|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() עצוב.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
מוות לערבים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם יש לך משהו חכם לכתוב אז תכתוב |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
כל ערבי רוצה לזיין אותך גם אם הם לא אומרים לך את זה בשניה שתיהיה להם אפשרות הם לא יחשבו לשניה אחת אם זה הוגן או לא כמו שאתה אומר.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() איזה ערבים מכוערים !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
פשוט מבחיל !!!!!!!!!!!!!!! אשכרה כל המשפחה באה לשם בשביל לראות את האבא המטומטם הזה חותך לו את הגרון !!!!!!!!!!!!!!! וכל הילדים שם צוחקים...... פשוט חינוך זבל !!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() האמת? זה דיי צבוע להגיד שהם זבל והכל בגלל זה
אחרי הכל תחשבו כמה חיות אתם אחראים שהרגו בשביל שאתם תאכלו
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: תלמיד
חדר כושר: מתאמן בבית
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
|
![]() ציטוט:
מיועד לאכילה אלא סתם בשביל הכיף אה יודע כמה סבך הוא עבר בטח בזמן השחיטה ועוד לחינם? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אפילו אם היו אוכלים- לא צריך להתעלל לפני שהורגים.
![]() |
![]() |
#11 | |
|
![]() ציטוט:
אני בטוח שזה קורה גם בארץ ללא ידיעת האנשים
![]() |
![]() |
#12 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() מדהים איך הגעתם מהרג צב מים נדיר לסכסוך הישראלי פלסטינאי ושאתם עוד מסיקים מכך מסקנות אם יש עם מי לדבר או אין....
זה כמו שהם יגידו שאיתנו אי אפשר לדבר כי תראו את האמא שהרביצה לילדים שלה... די עם ההכללות |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() אלוהים ישמור
אי אפשר פעם אחת שיעלה פה דיון פוליטי (עזבו שהוא צמח מעצמו ולא היה קשור לנושא העיקרי של הפוסט ). עומרי אני מתבאס עליך ,בתור מנהל אתה אמור להשתלט פה על העניינים ,ואתה נותן לגזענות הבוטה הזאת להשתולל פה ככה ? איך הפורום נראה בגלל השטות הזאת?! בתור מנהל אתה אמור להשאיר את הדעות האלו בצד על גבי הפורום ,מבחינתי תשרוף צלבים בחצר של הבית ,לא אכפת לי ,אבל בפורום תשתיק דברים כאלו !
![]() |
#14 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
רשמתי בדיוק מה שכתוב בכתבה,הרצח של הצב. מה אתה בדיוק רוצה שאנשים יעשו אחרי שהם רואים את הזוועה הזאת שהעזתים עשו? שישבחו אותם? באמת אני שואל אותך. ומה הקשר לשרוף צלבים? אני לא שורף כלום ולא הורג אף אחד(בניגוד לאחרים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
כשאתה רואה ששרשור יורד לרמות כאלו תטפל בזה ...יש לנו פה 9עמודים של גועל נפש ומנהל שלאורך כל השרשור לא אומר מילה.
![]() |
![]() |
#16 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() גנון.... יענו יהודים לא הורגים חיות? לא מתעללים?
הסיבה היא כי אין להם מה לעשות כל היום ויענו ראו משהו זז באיטיות רבה חשבו שהוא גוסס וחשבו להקל על יצור זה וערפו לו תראש. זהו.