|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() לסיכום כמו שנאמר פה בנות בנות 14 אכפת להן יותר מרובעים בבטן מאשר חלקים אחרים
עם הזמן כשהן מתבגרות הן מבינות שזה לא הכל והן צריכות גבר אמיתי ולא סתם פלצן עם קוביות הן מעדיפות גבר גדול יחסית ולא כזה נמוך ממה שאני יודע מניסיון חברה שלי למשל אמרה שהיא שונאת שחיפים וגמדים היא 1.70 וקצת ואני ממדידה לפני שנתיים ככה היתי 1.83,זה לא הכי גבוה אבל גם לא גמד והרבה בנות לא רוצות גמדים |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
חדר כושר: תקוותנו אשקלון
|
![]() למי אכפת מה הם חושבות
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() האמת לא יודע מאיפה הבאת שבנים אוהבים בנות גבוהות ורזות חחח.. כנראה שזה סטיגמה כזאת.
לא מסוגל להסתכל על אחת שיותר גבוהה ממני לפחות(רובן לא..), או אחת שאפילו שהיא נמוכה היא רזה וכמעט אנרוקסית. אפילו שיש לה יופי והכל. היום כל ילדה שנייה שכולה עצמות פוצחת בדיאטה... אלוהים ישמור. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() מה זה משנה מה הן אוהבות?
כמו שאנורקסית לא עושה את זה בשביל בנים, גם אחרי שהם אומרים לה שזה כבר מגעיל ככה גם אנחנו אמורים להיות, זאת השריטה שלנו כמפתחי גוף עושים את זה כי זה מה שבראש שלנו לעשות, לא אוהבות? הדלת פתוחה
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח, שערורייה הבנות האלה תאמין לי אחי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() נו מה אתה מצפה בחורה בת 15 לא יודעת כלום מהחיים שלה אתה מראה לה חוגר אתה מזיין אותה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
משתמש פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אני רואה שהרבה בנות היום בקושי עוברות את ה-1.60 (אני מקווה שאני לא אהיה מאלה)
ובנים מגיעים ל- 1.90+ מזה הדבר הזה? איפה הפרופורציה? לדעתי האידיאל זה שגבר יהיה משהו כמו 1.80 ואישה 1.65-1.70 ותכלס אני לא מסוגלת לסבול יותר גבוהים/גבוהות ממני זה נותן הרגשה לא טובה >< |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() בת כמה את?
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() הכי כיף זה להסתובב בחברת גמדים.. נותן תחושת עליונות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחח מזה המקלון הזה שהבאת חחחחחח עלק שרירים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: חייל משוחרר!!!
חדר כושר: אין לו שם
|
![]() ציטוט:
בא לי לבעוט בגוף הזה, לשבור לו את כל הצלעות תוך כדי שאני חודר עם הנעל שלי את בית החזה שלו ומעיף לו בוולה עם הרגל השניה את הראש יש לתוך מקרר תעשייתי של בשר.. עריכה- חחח עכשיו שמתי לב שזה פוסט מלפני חצי שנה...
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() חחח נו בת 15 מה אתה מצפה...
תקשיב טוב, בחורות בנות 20+ לרוב מעדיפות אפילו בן אדם מלא, לא יותר מדי שמן, אבל בנויי טוב ואפילו עם קרס, מאשר שחיף עם ריבועים בבטן. גבר צריך להראות כמו גבר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() אולי בגיל 50+ זה לא משנה כבר,אבל בגיל 20? חחח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי כמה ידידות טובות,שהם אוהבות בנים שיש להם בשר טוב בואו נגיד ככה,שחיף??6 קוביות? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אחי תידע אם מי לצאת מזה הילדה המגעילה הזאת התמונה הזאת עוד יותר מגעילה ניצול שועה ניראה טוב לידו !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |