|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בכל אופן אפשר לעבור לחלופין תרגיל גב - תרגיל חזה וכו'.. ככה זה ייתן יותר איזון אבל לא יהיה מציק כי במילא עוברים מקום אחרי שמסיימים תרגיל .
![]() |
![]() |
#2 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
![]() בעיקרון אני לא רואה יתרונות של זה חוץ מהעובדה שאחרי שאתה מסיים עם החזה אתה מתעייף ואז יכול להשקיע קצת פחות בגב בכל אופן אין עם זה שום בעיה אם נוח לך לעבוד ככה זה בסדר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תעשה קודם בשריר שאתה רוצה יותר להשקיע, ותעשה פולאובר בדאמבלס זה גם לגב וגם מערב את שרירי החזה התחתון
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() נכון
![]() עוד יתרון זה שלמשל בחלוקה של A חזה + בייספס ולמחרת B גב + טרייספס תהיה התנגשות רציני, בגלל העבודה באימון A על הבייספס, יהיה קשה לערב אותו באימון B בגב. ואני אומר את זה מניסיון זה מאוד קשה לעבוד גב עם בייספס תפוס אז החלוקה הסופית שלי היא כזאת A= חזה + גב (תרגילים מעורבים). סה"כ בסביבות 24 סטים B= טרייספס + בייספס ( תרגילים מעורבים) בטן, גב תחתון סה"כ בסביבות 24 סטים. C= כתפיים + רגליים ( לא מעורב) + טרפזים . סה"כ 24 סטים. חלוקה שווה מבחינת סטים, יש התנגשות אחת אבל אני עובד ב4 אימוני Abc בשבוע אז הסדר שלי יפתור את זה בואו תראו ראשון: A שני: B שלישי : X רביעי: C חמישי: A שישי:x שבת:x ואז שבוע שני זה ייצא Bcab ושבוע שלישי Cabc ואת היום מנוחה אני ידחוף תמיד בין C לb כדי ללבטל את ההתנגשות של הטרייספס והכתפיים. בשרירים גדולים אני יעבוד ב3 תרגילים לכל שריר, כאשר אני עושה בין 3-4 סטים לכל תרגיל לשרירים קטנים אני יעבוד ב3 תררגילים לכל שריר, כאשר אני עושה בין 2-3 סטים לכל תרגיל אני יעבוד בפירמידות בכל תרגיל ( יתחיל מ12 חזרות ויעלה משקל עד ל6 חזרות). אני יעבוד חלק לכשל, חלק לחזרה אחת לפני כשל. מה לגבי שילוב של סופר סטים / דרופ סטים ? כדאי לי ? מ ה . א ת ם . א ו מ ר י ם ?
![]() |
#6 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
אולי אתה מוכן לפרט יותר כולל איזה תרגילים אתה משתמש? כי לא משמ הבנתי תמעורב לא מעורב ובעיקרון הייתי ממליץ לך להוסיף עוד יום 4 ABC בשבוע לא הכי מתאים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() מה קורה אחים שלי ?
אז ככה התחלתי Abc בצורה כזאת A= חזה + בייספס B= גב + טרייספס C= כתפיים + רגליים זה עם המון התנגשות. גם זה: A=חזה + גב סה"כ 24 סטים B= טרייספס + בייספס + בטן + גב תחתון (וכל השרירים האחרים) סה"כ יוצא לי 24 סטים C= כתפיים רגליים טרפזים סה"כ 24 סטים
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
A=חזה + גב סה"כ 24 סטים B= טרייספס + בייספס + בטן + גב תחתון (וכל השרירים האחרים) סה"כ יוצא לי 24 סטים C= כתפיים רגליים טרפזים סה"כ 24 סטים היא הרלוונטית אחרת לא הייתי כותב פה הודעה.
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הבייספס בa וb. הכתפיים בa ו c. ואם אתה עושה תרגילים ליד אחורית כמו מקבילים צמודים אז בכלל הטרייספס והחזה עובדים..
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() העבודה של הטרייספס בa לא משפיעה על העבודה בb, כיוון שאולי יש עבודה על הטרייספס בשני האימונים אבל היא לא מפריעה כי אנחנו לא משתמשים בטרייספס בתרגיל מורכב.. איך אני יסביר לך ..
נגיד וזה היה כך גב + טרייספס חזה + בייספס אז הייתה בעיה כי הטרייספס שעבדו עליו יום לפני, היה מתנגש עם העבודה על החזה יום למחרת אבל בחזה+גב טרייספס+בייספס זה לא חשוב כי אנחנו עובדים בצורה מבודדת יום למחרת ככה שהשריר יכול לעבוד מצידי יום לפני הוא לא יפריע לי באימון המבודד .
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
השריר עבד אז הוא עבד, מה זה משנה אם התרגיל מורכב או לא?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() כי אם אני יעבוד בAB הכי הגיוני לעבוד בחלוקה כזאת חזה כתפיים טרייספס גב בייספס רגליים ואת זה כבר עשיתי..
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() אתה לא הבנת אותי
הטרייספס לא יהיה מת מעבודה מורכבת שאפילו אותה אפשר לדלל אם אני יעשה למשל 3 סטים בנץ בשיפוע 5 סטים פלייס 4 סטים קרוס אובר אתה חושב שאחרי אימון כזה הטרייספס יהיה לי עד כדי כך תפוס שאני לא יוכל לעבוד עליו כמו שצריך / שיהיה מסוכן לעבוד עליו כמו שצריך ? אז זהו שלא אם חצי מהמכון שלי עושה חלוקה כזאת חזה+בייספס ויום למחרת גב+ טרייספס ואפחד לא בוכה, אין סיבה שזה יעשה כל כך הרבה בעיות זה לא שהטרייספס מפריע לי לעבוד על חזה או משהו.
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
http://www.atraf-f.net/or/showthread.php?t=14561 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש אנשים שיש להם טרייספס ענק רק מעבודה על לחיצה צבאית ובנץ פרס, אני בכלל עובד בתוכנית שלי בשבוע שלם עם אימון אחד שעובד בו הטרייספס ואימון אחד שעובד בו הבייספס 4 סטים בייספס ו4 סטים טרייספס (בשבוע!) והבייספס שלי גדל יותר מכל תוכנית אחרת. ד"א, יש לך עוד אופציה שאני חושב עליה: בייספס + טרייספס + כתפיים רגליים חזה + גב X
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() הממ אני חושב על זה...לhst אני לא נראה לי יחזור.
Ab זה סבבה לגמרי.. נותן גירוי 4 פעמים בשבוע בלי התנגשויות בכלל.. לא יודע אם אני ימצא חלוקה משכנעת לabc אני יעשה Ab