|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() קגןאקג
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
בשביל זה מתכננים בתחילת השבוע את השבוע מבחינת אימונים, אני עשיתי ABXABXAB אז יצא לי שבוע קצת עמוס אימונים אבל היום ומחר יהיו יומיים של מנוחה טוטאלית, ובשישי נחזור לחדר כושר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
הושעה
|
![]() יריבות זה:
ריאל -ברסה אינטר - מילאן - יובה מנצ'סטר - ליברפול (בימים יותר טובים) ריינג'רס - סלטיק וכו... איזו יריבות יכולה להיות בין קבוצה עם אוטוטו 17 אליפויות לאחד עם 3, שזאת עם ה - 17 זכתה גם פעמיים בגביע האלופות לעומת 0 מצד זו עם ה - 3? צ'לסי - מנצ'סטר זה כמו סראגוסה - ברסה בערך.
![]() |
#7 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וואי חלאס חפרתם.. אנטון אני אומר את זה רק בשבילך,צא קצת במקום לשבת ולראות ת'סופר..עשה טובה ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
מי רואה סופר? אני מתלבט עכשיו בין איזה 4 מקומות. כל בן אדם גורר אותי למקום אחר..
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() אנטון נהיה קלאבר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#12 |
מושעה
|
![]() וואלה פתחנו פה דיון על בארסה...
בארסה - ריאל - אין גדול מזה,נקודה. אנטון,אתה מתכוון לראות את המשחק? עוד שעה ככה הרכבים,מקווה שטורה פותח ולא נראה איזה אדמילסון על המגרש. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
|
![]() ליברפול - מנצ'סטר זאת שנאה של כמה עשרות שנים.
אנטון היית צריך להוסיף גאלאטאסרי - פנרבחצ'ה - בשיקטש, אברטון - ליברפול, לידס - מנצ'סטר בימים יפים יותר( וואי וואי רציחות חופשי כמה שהם שונאים אחד ת'שניה) |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
|
![]() רק לי המילה "סופר" מעלה קונוטציות לקופאיות רוסיות שאני נופל עליהן בסופרמרקט עם מוצרים לשבועיים והיא נכנסת להלם מהכמות?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() אנטון דופק טקטוניק
![]() |
#17 |
Banned
|
![]() איח איזה חרא מסיבה :|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() היה נחמד אבל יחסית יבש לשנים קודמות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() נידמה לי שהיה סבבה, היתעוררתי בבית כשכל החלקים מחוברים...
![]() |
#20 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
דווקא לא היה משו אתמול- פארק הרצל- קרית אתא= גן חיות לערסים ופרחות... בונה נראה לי עשיתי אתמול איזה 7 קילומטר... ![]() |
|
![]() |
![]() |