|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש יותר מעשרים סמוך עליי, וכבר כתבתי שזה מיעוט אז תפסיק לכתוב את אותם דברים שוב ושוב. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
עוסק ב:: צייד אוצרות
חדר כושר: מריוט
|
![]() תיהיו מופתעים אבל אני אישית מכיר בחור ערבי שמשרת במשטרה צבאית בתפקיד קרבי במחסום ארז..
מוזר העניין אבל יש חריגים..
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() לא מופתע, אנשים פשוט אטומים... הם מופתעים מזה שערבים משרתים בכוחות הבטחון.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() חוץ מזה אני בטוח שהם יתפסו במועד זה או אחר על הדלפת מידע לאוייב/יעזרו למחבלים לעבור את קו הגבול.
זה שיש דרוזים זה סבבה אבל דרוזים זה לא ערבים. חוץ מזה יש לנו מדינה דפוקה שנותנת לערבים לשרת בצה''ל.
![]() |
#5 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() הקצין מג"ב רק ביצע ווידוי הריגה לפי מה שהבנתי. מי שירה בהתחלה היה האזרח הזה בן 53.
![]() |
#6 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3571869,00.html
רצו לרצוח את היהודים שהגנו על הערבים... מה אני אגיד לכם לתפארת מדינת ישראל. אבל בסך הכל בכללי מבין את החרדים, למרות שזה היה ממש אבל ממש לא בסדר לעשות את מה שהם עשו, הם יכלו לרצוח גם יהודי בדרך - איפה נשמע כזה דבר?(אממ.. תגידו לי אתם?) :):):):) אחר כך אומרים שיהודים בחיים לא יתנהגו כך... בבקשה. ציטוט:
חחחחחחחחחחחחח איזה צבועים אלוהים ישמור... עם כל התורה שהם ממלמלים כל היום הם לא אמורים לדעת שאסור לרצוח? עזבו את הערבים בצד הם קיבלו את שלהם... אבל בתור אחד יהודי אתה מרים סכין על יהודי? לא משנה מה הסיבה.. נערך לאחרונה על ידי BodyKilo, 22-07-08 בשעה 23:46. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא אהבתי אבל את הצורת כתיבה שלך, אתה כותב כאן: "אבל בתור אחד יהודי אתה מרים סכין על יהודי?" מה זה משנה אם יהודי מרים סכין על יהודי, נוצרי או מוסלמי? מה השוני? אם יהודי יהרוג מוסלמי או נוצרי לא יהיה לו דם על הידיים? הוא לא יהיה רוצח? אני לא מאמין שהחרדים האלו רדפו אחריהם, אני לא שמאלני אבל היה המשטרה הפלסטינאית הייתה צריכה להרוג את החרדים האלו. בחברון יש את המשטרה הפלסטינאית לא? עריכה: הא זה קרה בירושלים... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אחי, חבל שלא הבנת מה כתבתי, הנקודה שלי הייתה כאילו שהרבה אומרים שיהודי אף פעם לא עושה דברים כאלה, כמו להרים סכין, לרצוח, לאנוס וכדומה, במיוחד כשזה חרדי - מה שהחרדים עשו כרגע זה התנקשות לכל דבר, באתי להבהיר נקודה לאלה שחושבים שיהודים בחיים לא היו עושים את זה. (כתבתי את זה טיפה הפוך, קצת קשה להבין למה התכוונתי)
ברור שזה לא משנה, כל אחד שרוצח יהיה לו דם על הידיים - ללא ספק. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() זה ידוע שרוב החרדים צבועים ואני אומר את זה בתור אחד שראה את זה מקרוב
בבוקר מתפלל בערב מאונן על תמונות של פמלה אנדרסון.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() לא קראתי את כל התגובות, רק תדף הראשון...
ופשוט רציתי להגיד שזה טיפשי לטעון שרק חלק דתי כלשהו לא בסדר, או הקיצוניים או משהו כי זה ממש לא קשור, הסכסוך הוא לגבי האדמה ולא בין דעות פוליטיות.
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() כמו שאמרו, צריך להשמיד את כל הקיצוניים אחת ולתמיד, לצערנו זה לא אפשרי, אבל לפחות תהיו הגיוניים ואל תכלילו, עם כל הכעס ותאמינו לי שאני הכי כועס בעולם.
ממשלה מטומטמת, איפה ההרתעה איפה? היו צריכים לשלול את כל הזכויות של משפחת המחבל שעשה את הפיגוע הקודם(ימח שמו וזכרו), אני מקווה שהפעם יתעוררו. (ההם עוד אמרו שזה היה תאונה פחח... תאמינו לי שגם המשפחה של אלה שעשו את הפיגועים קיצוניים אחושרמוטה) נערך לאחרונה על ידי SiX PACK, 22-07-08 בשעה 21:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
אמרתי להשמיד את המוסלמים הקיצוניים ![]() ערבים הם אנשים טובים ... לא כולם אנשים חרא ולא כולם רוצים מלחמה או לרצוח אותנו תכניסו לראש שלכם כבר..
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
|
![]() מה הקשר להשמיד את כול הערבים ? מה הקשר ? רק ילד דפוק יכול להגיד דבר כזה !
תתחיל קודם מראש הממשלה שלך, ואז תעבור לערבים, טוב ? ![]() אולמרט בן ז*נה, אם הוא היה מעיף את המשפחה של המחבל הראשון על הטרקטור (זה שעשה פיגוע לפני איזה חודשיים) לפלסטינה, המחבל שעשה עכשיו פיגוע, היה חושב פעמיים לפני שהוא היה עושה פיגוע כזה, אני בתוח שכול ערבי מבין, מזה לחיות בפלסטינה, ואני גם בתוח שעף ערבי ישראל לא רוצה שהמשפחה שלו תגור בפלסטינה או בעזה........... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() זה שהממשלה מטומטמת וכו' לא אומר שלא צריך להשמיד את המוסלמים...
ישנם ערבים נוצרים שהם מאד טובים ונחמדים המוסלמים הקיצוניים הם הבעייתים ואותם צריך להשמיד כליל בלי רחמים ...
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וואי אתה ממש צודק הנוצרים נחמדים הבהמות אלו המוסלמים הקיצר מוווווווווווווווווווווווווווווותתתתתתתתתתתתתת לערבים המוסלמים והפלסטינאים המזדיינים שימותו ושמתי לב שהערבים בנצרת הם שונים מהערבים החיות בשאר הארץ למשל עלוש ויש עוד כאלה בעבודה שלי ערבים נוצרים
![]() |