|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אם תיגש לזה אחרי שאתה מסיים יב אתה ניגש ללא ציון בית הספר וחבל שהמאה הזה יתבזבז רק שתדע אין קשר בין לשון חיבור וספרות בתעודה לשון וחיבור הולכים יחד לציון משותף שלחיבור יש יותר משקל אז רוץ ותרשם |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני אגש שוב בקיץ, אלך להרשם יום שלישי בתקווה שזה עוד אפשרי. בנוסף, אני הולך לבקש מהמזכירות בגרויות את המחברת של הבגרות שלי, חייב להבין על מה בדיוק ירד לי.. אני יודע שאין קשר בין חיבור לספרות בתעודה.. אבל חשבתי על זה שחיבור ולשון זה 2 יחידות - תכננתי על ממוצע סופי בשתיהם של 95 נניח, שזה יוצא 190 נקודות בשקלול של התעודת בגרות, וספרות אני יודע שיהיה לי בערך 65 סופי-אני גם גרוע במקצוע הזה, וגם כל שנה מתחלפת לנו מורה ואף פעם לא למדנו ממש כמו שצריך - רק עכשיו אנחנו לומדים אנטיגונה שהיינו אמורים ללמוד את זה בכיתה י'.. אז ספרות יצא לי נניח 130 נקודות בתעודת בגרות המשוקללת, ובחיבור ולשון 190 אז זה יתקזז.. שזה סבבה=] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
חדר כושר: הולמס פלייס באר שבע
|
![]() 01 , 02 , 03 ממוצע 99
![]() מתמטיקה ![]() עכשיו מתחיל ללמוד 04 , 05 ![]()
![]() |
#6 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
להרשם דרך אגב אפשר אפילו עד יום לפני הבגרות. אבל אז אתה עלול לא להיבחן בבית הספר שלך. בכל מקרה עדיף להקדים ולהרשם אני מקווה בשבילך שבספרות בכל זאת תקבל ציון יותר גבוה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() יואו איזה באסה יש לי בכיתה י' 6 בגרויות ואחרי פסח הכל מתחיל
איך שאני שומע את המילה בגרות או את המילה ניכשל אני מקבל התקף אסמה
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() איפה אני בודק את הציון של הבגרות חורף באנגלית שלי ?
האתר הזה של ה education.gov.il/bagrut מראה לי שהוא בשיפוץ.... אני חייב לדעת כמה קיבלית שמה |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() לא משנה תודה הצלחתי....
שאלון F סופי 85 שאלון G סופי 81 |
![]() |
![]() |