|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
כולם הורגים חיות בשביל המזון, לא בשביל הנאה, ובתח לא מול ילדים קטנים, ובתח לא בחוף הים ! אני רואה יש פה יותר מדי אנשים חסרי סחל היום ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אין לי כח להגיב ואין לי כח לקרוא את כל התגובות של כל העמודים.
אז רק תגובה לBodykilo הטיפש שהעיז להגיד "להגיד מוות לערבים זה מעליב את ערביי ישראל" תן לי להגיב לך משהו, אלף כל אין דבר כזה ערביי ישראל. בית - כל אחד מה"ערביי ישראל" האלה אם הוא היה יכול הוא היה מטיס את כולנו מפה ושוחט אותנו כמו הנאצים. אז תיצא מהבועה שאתה חיי בא.
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
למה אתם חושבים שאם זה היה הפוך ואנחנו היינו חיים ככה בתור מיעוט ..והערבים היו שולטים כאן תאמינו לי שהייתם יוצאים לרחובות והיו הורגים אותכם היו הורסים לכם תבתים והכול עד שהייתם עוזבים תבית שלכם............ אז עכשיו זה לא רק שאנחנו לא עושים את זה לנו הבהמות האלה שהם מיעוט כאן מרשה לעשות כאן בלאגנים לירות קסאמים לזרוק אבנים ולהרוס דברים וכול שאר הדברים הרעים......... ואתם עוד מנסים להגן עליהם זה לא הם אשמתם זה החינוך שלהם....... 90 אחוז מהערבים כולל ערביי ישראל הם אנשים רעים בלי לב חיות אדם שצריכים לעבור שואה ודברים יותר גרועים רק ככה הם ירגשו ויחוו איך הם מתנהגים עם הרוע שלהם ואני לא מגזים שאני אומר 90 אחוז
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אני מצטט את עצמי..זאת הייתה התגובה שלי בפוסט הזה "לא מבין למה להרוג...למה מה זה עזר להם....הרגו אותה..עכשיו מה? איזה גועל נפש של אנשים" הדעה שלי היא כזאת הנושא...לא רוצה ליפגוע סתם באזרחים חפים מפשע, אבל אם זה מה שצריך אז לעשות את זה באבועבוא....כי זה או אזרחים שלנו או אזרחים שלהם..שהם תוקפים אותנו (את האאזרחים שלנו) מבתים של אזרחים שלהם..אז צריך לפוצץ את כל האזור כדי להגן על האזרחים שלנו... לא יפה נפש ולא בטיח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הקיצר שמאלני=ערבי....................................... ...............
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() [דאבל
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() טיפש תקרא לאבא שלך, אידיוט.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
האדם זו אחת החיות היחידות בעולם שהורגות בשביל הנאה ולא רק אוכל. רובכם קפצתם עליהם יענו הם חיות יענו הכל "מוות לערבים"... אבל מצד שני אין להם לפלסטינים מה לעשות כל היום + נטייה להרג. אם אותו דבר היה קורה שאיזה אחד שבונה מסעדות על חוף ים ישראלי משמיד סרטני ים נדירים, אף אחד הרי לא היה צועק "איזה יהודים מסריחים אנחנו משמידים סרטנים סתם ככה". הסרטון הזה זה סתם להראות שהם פראים יענו לא רק שהם מתפוצצים הם גם עורפים ראש לצב ים נדיר בפומבי! תאמין לי שיש עמים שעשו יותר נזקים ואותם לא מחשיבים בגלל זה לפרא אדם.
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() Same here...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אני באמת לא מאמין שאתה אומר שצריך לעשות להם שואה... באמת שלא.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אחי, תאמין לי שטוב להם לחיות פה איתנו ולא בעזה.. תאמין לי. והם יודעים את זה.
אבל קח את הדרוזים לדוגמא, עשו צעד קדימה שלא כמו הערבים המוסלמים ועשו צו גיוס חובה לכל מי שמגיע לגיל 18, אמונה רוכשים לאט לאט... הערבים הנוצרים מתחילים לאט לאט להתגייס יותר ויותר לצה"ל... יש גם ערבים מוסלמים(או בדואים) שעושים שירות...אבל זה מיעוט לצערנו. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#15 |
אזהרה ראשונה - שימוש בשפה לא נאותה על גבי הפורום
כללי:: שייקה
עוסק ב:: ג'ודו
חדר כושר: V-Life
|
![]() ראיתי תסירטון הם אשכרה חתכו לה תצוואר, פשוט מזעזע, וחנקו אותה עם החוטים האלה.. פשוט צריך להרוד תערבים האלה אחד אחד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אצל הניאדם הנורמלים של העלם הולכים לגן חיות רואים חיות מביאים להם אוכל מלטפים אותם ועוד אצל הערבים לקוחים את הילדים לגן חיות בשביל להרוג תחיות ולא לראות אותם או ללטף "חס וחלילה"
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() הבעיה היא איתם יותר גדולה מכל ספר התנ"ך..ואי אפשר להסביר את זה בפשטות ובשתי מילים ..
לפני כן אמרתי שצריך לפרק להם את הצורה ,רק למפגעים(למרות שיש הרבה פוטנציאלים לאחרים) אבל בכל זאת .... תחשבו לרגע עם נתחיל להשמיד אותם נטו אנחנו בדיוק אבל בדיוק כמו הגרמנים(הנאצים ימך שמם ) צריך לקחת הכל בפרופורציה ,יש ויש לכל מטבע יש שתי צדדים .
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|