|
|||||||
| פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
|
|
#1 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
חבר פעיל
|
חברים שלי דחפו לי שוט של אבסנט בונה זה מגעיל טילים .. לא נוגע בדבר הזה
|
|
|
|
|
#3 | |
|
חבר פעיל
עוסק ב:: גויאבות, מישמיש... ירקות, פירות.
|
ציטוט:
היה לי 90% שתיתי 90%. לא צריך להגיד לך כמה הוא חזק.. בוא נגיד שהתחלתי לראות ג'ירפות משחקות טניס בבריכה.
|
|
|
#4 |
|
חבר פעיל
|
עצה לכולם אם שתיתם לפני שאתם הולכים לישון דחפו אצבע תקיאו באופן יזום
אחר כך תאכלו משהו עם הרבה שומן השומן יפרק את האלכוהול שעוד נשאר לכם בקיבה . מנסיון קמים חדשים בבוקר בלי כאבי ראש ובלי סחרחורות |
|
|
|
|
#5 |
|
חבר פעיל
|
ג. אתה אחד הליצנים שאני מכיר וכל הודעה והודעה שלך אתה מראה כמה אתה צעיר, לך תלמד דבר 1 או 2 על החיים ואז תחזור לפה (Nimrod)
|
|
#6 |
|
חבר פעיל
|
איזה פוסט מטומטם.
ילדים בני 14-15 מזיינים ת'מוח כמה שהם שותים. עוד עשר שנים תבינו כמה שאתם טמבלים...אבל רק עוד עשר שנים.
|
|
#7 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
? |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
סתם. תבין, זה הכל בגלל הגיל.... כשתהיה מבוגר יותר אתה תסתכל על כל הענין של אלכוהול בצורה אחרת. בגיל 15 זה הרבה ענין של פוזה. אבל עם השנים והבגרות שמגיעה איתן הפוזה כבר לא מענינת אותך.
|
|
|
#9 | |
|
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
ציטוט:
פעם הייתי שותה המון, כל שישי קבוע ובימי חול לפעמים (בחופשים בכלל כמו איזה חולה מין). עכשיו אני כבר לא שותה כי באמת הבנתי שזה לפוזה. לשתות וודקה זה דפוק כי זה רק כדי להשתכר וזהו. אני חושב שצריך להנות מהאלכוהול שאתה שותה ובגלל זה מעכשיו אם אני שותה אני שותה אך ורק איכות (ייגר, אפטרשוק, שיבאס וכדומה - וזה לא שיוצא לי לשתות הרבה מזה, זה עולה כמו הבית שלי כל בקבוק ).בקשר לבירה אף פעם לא אהבתי, הייתי שותה את זה כמו שציינתי למעלה "בשביל הפוזה", אבל זה היה בגיל 15. מאז התבגרתי והבנתי שאין בזה פוזה ואם זה מגעיל לי אז בשביל מה לשתות את זה?? |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
חבר פעיל
עוסק ב:: גויאבות, מישמיש... ירקות, פירות.
|
ציטוט:
אם אתה ילד בן 15 שבא ואומר ששתית 20 ליטר ודקה זה כן פוזה... אבל לשתות בשביל להשתכר בכיף זה לא פוזה. - זה לא הודקה , זה הבנאדם ששותה אותה.. - אם אתה רוצה לעשות פוזה אתה יכול גם בלי ודקה.
|
|
|
#11 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
עדיף שתקלטו את זה מוקדם |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Banned
|
ציטוט:
![]() |
|
|
|
|
|
#13 |
|
מושעה
|
מי בכלל נוגע באלכוהול בלאט
טעם מגעיל רצח ומזיק לגוף ולאוו דווקא לבודיבילדינג ברוך ה' יתברך אני לא מעשן לא שותה ולא משחק סנוקר ![]() |
|
|
|
|
#14 |
|
חבר פעיל
|
חחח עמדה פיזית
אני מת על הדיונים האלו עם הריבים
|
|
#15 |
|
פתו-אסטרוגן
|
תאכל משהו עם שומן... זיתים למשל.. ותשתה הרבה מים
|
|
|
|
|
#16 |
|
הושעה
|
לא מבין אתכם... ממש כיף גדול שהחרא הזה שורף לך בגרון, אתה מקיא וקם עם כאבי ראש למחרת. כזה כיף... לא מנסה לרמוז על כלום אבל לא פשוט עדיף לשתות איזה מיץ?
|
|
#17 | |
|
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
ציטוט:
|
|
|
|
|
|
#18 | |
|
הושעה
|
ציטוט:
|
|
|
#19 |
|
מנהל ראשי
|
למה להגזים עם שתיה ולהשתכר ולמה להגזים בלי שתיה ולהתנזר בכלל?
למה אין אצלכם אמצע? בירה למשל יכולה להיות שילוב מעולה ביחד עם בשר אדום או המבורגר איכותי או כל בשר אחר . אפשר לשתות גם משקאות אחרים אני למשל אוהב וויסקי, אבל אני בחיים לא שותה יותר מכוסית, למה לי? למה לשתות בשביל להשתכר תתבגרו אנשים. או שאתם אוהבים את השתיה ואתם שותים או שאתם לא אוהבים ואל תשתו. הנגאובר יש רק מאלכוהול זול ולא איכותי,והוא מתרחש לא בגלל כמה ששיתתם אלא בגלל הכימיקלים והדרך הכנה הזולה של אלכוהול. אם תשתו אלכוהול איכותי, ואפילו אם תשתכרו אתם לא תרגישו הנגאובר בחיים, אתם כן תרגישו חרא ותקיאו וזה באמת לא מומלץ, פשוט ההנגאובר לא יהיה. בכל אופן אני מסתפק בכוסית וויסקי +איזה בירה. |
|
|
|
|
#20 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
שאתה מגיע לשיכרון שאתה לא יודע מה אתה עושה ואז הקאות וכל החרא זה דפוק=\ בגלל זה צריכים לדעת לשתות |
|
|
|