת. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() פרפקט חרא של אבקה...עם אולטימט עליתי 6 קילו כמעט ב3 חודשים
התחלתי עם הפרפקט חודש שלם סיימתי אותה וכלום אותו משקל. יש לציין שהיא דוחה בטעם שלה... קח סיריוס מאס |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() שאלה לי אליכם , תוסף מזון הוא מורכב מאוכל , יש כאלה שלא מסוגלים לאכול ביום 3 ארוחות גדולה ו2 קטנות (אני כזה ) פשוט אי אפשר , הקיבה הקטנה זה גורם להקיא אין תאבון ואין מקום להכיל כל כך הרבה אוכל , אני לוקח כדורים שאמורים לפתוח תתיאבון , עברתי ניתוח להוצאת שקדים או משו כזה שיהיה לי עוד מקום להכניס אוכל אבל עדיין , קשה לי לאכול ברמות האלה, מה הבעיה להוסיף ביום 1250 קלורויות מתוסף מזון מה לא טוב בזה ?
בנוסף לכך אומרים שתוסף מזון זה משו שהוא כן בריא ולא מזיק כי בסה"כ הוא מבוסס מאוכל , אז אם אני אוכל 2 ארוחות בשריות ביום נגיד , או ארוחה בשרית וארוחה שיש בה חלבון ופחמימות אני אוכל כל יום , מה הבעיה שעיקר הקלוריות או בנוסף אני יוסיף קלוריות מתוסף מזון ? תסכים איתי שתוסף מזון לעליה במשקל לא נועד לאנשים כמו רוני קולמן והאחרים ולדווקא לאנשים שהם שחיפים . ואם תוסף מזון הוא כמו אוכל ואוכלים ביום ארוחה בשרית וארוחה שיש בה חלבון ופחמימות מה הבעיה אפילו לפרק אריזה שלמה של תוסף מזון ביום מה לא בריא בזה ? זה כמו לאכול הרבה לא ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() נכון זה אומר שצריך לאכול חוץ מהתוסף לא אמרתי לחיות רק על התוסף , השאלה מה הבעיה שהתוסף יהיה המזין קלוריות העיקרי ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() בכלליות , אם אני מקבל את כל המנרלים והויטמנים הנחוצים לגוף זה יהיה בסדר לפרק אריזה של תוסף מזון ביום ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תאכל כמו שור = תגדל כמו שור ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
אזהרה ראשונה - שימוש בשפה לא נאותה על גבי הפורום
כללי:: שייקה
עוסק ב:: ג'ודו
חדר כושר: V-Life
|
![]() תאכל נכון הכי טוב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() אחי תקשיב אתה לא חייב להיות כול היום בבית וליתחון וכן האבקה זה כדי להשלים לך קלוריות חסרות או להוסיף על הקלוריות שאכלתה שיהיה מאזן חיובי בדרך ככלל לאכול ארוחות מסודרות זה יותר חשוב מלהיות בבית וליתחון...
תקציב לעצמך 3 ארוחות עיקריות וליפני השיינה עם אתה יכול תידחוף עוד ארוחה בלי ארוחות בניים זה גם בסדר גמור קח פרפקט 3000... |
![]() |
![]() |