|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() 6-10 חזרות.
אתה עושה משקל מקסימלי בקצת חזרות הייתי ממליץ 8-10. נראה לי 12+ זה לחיטוב ולחיזוק |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() גם ב15 חזרות מתרחשת היפרטרופיה אבל רצוי גם לגוון בטווחי החזרות ולא הכל לעשות עם 15 אני הייתי מציע לך גם לעבוד עם 6 או 8 בשביל הגיוון ולעבוד גם על כח...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() 6-15
חזרות זה למטרת גדילה.
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: HOLMES PLACE GYM
|
![]() יש גדילה בכל טווח חזרות בטווח הנ"ל יש את הפוטנציאל הכי גדול
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() היפרטרופיה
עיבוי חתך הרוחב של השריר, הגדלת מסת שריר. בכדי לעבות את סיבי השריר נעבוד על 6-15 חזרות, 50% - 75% מ-rm1 עבודה עם משקלים נמוכים או מספר חזרות גדול מ-15 לא תעבה את השריר ביעילות! שיטות האימון לשיפור שיטת הפוגות עצימות: המטרה (באימוני כוח): היפרטרופיה, שיפור הכוח מרבי דרך היפרטרופיה, עוצמת העמסה גבוהה (מעל תת-מרבית): 50% - 75% מהכוח המרבי, נפח בינוני 6-15 חזרות 4-10 סטים הפוגה לא מלאה (1 - 1.5 דק') צורות אימון נגזרות: פירמידה: צורת אימון פירמידה (נגזרת משיטת הפוגות עצימות) מטרת האימון: היפרטרופיה, 4-10 סטים כמות החזרות משתנה בין סט לסט מסט לסט נרד במספר החזרות ונעלה את המשקלים או להיפך. קיימות פירמידות שונות, אך כולן בעלות אותו עיקרון - משחק עם העומסים והחזרות מקל לקשה או להיפך. קצב העבודה איטי-בינוני. דוגמא:לחיצת חזה בשכיבה (מוט) סט-1: משקל 50 קילו, חזרות 15 הפוגה 30 שנ' סט-2: משקל 70 קילו, חזרות 10 הפוגה 60 שנ' סט-3: משקל 75 קילו, חזרות 8 סיבים (השינוי בעובי סיב השריר): 6-8 חזרות : לבן: מצויין ורוד: טוב אדום: מזערי 9-12 חזרות: לבן: טוב מאוד ורוד: מצויין אדום: מזערי 13-15 חזרות: לבן: בינוני-טוב ורוד: טוב מאוד אדום: בינוני (http://www.israelbody.com/showthread.php?t=8979) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
אז איך זה עובד על סיבי שריר אחרים 9-12 מ 15-20 , הרי שאני עושה 15 אני כבר עובר 12 ? לא הבנתי כל כך ...
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() כנראה שאם המשקל נמוך אתה לא תגייס את סיבי השריר הלבנים (החזקים)...
![]() |
#11 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() 1-8
הודעה |
![]() |
![]() |