|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
מר ישראל עד 75 קילו לשנת 2006
כללי:: אופיר בכר
עוסק ב:: מדריך כושר ראשי בכיר
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() עבודה שאתה עושה על צד אחד של הגוף תאזן את עצמה בצד השני במידה מסויימת אז בתור ילד בכיתה ח' היה לך הגיון אנטומי שאין ל99% אחוז מהאנשים , זה לא רע.
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
הקדוש האישי של ארבל
עוסק ב:: לעצבן אנשים כשמשעמם
חדר כושר: על הספה בבית
|
![]() 1.הייתי מתאמן כל יום וכל אימון היה נמשך כ-3 שעות
2.פנאט אחושר*וטה לגבי מה שאני אוכל(עדיין כזה) 3.שקלתי 70 קילו בגיל 13 ותוך חצי שנה הייתי קרוב לאנורקסיה(חס וחלילה לא עליינו!) 4.אפשר להבין מ-3 שלךא הייתי אוכל כלום 5.לא אימנתי רגליים 6.לא הייתה לי תוכנית אימונים בחודש הראשון בחדר כושר=] |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() התגייסתי לצבא... :):):):)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() אשכרה טעות של החיים נירן ;[ נשבר הזין
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() ששרשור איכותי סוף כול סוף אז אני יגיד גם כן לגבי עצמי שהיתחלתי חומרים רק ליפני שנה ולא ליפני 3 אבל אני מיתכוון לפצות על זה בשנים הקרובות שעשיתי מסה יותר מידי מלוכלכת כלומר אני מאמין שצריך לעלות והכול אבל אפשור גם לסדר את זה עים אירובי וחומרים נכונים ככהב שהעליה היא תיהיה יותר איכותית נגיד סביבות 15 אחוז אבל לא מעל 20 זה אפשרי ואני יעשה את זה וכמובן פעם לא היה לי יגדע מספיק בתזונה ותוספים קיאק בלעט יובני וורוט כול הכבוד לך אדמור על הדיון הזה
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() הארדקור מה זה קיאק?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() לא מת לענות לך אתה שונא את הספורט שינאת מוות אבל עושה רושם של יחלד נחמד ואינטלגנט רק אני לא מבין מה לפאקינג הל אתה עושה כאן??????????? טוב נו קיאקי בלעט זה סלנג של המאפיה הרוסית שמיתאמנת איפה שאני מיתאמן מין בדיחה פרטית...
![]() |
#10 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
דבר שני קיאק אין מילה כזאת ברוסית, איך אתה כותב אותה באנגלית\רוסית? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אין מילה זה סלנג חמודי הם מערבבים כול מיני שפות הם אנדשים חולים במוח עים טוכעס מחורר ועצבים גבוהים זה לא אנדשים שהיית רוטתצה ליפגוש גם בסימטה עים אור כי אז הם היו עושים מימך ציטינג
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לזה הכוונה ?
"If you want to be a success in bodybuilding or anything else in life, you can't have lukewarm ambition or an indifferent attitude. You must acquire an intensity and a strong desire. That's the only way you will succeed." Dr. Frederick Tilney, 1947-
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
|
![]() סבבה אחי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() טוב, בואו אני אנצח (אם אפשר לקרוא לזה ככה..):
הקדמה, התחלתי בתור ילד שמן. 1. בתוכנית הראשונה שלי המדריכה נתנה לי לחזה שכיבות שמיכה. בגלל שהייתי ילד שמן ובקושי הצלחתי לעשות שכיבות שמיכה, התביישתי לעשות את זה במכון, אז פשוט לא אימנתי חזה. 2. במשך הרבה זמן כמתחיל לא אימנתי רגליים. 3. 2-3 תוכניות ראשונות שלי הייתי מבלה במכון בין 2 ל-3 שעות (מנוחות ארוכות מאוד). 4. התחלתי להתאמן בחורף ועשיתי חיטוב. לכן, סיימתי את החיטוב בקיץ והייתי ממש שחיף אז התחלתי מסה. בגלל שהיה קיץ הרבה פעמים התעצלתי ללכת לחד"כ כי היה חם וכי עבדתי, וזה הגיע למצב שלא הייתי מתאמן בכלל כמה חודשים. העלתי את כל מה שירדתי, וכשהגיע החורף שוב התחלתי חיטוב. ככה במשך שנתיים. בזבוז זמן רציני! 5. אני כבר 8 חודשים עם דלקת בכתף שלא רוצה לעבור. 6. הייתי עושה אימונים עמוסים מדי (בab הייתי נותן 12-14 סטים לשריר גדול ו-9 לקטן). |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
כללי:: שרירים גדולים,לא שחיף....
|
![]() אני חושב על טעיות אבל לא מוצא טוב הנה כמה :
מנוחה קצרה בין סטים (אבלל ממש בשבוע הראשון אתם יודעים מתרגשים והכל :p) כל תרגיל היה בלי חימום כלומר התחלתי עם לחיצת חזה ישר הגעתי ל-3 סטים על משקל כבד (מזל לא קרה כלום) בכל תרגיל רק אבל רק!!! 8 חזרות החימום שלי היה ריצה ... אימון ממש ארוך היום תיקנתי הכל:מנוחה של דקה מסט לסט בתרגילי סופר סט דקה וחצי כל 3-4 תרגילים הפסקה של 4 דק' חימום עם משקל קל מאוד עם הרבה חזרות ואז לאט לאט יורד על ל-4-5 חזרות על משקל כבד.... התיקון שעשיתי למעלה ^^^ תיקן לי גם תבעיה של החזרות רץ פעם בשבוע... אימון מקסימום שעה ורבע
![]() |
#16 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
חחחחח הרבה זמן לא יצא לי לצחוק ככה מאז שהעלו את התמונות שלך לפני כמה ימים. לא נהרוס את הדיון הזה תמשיך להנות מהחיים.
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לי אישית היו הרבה טעויות מעדיף לא להתחיל לפתוח את זה פה - הרוב כבר נאמרו , אבל מזה חשוב העיקר שלומדים מטעויות ופיקח לא רק שלומד מטעויותיו אלא גם לומד מטעויות של אחרים ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#19 | |
Banned