|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
מר ישראל עד 90 ק"ג ואלוף האלופים של איגוד IFBB לשנת 2014 מר מרכז ומר דרום מקום 1 לשנת 2014
כללי:: סהר לא שחר קיבינימאט!
עוסק ב:: Israelbody+
חדר כושר: Factory אזור
|
![]() טוב....
Disturbed Mudvayne All That Remains System Of A Down Linkin Park שירים שבנויים למוטיבציה
![]() |
#2 |
Gay lord
|
![]() רן למה אתה שומע להקות/זמרים/זמרות של בנות ושל אימואים???
לא התכוונתי לכולם אבל יש הרבה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() זה פאנק רוק וזה בא לי טוב באימונים מה הקשר בנות ואימואים גם כן
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() כל מי שרוצה להוריד שירים אלבמים של זמרים תכנסו לאתרwww.idown.me ותורידו לכם שירים מטוביציה יש כל הסגננות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחח רן החתימה של הרגה אותי!!!!~
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
אזהרה ראשונה - שימוש בשפה לא נאותה על גבי הפורום
כללי:: שייקה
עוסק ב:: ג'ודו
חדר כושר: V-Life
|
![]() אני שומע מזרחית באמצע אימון ! הכי טוב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
הושעה
|
![]() Aborted
Kataklysm Exodus Anthrax Behemoth Decapitated Judas Priest Prey For Nothing Mortician Cannibal Corpse Morbid Angel Necrophagist Emperor Whorecore Immortal Metallica Megadeth וכו... עוד הרבה אפשרויות. בעיקרון - דת', בלאק, מטאלקור, דת'קור, ת'ראש וקצת הבי הולכים הכי טוב לאימונים. בלי קשר להעדפות, נטו אימונים זה דת', מטאלקור ודת'קור ![]()
![]() |
#8 |
הושעה
|
![]() וכמובן - להקת האימונים האגדית מכולן - Pantera!