|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() יאללה איפה איתי/עומרי/פאוור-בול וכל שאר החמולה? בואו תנו דעה על אחיכם הקטן יקמצנים ![]() ודרך אגב איפה כל הלוזרים שאמרו שאני פוטושמוקר? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() למה שנגיד שזה פוטושופ ?
![]() נראה טוב כול הכבוד !!! התמונה כצת דפוקה (יצא רחב מדי) אבל רואים שאתה גדול ומאסיבי ! בהצלחה בהמשך המסה (נכון) ? אתה בעליה ? עם אתה יכול : תפרסם נתונים כמו היקף חזה גב משקל היקף הרגל ועוד ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() סבבה זה לא פוטושופ אבל התמונה מעוכה אז אתה ניראה יותר מסיבי.....אתה לא מכיר את זה במראות?!.....למה מראות מסוימות יכולות לגרום לך להיראות רזה וחלק שמן וכו'..!?....התמונה מעוכה ואתה ניראה יותר מסיבי ממה שאתה אבל אתה כן ניראה בנוי די טוב!!...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() לא קשור מעוכה... היא פשוט רחבה ... כניראה צילמו את זה מפלאפון מעפן והוא הרחיף תתמונה...
אבל חפיף,עדיים אפשר לראות שהו בנוי טוב,ויש עליו מסה ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
בן :):):):)... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() ![]() אנשים תשלימו אם זה אליאב סוס רציני וכל הקנאים יחנקו ![]() ואליאב אתה תיחנק אחי על ידי היד הגדולה שלי שהיקפה 45 סנטימטר ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה זה אימון בודיבילדינג מסיבי?מסור 35 קילו? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() [quote=kma_2]סבבה זה לא פוטושופ אבל התמונה מעוכה אז אתה ניראה יותר מסיבי.....אתה לא מכיר את זה במראות?!.quote]
בואנה מאיפה ניקרצת פתאום אתה? תפסיק לזיין תשכל תעשה לי טובה... עובדה שיש פה מישהו שאמר שהוא ראה אותי במציאות במועדון בתל אביב ואמר שבמציאות אני נראה פי 100 יותר גדול מהתמונה , ויש פה עוד כמה חברה' שמכירים אותי אישית ויכולים להעיד על זה אף פעם לא ימאס לכם? תמיד תמצאו משהו להגיד אה? תשלימו עם זה שאתם קטנים ממני וזהו... |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תודה נשמה! ![]()
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() [quote=אליאב קרייסלר]
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]() תשמע אליאב ראיתי את התמונה שלך ורואים שאתה בחור מאוד מסיבי במיוחד לילד בן 16 אז באמת כל הכבוד זאת תוצאה של השקעה לאורך זמן אין מה להגיד...
יחד עים זאת זה לא מקנה לך את הזכות להיתנשאות פה על אנשים אחרים או להחליט שאתה מזיין פה יותר מכולם כי בתאכלס 90 אחוז מהאנשים פה אתה לא מכיר. |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() יד ענקית!!!
חזק נירא יחסית חלש לעומת ביד העצומה!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() כיף להיות גדול אה ?!!?! נחמד שיש יד 41 אה ?!?! יפהה לך אה ימניאק ???!!!!!
סתם אחי יד קטלנית וגם חזה סוס תמשיך ככה !
![]() |
#18 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() יד יפה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר מתחיל
|