|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() עדיף שתצמד לגרסה של נמרוד...
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שיסביר שזה פוגע לו באיכות חיים, שינפח את הסיפור, ילך צולע... למרות שהכי חשוב כמו שאמרתי זה ללכת לבית חולים ישר אחרי המקרה. אם לא עשית את זה שכח מרבה כסף.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() 1)אתה יכול לקבל כסף פיצויים תשחק אותה כאילו נפצעת הרבה יותר חזק ממה שזה
2)באמת מרגיז הקטע אם הערבי הזה אם המטומטם לא היה מתחכם ומנסה לעקוף כל החרא הזה לא היה קורה |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() פשששש לפחות יש לו עסק עם אחד שיש לו ביטוח , זה עוד מקרה טוב
בכל מקרה אחי תרגיש טוב , תאונה זה מאורע די מזעזע , אני כבר הספקתי לעבור תאונה חזיתית עם בחורה...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
פתו-אסטרוגן
|
![]() חברים! הדבר עוד מורכב...קודם צריך לברר עם לבן אדם יש באמת ביטוח (אפילו ביטוח צד ג' העיקר ביטוח)
אם אין לו... אני לא טובע אותו.. בנאדם עם אישה וילדים אני לא רוצה להכניס לכלא.. גידלו אותו ככה ולימדו אותו להיות בנאדם פראי.. לא רוצה שישב לי על המצפון שלאמא וילדים אין בעל ואבא+מפרנס במשפחה... אני יודע.. חלקכם תגידו שאני נוהג בטפשות, או שאיכפת לי מידי וכד'.. את הלקח שלו הוא למד.. האוטו שלו נהרס בצורה מפחידה.. ואני בטוח שיש לו איזה שני ילדים שלא היו חגורים שעפו לשמשה.. תודה לכולם על התמיכה... עומרי אתה צודק.. הם חיים כמו במערב הפרוע שם.. ברברים, חסרי השכלה ועוד ועוד.. גיימר אני זמין תקשר חופשי |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בגלל שאתה צריך ללמד אותו כי הוא יכול להמשיך לעשות את זה אפילו זה יכול לעזור לו אז מה שיש לו אישה וילדים אתה צריך לתבוע אותו אחרת הוא ימשיך לעשות את זה ויפגע באנשים אחרים וכמו שאמרת זה פלילי ואנשים כאלה לא צרכים להסתובב חופשי! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
פתו-אסטרוגן
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#9 | |
פתו-אסטרוגן
|
![]() ציטוט:
תראה.. אני יתבע אותו ישללו לו את הרישיון.. זה לא כאילו יכניסו אותו לכלא... אמרתי כבר.. הנהגים בטירה נוהגים גם בלי רשיון.. הם פאקינג ערבים הם עושים מה שבא להם הזונות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
מושעה
|
![]() בכל מקרה יצאת בנזק,גם אם תתבע אותו:
כשתרצה למכור את הרכב יקחו אותו לבדיקה -ויורידו לך במחיר על התאונה כשתרצה לבטח את הרכב שנה הבאה תשלם כפול |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
פתו-אסטרוגן
|
![]() ציטוט:
ובקשר למחיר שיורידו את האמת שזה לא מאוד משמעותי כי הכל אני אחליף לחדש כנראה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() ת"א אבל אני מסתובב מדי פעם בפתח תקווה..
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |