|
|||||||
| פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
|
|
#1 |
|
חבר פעיל
כללי:: איש המאסל
עוסק ב:: לספור כבשים
חדר כושר: גולד ג'ים
|
תתחדשו אהבתי תמערכת החדשה..
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
שמתי לב לעוד משהו , כרגע לא ניתן או שזה רק אצלי , לכתוב תגובה מהירה , ולמה בדיוק נמחקו ההודעות של השבועיים האחרונים?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
מנהל ראשי
|
יש לך כפתור בצד הכי שמאלי איפה שהעריכה, ציטוט וכו', אתה לוחץ עליו ורק אז יכול להגיב.
אפשר גם לוותר על הפעולה הזאת - תלוי מה נוח לכם. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
חבר פעיל
|
ותר, זה רק מפריע... בתור אחד שגולש הרבה זמן בקארס פורום ובישראלבודי תמיד שנאתי להגיב שמה ככה שאין את זה זה הרבה יותר נוח
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
חבר פעיל
|
היי ArschGesicht כמעט ששלוש שבועות שלא גלשת בפורום! לפחות הגעת לחדר הכושר? הקפדת על התזונה שלך? בכל מקרה, טוב לראות אותך בחזרה! תרגיש חופשי לעדכם אותנו אם תזדקק למשהו, צוות ישראלבודי,
מה עם הפסקה החופרת הזאת? אני באמת אצטרך לראות את זה כל פעם כשאני נכנס - זה תופס חצי מסך ![]() ומה הקטע של התגובה המהירה "אנא לחץ על אחד מכפתורי התגובה המהירה בלהבלהבלה" לחצתי שם על הכל ולא הצלחתי לעשות תגובה מהירה היה יותר נוח העיצוב הקודם
http://www.youtube.com/watch?v=Tx_KN...eature=related SlipknoT - Gently http://www.youtube.com/watch?v=rTs92_Eaj4M SlipknoT - Skin Ticket 2.11 סליפנוט בארץ!!! ואת הכרטיס שלי כבר קניתי = והחזרתי![]() עצוב לי.. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
תגידו, מה אתם צוחקים עליי? מה זה פלטינה, יהלום? אנחנו בגן חובה? ובכלל מה הקטע עם המוניטין? זה נחמד, תחזירו את זה.
|
|
|
#7 |
|
חבר פעיל
|
:o![]() מנסה להתרגל.....:o |
|
|
|
|
|
#8 |
|
חבר פעיל
|
איך אני שם סמל בצד?
|
|
|
|
|
|
#9 | ||
|
Guest
|
ציטוט:
|
||
|
|
|
#10 |
|
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
זה מה שיש לי עכשיו בחתימה.. זה לא עובד
כאן זה כן עובד, לדוגמא: ![]() אבל בחתימה זה מראה את זה כלינק :\ |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#12 |
|
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
נו אל תגיד לי מה יש לי בחתימה... אני רואה מה כתבתי שם
תנסה אתה תשים לדוגמא תמונה בחתימה |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Guest
|
צודק, טעות שלי.
המנהלים חסמו את האפשרות כדי שזה יעבור הם צריכים לאפשר שימוש בתגי html בחתימות. |
|
|
|
#14 |
|
מנהל ראשי
|
תנסה לערוך את החתימה שלך,
כי תראה לי מופיעה החתימה שלך. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
|
חבר'ה משהו פה מוזר רצח , איך יכול להיות שהיו לי כמעט 400 הודעות ועכשיו מופיע לי רק 199?
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
חבר פעיל
|
:):):):) וואלה גם אנ יחשבתי בהתחלה קארס פורום !
מברוק על המערכת, מקווה שלא יהיו יותר קריסות |
|
|
|
|
|
#17 |
|
חבר פעיל
|
כן אה חחח ....
|