|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() דוגרי אני בהתחלה זילזלתי בוא בגלל הסינטול אבל כשראיתי תמונות שלו בשיא ואיפה הוא היה כבר התחלתי לתת לו כבוד אבל הוא הרס את זה עם מה שהוא אמר.
הוא ניהיה לי כמו בר רפאלי נו. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() לא הבנתי את ההשוואה לבר רפאלי
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() גמאני^^
הסבסר פרט ונמק |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() באמת יש פה מלא דפוקים שמדברים הרבא שטויות ומלא ילדים וכל זה ואם כל הכבוד לאלי אהנה
שאני מעריך אותו מאוד בתור ספורטאי הוא ברברי בתור בנדם הוא פשוט גאוותן מגעיל איזה מין שפה זאת אם הוא כזה סלבריטי גדול אז איך הוא מרשה לעצמו לדבר ככה פשוט מגעיל!! אלי אהנה:אחד הספורטאים הכי גדולים שהיו לנו אי פעם וגם אחד האנשים הכי גאוותנים שהיו לנו אי פעם
![]() |
#5 |
חבר פעיל
כללי:: עילי צרור
חדר כושר: פיטנס בתים
|
![]() סתם לדעת מר עולם נחשב פחות ממר אולימפיה נכון?
האם הגיע ישראלי אחד לאולימפיה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מר ישראל עד 90 ק"ג ואלוף האלופים של איגוד IFBB לשנת 2014 מר מרכז ומר דרום מקום 1 לשנת 2014
כללי:: סהר לא שחר קיבינימאט!
עוסק ב:: Israelbody+
חדר כושר: Factory אזור
|
![]() כנראה שמישהו פה פעם לכלך עליו בצורה קשה
אבל מה אפשר להגיד שבזכותו הענף הזה בארץ הוא איפה שהוא עכשיו.. בכל זאת 3 פעמים מר עולם זה לא צחוק
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() הו אצודק בכל מה שהוא אמר למרות שזה היה טיפה בוטה
תשמעו התוצאות וההישגים שלו על פני השטח..ואל תשפטו אותו לפי בן אדם תשפטו אותו לפי הספורט |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() לפי הבנתי לארנולד היה הישגים טובים בגיל 16 ובגיל 18 הוא כבר הלך לתחרות נוער וזכה מקום ראשון אם אני לא טועה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אני זוכר שפעם לפני שהכתבה הזאת יצאה
כל הפורום פה דיבר על כמה שהוא "מסנטרל את הזרועות שלו" ואז שיצאה הכתבה הזאת עם האמירות החריפות האלה כולם פה נהיו מעריצים גדולים ומושבעים של ה"מסונטרל" |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() יש הבדל, כולם מעריצים אותו על פועלו בכל מה שקשור לקידום פיתוח הגוף בישראל, העלאת nabba לאן שהיא נמצאת בארץ , כל ההשקעה במתחרים ובתחרויות ובכלל אין ספק שהוא איש גדול עם כל מה שהוא השיג בחיים , מסונטל או לא.
מצד שני יש את ההתבטאויות שלו וצורת הדיבור שלו והכל , אבל גם את זה אפשר להבין כי תכלס הוא אלוף וצוציקים פותחים עליו פה.... בכל מקרה עם כל מה שהוא עושה בשבילכם , ובשביל כל מפתחי הגוף בישראל , ועם הכבוד שהוא הביא ומביא לישראל בתחום פיתוח הגוף , אין לאף אחד פה זכות לפתוח עליו פה.