|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() כנראה העמסה או משהו,או זיון ישתחרר מה שחסר לכמה פה ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() כפרה עליכם למה להרוס ? עד שיש אשכול טוב...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() חלאס עם הירידות על סופר גיטר תתרכזו בנושא. אם אני מתחיל למחוק כאן הודעות אני גם מתחיל להעיף.
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אתה צוחק אה ? את לירון יכולת להעיף כי הוא רב עם כמה ילדים... אתה המסכן הזה שזיין את השכל ושיקר על כל הפורום ועוד מתנשא פה מעל כמה אנשים וגם מקלל וחש איזה ערס כולו בן 13 ועוד מעז להגיב פה למרות שכולם פה שונאים אותו הגועל נפש הזה אתה משאיר ועוד מגבה. וסופרגיטר ביום שתנשק מישהי תוציא את המילה זיון מפה יבתול שפתיים מגעיל פחח מה אתה בכלל מדבר.
![]() |
![]() |
#11 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() עזוב אותו גלעד הוא לא שווה את זה, רבעק שיעוף מפה כבר ילד קטן אוטיסט ומפגר שיודע רק לרשום: ^, סעמק ערס לא שווה תעצבים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() בתול שפתיים :):):):) כמה זמן לא שמעתי את זה חחחחח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
כללי:: שרירים גדולים,לא שחיף....
|
![]() אני פה בשקט ואתם רבים עם קיר....
בהצלחה! אהה ואני צריך לקבל באן על זה שאתם מתחילים איתי???!!! בסדר נגיד... תהנו! אחלה אשכול חבל שיש ילדים כמוכם שהורסים...
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() אני היחיד פה שכן אוהב לאמן רגליים? (או יותר נכון, לא סובל מזה כ"כ).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הארדקור שתוק
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() אין לי כמעט ניסיון בכל הקשור לאימונים(חצי שנה עוד מעט) אבל כמה דברים:
1- לפני שהתחלתי להתאמן כמו שצריך הייתי הולך למכון במשך שנה, עושה את כל המכשירים שיש, בלי חלוקה בלי תכנית, הייתי חוזר הביתה ושותה 2 כוסות חלב. חלב נשמע דומה לחלבון אז חשבתי שיש ב- 2 כוסות כמו מספיקה. במשך שנה נשארתי על משקל 51, אין הגברה בשומן או בשריר. 2- עכשיו אחרי, שמה שאני מחשיב כמתאמן, מה שהיה לפני שנה לא נחשב לדעתי, נקלעתי לעוד בעיה - אגו. לפעמים האגו משתלט עליי, במיוחד במיוחד בסקוואט. כשאני עולה במשקלים, הברכיים שלי מתחילים להכנס פנימה, אני יכול לפתור את זה באימון אחד ולהמשיך לעלות במשקלים, אבל לפעמים האגו משתלט ואני ממשיך לעלות עד שאני חייב לעשות כבר ריסט או שזה יהיה רציני. עשיתי ריסט, השבוע, ירדתי ל- 72.5 עם טכניקה טהורה מ- 81 עם טכניקה לא טובה. עכשיו אני ב- 77.5 עם טכניקה מצויינת. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
מר ישראל עד 75 קילו לשנת 2006
כללי:: אופיר בכר
עוסק ב:: מדריך כושר ראשי בכיר
|
![]() חברים יקרים
אכן האשכול הזה מעולה ויהיה אפשר ללמוד ממנו היום ובעתיד!!! קראתי את כל התגובות שלכם והופתעתי מכמות הצפיות והתגובות הכנות וחסרות הבושה, כל הכבוד על שיתוף הפעולה של כל אחד ואחד מכם. אכן הרבה טעויות נפוצות ופחות נפוצות קיימות בתחום עיסוקינו-פיתוח הגוף ואתם אתם העלתם אותם על אמצעי התקשורת הגדול בעולם ובזכותכם נצמצם אותם עד כמה שאפשר. ראיתי גם שפה ושם חלקכם סטה מהנושא ובכל זאת עיקר האשכול נשמר וחי. אני מקווה שיהיו עוד תגובות אז מי שעדיין לא פרסם את טעויותיו עכשיו זה הזמן וכך יחסוך טעות או שתיים לאחר. תודה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
יואב טל
כללי:: חובב מושבע על ענף פיתוח הגוף
עוסק ב:: קידום הענף פיתוח הגוף בישראל
חדר כושר: go-active
|
![]() אלון ושלומי ,
![]() ![]() תודה רבה יש עדיין פה אנשים שכן מבינים בהבנת הנקרא . תיהיו בקשר ![]()
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() 1)לא הייתי מאמן רגליים שנתיים בארך
2)לא שמרתי על תזונה שנתיים בערך 3)בהתחלה חישבתי יחס גבוהה למשקלים ולא לטכניקה 4)הייתי מדבר יותר מאשר מתאמן מזל שמצאתי את האתר
![]() |
#20 |
חבר פעיל
כללי:: Maor Nechemia AKA LiL Sauce
עוסק ב:: Personal Trainer \ Israelbody Staff
חדר כושר: Holmes Place Modi`in
|
![]() התחלתי להתאמן בגיל 18 זאת הטעות הגדולה שלי...