|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() תומר אתה חי בסרט, אבל סרט עצבני.
למה אתה צריך להיות איתה כל יום? אז אתה קובע איתה שעתיים מאוחר יותר |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
אתה לא יכול לצאת מהעבודה\לימודים שעתיים קודם וללכת לאימון ואז ללכת לחברה שלך.
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() גם כמו שההוא הודה, עם החברים הוא נהנה יותר מאשר עם החברה. ותאכלס זה נכון
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() תומר לא ענית לי
הייתה לך פעם חברה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() לא.
אבל נראה לי שכשיהיה לי אני אסדר את לוח זמנים שלי שיהיה לי גם זמן לצאת איתה. ולהוציא את הראש מהקופסת טונה מידי פעם.
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() מה משחקים אותה פה חברי השנה. מה קרה כל מה שהחברה אומרת צריך לעשות? אם בא למישהו ללכת לעשות אימון שיעשה אימון מה הוא צריך לתת דין וחשבון.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() תוכנית מגעילה
כל כך ברור שזה הגיע מהאמריקאים
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() על הפנים התוכנית הזאת
אם מישהו נשוי.. באמת הוא ירצה להרוס לעצמו את החיים רק בשביל כסף?
http://www.youtube.com/watch?v=Tx_KN...eature=related SlipknoT - Gently http://www.youtube.com/watch?v=rTs92_Eaj4M SlipknoT - Skin Ticket 2.11 סליפנוט בארץ!!! ואת הכרטיס שלי כבר קניתי ![]() ![]() עצוב לי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() חחח מה אנשים לא יעשו בשביל כסף ומה לא יעשו בשביל רייטינג...
את מי זה מעניין החיים הפרטיים של אותו בנאדם שיושב שם? ודרך אגב, ברור שהם בוחרים אנשים שאפשר לשאול אותם את אותם שאלות ששאלו, הם לא מעלים סתם כל אחד מן הסתם... |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
|
![]() איך הם יודעים בדיוק מה לשאול ובדיוק מה הנקודות הרגישות של כל בנאדם? בטוח הם עושים תחקיר מעמיק לפני, הם לא פראיירים
![]() |
#12 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]() מהפרומואים- זה נראה דיי מבויים.
לא הייתי בבית לא יכולתי לראות, אבל רק לגבי הפרומואים אני אגיב: נראה לכם ש"האם התאכזרת לחיית המחמד של חבתך בסתר" זאת שאלה שעלתה להם סתם ככה? הם שואלים כי הם יודעים שזה קרה, כנראה ראיינו אותו לפני ככה שדי ברור לו שישאלו את זה..(ובאותה מידה להכין את חברה שלו לשאלה הזאת) אגב תומר, התאורייה שלך לגבי החברה, שללכת למכון במקום להיות איתה נחשב לדבר רע, היא ממש מוטעית. זה שאתם חברים לא אומר שאיך שהיא מתקשרת אתה קופץ... אם יש לך מכון\ באותו רגע מעדיף מכון, זה טבעי... שום חברה עם ראש על הכתפיים לא תעשה מזה סיפור..
![]() |
#15 | |
|
![]() ציטוט:
אמרתי שאם נגיד אתה לא תיצא עם חברה כי יש לך אימון בבוקר זה דפוק.
![]() |
![]() |
#16 | |
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#17 | |
|
![]() ציטוט:
שכול אחד יעשה מה שבא לו אם מישהו מרגיש שהוא גמיש כמו קרש באימונים שיהיה לו בכיף.
![]() |
![]() |
#18 |
Banned
|
![]() קיצר תומר שמע:
א. לא הייתה לך אף פעם חברה אז אתה מדבר פה באוויר. אני לא אתפלא אם גם אף פעם לא ידעת בחורה אז אתה עוד יותר מדבר באוויר. ב. מה אתה חושב שגם כשתהיה לך חברה אז כשהיא שורקת לך אתה בא??? אם כן אז המצב עגום. לכל אחד יש את התחביבים שלו ולכל אחד יש את החיים שלו. חברה זה לא כל החיים ואתה לא צריך להקריב בשבילה דברים אפילו את הפשוטים ביותר. אני לא אומר לך שאם יש לה יומולדת ויש לך אימון אז אל תוותר, אבל אם זה סתם פגישה רגילה אז שום סיבה שלא לדחות אותה בשעה כדי להתאמן. ג. לדוגמא האקסית שלי הייתה רקדנית. כשהיה לה שיעור או סתם הלכה להתאמן עם חברות שלה וואלה הייתי מבין את זה ומקבל את זה. מה אתה חושב הייתי אומר לה "אל תלכי להתאמן עם חברות יא בת **** בואי אליי?". וכנ"ל גם אליי, היא הייתה יודעת שאני הולך להתאמן ומקבלת את זה. הייתי הולך לעבוד, אח"כ להתאמן ואז אליה - אז הייתי מגיע קצת עייף, אבל חפיף, הייתי מפצה אותה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
|
![]() ציטוט:
בכול מקרה תעשה מה שבא לך חבל על הויכוח, כול אחד ומה שהוא חושב.
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |