ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 17-04-08, 17:38   #1
speed
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי SiX PACK
תשמע אחי אני לא בא לתקוף אף אחד, כלעוד לא נכנסים לי לספייס אני לא פוגע באף אחד.

שיהייה חג שמח.
גם אני לא ככה אחי שיהיה כם לך חג שמח!
speed מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 17-04-08, 18:04   #2
Logout
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום

די לריב נו באו נחיה כולם ביחד באושר בשימחה עם חיוך ושכל החלומות שלנו יתגשמו D:
Logout מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 17-04-08, 18:09   #3
Rendi Orton
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Logout
די לריב נו באו נחיה כולם ביחד באושר בשימחה עם חיוך ושכל החלומות שלנו יתגשמו D:
LOL
Rendi Orton מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 17-04-08, 19:07   #4
The Sun
Banned

הסיבה היחידה שאני לא מערבב חלב ובשר זה כי זה לא טעים... חוץ מפיצה פפרוני אבל אני כבר לא אוכל פיצות ופפרוני זה נקניק שומני מאוד אז חבל על הקלוריות... :}
The Sun מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 17-04-08, 20:17   #5
SiX PACK
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלSiX PACK

ציטוט:
פורסם במקור על ידי The Sun
הסיבה היחידה שאני לא מערבב חלב ובשר זה כי זה לא טעים... חוץ מפיצה פפרוני אבל אני כבר לא אוכל פיצות ופפרוני זה נקניק שומני מאוד אז חבל על הקלוריות... :}
תכלס רוב הדברים הטעימים הלא כשרים הם לא נועדו לנו הבודיבילדרים, כגון:

צ'יז בורגר
פיצה עם נקניק
לזניה
סטייק עם חמאה
ויש עוד הרבה..............

וקוטג' ביחד עם חזה עוף לא הדבר שהכי מדליק אותי בוא נגיד ככה..
אבל אם אני זקוק לשלב בשרוחלב עלמנת להשיג ארוחה אולטמטיבית עם הרבה חלבון אז אני משלב.

Facebook
SiX PACK מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 17-04-08, 20:20   #6
The Sun
Banned

ציטוט:

צ'יז בורגר
פיצה עם נקניק
לזניה
סטייק עם חמאה

אבל אם אני זקוק לשלב בשרוחלב עלמנת להשיג ארוחה אולטמטיבית עם הרבה חלבון אז אני משלב.
YEP מסכים איתך במיליון אחוז... למרות שלא יוצא לי בכלל לערבב כי אצלנו במשפחה שומרים ועושים קידוש וחגים... אבל אני לא מקפיד על 6 שעות בין בשר לחלב וכאלה מצידי לאכול 400ג' יוגורט ואחרי שעתיים סנביץ עם 100ג' פסטרמה ממש לא מפריע לי.. אבל ביחד זה יעשה לי בחילה אחושילינג ;]
The Sun מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 17-04-08, 20:21   #7
Rendi Orton
חבר פעיל

ציטוט:

צ'יז בורגר
פיצה עם נקניק
לזניה
סטייק עם חמאה

גם אני,אבל לא בחגים או כשאסור...
למשל אם אני הולך למקדונלדס ואוכל המבורגר,אם בא לי גלידה אז אני אוכל בלי לשים זין על זה שאכלתי בשר,מבחינה דתית אני חושב זה שטויות,אבל מבחינה ביולוגית אני יצטרך לבלות הרבה זמן בשירתים..
Rendi Orton מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 17-04-08, 20:27   #8
VoRteX
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Rendi Orton
למשל אם אני הולך למקדונלדס ואוכל המבורגר,אם בא לי גלידה אז אני אוכל בלי לשים זין על זה שאכלתי בשר,מבחינה דתית אני חושב זה שטויות,אבל מבחינה ביולוגית אני יצטרך לבלות הרבה זמן בשירתים..
גם זה שטויות... אני טוחן גלידה אחרי ארוחת צהריים בשרית כמעט כל יום בשבוע ותאמין לי אין בעיות בשירותים.
VoRteX מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 17-04-08, 22:15   #9
SiX PACK

הסמל האישי שלSiX PACK

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Rendi Orton
הכינסו לכם את זה חזק חזק לראוש, אמרו שזה לא בריא, שזה מפריע לעיכול, שזה פוגע בכיבה..

הכל שטויות, 90% מאוכלוסית העולם אוכלת ואף לא מודעת לסוגייה הזו ואין עם זה שום בעייה.

גם מנסיון אישי אני יכול לומר, ממש לא משנה.

Facebook
ישן 17-04-08, 22:17   #10
TheGift
חבר פעיל

מההההה??!? חזה עוף וקוטג', עזוב את הכשרות לא כשרות - זה נשמע מפחיד
TheGift מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 17-04-08, 23:23   #11
orel

שלח הודעה דרך ICQ אל orel

ציטוט:

צ'יז בורגר
פיצה עם נקניק
לזניה
סטייק עם חמאה

קציצת בקר שעשויה מפטרוזיליה כוסברה בצל ו 100 גרם בשר כתף בקר טחון ביחד עם פרוסת גבינה צהובה עמק לייט 9 אחוז בין שתי פרוסות לחם ענקי או פיתה אחלה ציזבורגר שבעולם
עם קטשופ :]
orel מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 18-04-08, 00:35   #12
לוזון
חבר פעיל

הסמל האישי שללוזון

ציטוט:
פורסם במקור על ידי orel
קציצת בקר שעשויה מפטרוזיליה כוסברה בצל ו 100 גרם בשר כתף בקר טחון ביחד עם פרוסת גבינה צהובה עמק לייט 9 אחוז בין שתי פרוסות לחם ענקי או פיתה אחלה ציזבורגר שבעולם
הנה זה למשל מה שעצבן פה בפורום..
פשוט תשתקו מה אתם גאים שאתה אוכלים בשר וחלב אני לא מבין?!
אז כיף לכם אתם אוכלים לא אמרנו פה עכשיו מי שומר כשרות מי לא
כל אחד יאכל איך שבא לו אבל חלאס להשוויץ בזה שאתה אוכלים
בשר וחלב ביחד התלהבם מהעניין..יענו אני עושה דווקא בשביל להראות
לכולם שאני לא אוכל כשר אז אני גבר..הבנו אותכם נגמר הסיפור..
לוזון מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 18-04-08, 03:16   #13
SiX PACK

הסמל האישי שלSiX PACK

ציטוט:
פורסם במקור על ידי לוזון
הנה זה למשל מה שעצבן פה בפורום..
פשוט תשתקו מה אתם גאים שאתה אוכלים בשר וחלב אני לא מבין?!
אז כיף לכם אתם אוכלים לא אמרנו פה עכשיו מי שומר כשרות מי לא
כל אחד יאכל איך שבא לו אבל חלאס להשוויץ בזה שאתה אוכלים
בשר וחלב ביחד התלהבם מהעניין..יענו אני עושה דווקא בשביל להראות
לכולם שאני לא אוכל כשר אז אני גבר..הבנו אותכם נגמר הסיפור..
אני גאה בזה, אני גאה שלא נשחפתי עם הזרם ולא נפלתי בטימטום הזה, ואני בנאדם חופשי.

אתה מתגאה בזה שאתה שומר, ומקיים מצבות ! אני גאה בזה שאני לא כזה.
אבל אני לא מפציר בזה כלפי כולם, וגם לא אומר לאחרים איך לנהוג, ולא מטיח בהם האשמות.
כמו שאמרו מקודם, שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה, כל עוד זה לא פוגע באף אחד. לך אין זכות להגיד לאדם שלא יכתוב את דעתו על גבי הפורום, או במקרה הזה את מה הוא נהנה לאכול. גם אם הוא מתגאה בזה או לא. אני בחיים לא צחקתי ולא זלזלתי במסורתי או דוייס, סיבה ראשונה כי כל הצד של אבא שלי מאוד דתיים, וסיבה שניה כי יש לי כבוד וגם טיפת כבוד אליהם באופן אישי, למרות שתמונה בי שינאה עזה אליהם שהתפתחה עם הזמן בעקבות לכל הכפייה הדתית והבקורת השלילית לגבי כל דבר שלא תואם את הדת שלהם.

Facebook
ישן 18-04-08, 00:35   #14
speed
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי orel
מצטער לומר לך.. לא עושה לי את זה..

לגביי התשובה שנתנו כאן "ל א תבשל גדי בחלב אמו" לומדים איסור אכילת בשר וחלב, אתה יודע למה לומדים בשר וחלב ולא רק גדי בחלב אמו? התורה ירדה לעולם ביחד עם תורה של בעל פה שעוברת מדור לדור, ודברי חכמים יש קום שכתוב שהם יותר חמורים מדברי התורה, יש מסורות שעברו מדור לדור והם סייגים לתורה ודינים והלכות איך לנהוג והם לא נופלים מהתורה, זה ההבדל בינינו להבין השומרונים המאמינים רק בתורה שבכתב אבל לא בעל פה, ולולא התורה שבעל פה לא היו מובנים הרבה דברים בתורה שבכתב כי אין הסמכה לדברים (יש הרבה דוגמאות)
יש משהוא ששמעתי ויכול להיות דוגמא אבל יחסית חלשה כי זה מנהג ולא הלכה שעברה מדור לדר אבל בוא נשמע את המנהג: מנהג בעדות המזרח (מרוקאים אני יודע) להקדים את השבת (אני חושב גם סעודה), אז מה העניין לעשות את זה, אלא שיש עניין גדול, כשאדם בא הביתה מבית הכנסת לאחר כניסת השבת מלווים אותו שני מלאכים, אחד טוב ואחד רע, אם השבת היתה שבת טובה ומבורכת, מברך המלאך הטוב שהשבת הבאה תהיה טובהה מזאת והמלאך הרע בעל כרחו עונה אמן ואם השבת לא היית שבת טובה (הבעל כעס על אשתו והם לא דיברו היה מריבות וכו') המלאך הרע מברך שהשבת הבאה תהיה גם כן כזאת והמלאך הטוב בעל כרחו עונה אמן, מה עניין המנהג, כשאדם לא לחוץ לקראת שבת ועצבני גם אח"כ כשהוא מגיע אין לו מריבה ויש שלום בית הוא חזר אחריי הקבלת שבת רגועהוא לא ממהר השבת שלו מתחילה בטוב ברוגע, שבת הבאה תהיה טובה יותר יש עליו ברכה אבל אם השבת לא היתה שבת לא עלינו יש עליו ההפך מהברכה

מ שרציתי לתת זה.. שיש לכל דבר הסבר.. צריך לבדוק למה דווקא חכמים החילטו לומר בשר וחלב ולא גדי בחלב אמו בלבד האם האיסור הוא סייג או יותר מזה.. אסור להסיק.. אבל העיקר הכוונה וההשתדלות (השתדלות חלקה זה גם הבנה טהכרת החטא ולהמשיך הלאה ללא החטא וזאת ההתעלות)

לגביי הזה שלגלג על המשפט האחרון שכתבתי, רק שתדע אני כתבתי בסוף הוויכוחים מהסוג הזה דבר דומה כבר כמה פעמים ולא סתם, הדבא החשוב ביותר זה להיות מאוחדים ולא לריב ולשמוח, זה הכי חשוב: עם ישראל חוטאים אז חוטאים עם ישראל עושים את דרך ה' גם כאן, עושים.. אבל מה מבדיל בין זה שהם לא נרדפים ומנצחים במלחמות וחיים בתור עם לעומת עם ישראל במצב של רדיפות והשמד? הסיבה היחידה זה אם הם מאוחדים, גם אם עם ישראל חוטא, ההבדל בין תקופת אחאב לתקופת ירבעם בן נבט (אם אני טועה), שתקופה אחת עם ישראל חטאו אבל היו מאוחדים ובתקופה השנייה הם חטאו והיה ביניהם פילוג ושנאנ ותחרות ובגלל אלה המשיכו לחיות כעם ונצחו במלחמות ואלה הפסידו ונרדפו והוגלו.
כאשר עם ישראל עשים הטוב בעיני ה' הם ממילא מאוחדים..
בכל מקרה להיות מאחדים ושמחים ולדעת שאנו עם ישראל צריכים אחד את השני ולא ריבים ומחלוקות, זה הכי חשוב
speed מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 18-04-08, 12:32   #15
Cortex
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי speed
מצטער לומר לך.. לא עושה לי את זה..

לגביי התשובה שנתנו כאן "ל א תבשל גדי בחלב אמו" לומדים איסור אכילת בשר וחלב, אתה יודע למה לומדים בשר וחלב ולא רק גדי בחלב אמו? התורה ירדה לעולם ביחד עם תורה של בעל פה שעוברת מדור לדור, ודברי חכמים יש קום שכתוב שהם יותר חמורים מדברי התורה, יש מסורות שעברו מדור לדור והם סייגים לתורה ודינים והלכות איך לנהוג והם לא נופלים מהתורה, זה ההבדל בינינו להבין השומרונים המאמינים רק בתורה שבכתב אבל לא בעל פה, ולולא התורה שבעל פה לא היו מובנים הרבה דברים בתורה שבכתב כי אין הסמכה לדברים (יש הרבה דוגמאות)
יש משהוא ששמעתי ויכול להיות דוגמא אבל יחסית חלשה כי זה מנהג ולא הלכה שעברה מדור לדר אבל בוא נשמע את המנהג: מנהג בעדות המזרח (מרוקאים אני יודע) להקדים את השבת (אני חושב גם סעודה), אז מה העניין לעשות את זה, אלא שיש עניין גדול, כשאדם בא הביתה מבית הכנסת לאחר כניסת השבת מלווים אותו שני מלאכים, אחד טוב ואחד רע, אם השבת היתה שבת טובה ומבורכת, מברך המלאך הטוב שהשבת הבאה תהיה טובהה מזאת והמלאך הרע בעל כרחו עונה אמן ואם השבת לא היית שבת טובה (הבעל כעס על אשתו והם לא דיברו היה מריבות וכו') המלאך הרע מברך שהשבת הבאה תהיה גם כן כזאת והמלאך הטוב בעל כרחו עונה אמן, מה עניין המנהג, כשאדם לא לחוץ לקראת שבת ועצבני גם אח"כ כשהוא מגיע אין לו מריבה ויש שלום בית הוא חזר אחריי הקבלת שבת רגועהוא לא ממהר השבת שלו מתחילה בטוב ברוגע, שבת הבאה תהיה טובה יותר יש עליו ברכה אבל אם השבת לא היתה שבת לא עלינו יש עליו ההפך מהברכה

מ שרציתי לתת זה.. שיש לכל דבר הסבר.. צריך לבדוק למה דווקא חכמים החילטו לומר בשר וחלב ולא גדי בחלב אמו בלבד האם האיסור הוא סייג או יותר מזה.. אסור להסיק.. אבל העיקר הכוונה וההשתדלות (השתדלות חלקה זה גם הבנה טהכרת החטא ולהמשיך הלאה ללא החטא וזאת ההתעלות)

לגביי הזה שלגלג על המשפט האחרון שכתבתי, רק שתדע אני כתבתי בסוף הוויכוחים מהסוג הזה דבר דומה כבר כמה פעמים ולא סתם, הדבא החשוב ביותר זה להיות מאוחדים ולא לריב ולשמוח, זה הכי חשוב: עם ישראל חוטאים אז חוטאים עם ישראל עושים את דרך ה' גם כאן, עושים.. אבל מה מבדיל בין זה שהם לא נרדפים ומנצחים במלחמות וחיים בתור עם לעומת עם ישראל במצב של רדיפות והשמד? הסיבה היחידה זה אם הם מאוחדים, גם אם עם ישראל חוטא, ההבדל בין תקופת אחאב לתקופת ירבעם בן נבט (אם אני טועה), שתקופה אחת עם ישראל חטאו אבל היו מאוחדים ובתקופה השנייה הם חטאו והיה ביניהם פילוג ושנאנ ותחרות ובגלל אלה המשיכו לחיות כעם ונצחו במלחמות ואלה הפסידו ונרדפו והוגלו.
כאשר עם ישראל עשים הטוב בעיני ה' הם ממילא מאוחדים..
בכל מקרה להיות מאחדים ושמחים ולדעת שאנו עם ישראל צריכים אחד את השני ולא ריבים ומחלוקות, זה הכי חשוב
כן התורה שבעל פה .. .
משום מה אני לא אוכל את זה .. עד שאני לא רואה משהו אני לא מאמין ..
למה כולנו רואים איך נראים כל הרבנים הגדולים האלה ( מבחינת חטאים )
Cortex מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 18-04-08, 13:28   #16
^סהר^אבוטבול^
חבר פעיל

שלח הודעה דרך ICQ אל ^סהר^אבוטבול^

ציטוט:

צ'יז בורגר
פיצה עם נקניק
לזניה
סטייק עם חמאה

בן :):):):) בא לי להקיא לך בתוך הגרון
מה אתה גאה שאתה אוכל בשר וחלב תעשה את זה בשקט לא צריך לספר לכולם שאתה אוכל פיצה עם נקניק
^סהר^אבוטבול^ מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 18-04-08, 13:58   #17
Logout
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ^סהר^אבוטבול^
בן :):):):) בא לי להקיא לך בתוך הגרון
מה אתה גאה שאתה אוכל בשר וחלב תעשה את זה בשקט לא צריך לספר לכולם שאתה אוכל פיצה עם נקניק
חחחחח עלק בא לי להקיא לך בגרון איזה יציאה....
בתכלס אבל "השומרים" התחילו את כלה ריב שהם אמרו לפותח הפוסט "מה אתה אוכל חלב עם בבשר"
Logout מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 17-04-08, 19:38   #18
*DAVID*
חבר פעיל

כללי:: שחיף

מי הולך פה מכות?..... אתם רוצים שאני יכנס בכם?.

חח סתם די כבר עם כל השיט הזה והויכוחים על הדת כל אחד עושה מה שהוא רוצה וזהו!!!

BARCELONA
*DAVID* מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 17-04-08, 21:58   #19
EyeOfTheTiger
חבר פעיל

אני כן שומר 3 שעות בין בשר לחלב, אבל כן זה משגע את השכל אלה שמתגאים בזה שהם לא אוכלים כשר ולא שומרים. זה בדיוק כמו אלה שמתגאים בזה שהם ג'ובניקים!,גאדד זה מטריף אותי
EyeOfTheTiger מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 17-04-08, 22:09   #20
Cortex
חבר פעיל

אוי סהר אתה כזה מצחיק אפשר לחשוב איזה עבירה זו לאכול בשר עם חלב ? אתה יודע מאיפה זה בא בכלל ? ממשפט "אל תאכל גדי בחלב אמו" עכשיו הרבנים הגדגולים החליטו שזה אומר אל תאכלו בשר וחלב .. ואני יכול להגיד שאסור לאכול בשר גדי וחלב גדי ..
אני גם שומר מסורת ( חגים , כיפור וכו' ) אבל הדבר הזה נראלי שטותי ביותר !
Cortex מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה