|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
מושעה
|
![]() אפשר לראות מפה עובי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
אזהרה ראשונה - השמצת משתמשים על גבי הפורום
|
![]() מרשים מאוד,בהצלחה לך בתחרות.
יש לי מספר שאלות ברשותך: 1.לפי התוכנית על כמה אחוזי שומן אתה מתכוון להיות על במה? 2.בפוסטים קודמים השארת את הרושם שעליה במסה, אתה עולה מלוכלך(ראיתי אותך חטוב,וגם תמונות מהתחרות האחרונה על 18% שומן) לא מפריע לך בחיי היום יום להיות רוב הזמן על אחוזי שומן גבוהים כ"כ? 3.כמה לדעתך התקדמת בשנה אחרונה?(מבחינת מסת שריר) והאם עליה מלוכלת מבחינתך שווה יותר? 4.מה המטרות לעתיד מהספורט הזה? בהצלחה ![]()
![]() |
#3 | |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() ציטוט:
לפי התוכנית אני אהייה באזור החמישה אחוז, סמוך על גיל - פעמיים הוא הביא אותי מוכן. הקטע של להיות שמן במאסה הוא חלק מהעניין של להיות באדי בילדר - ככה אני רואה את זה. לגבי מפריע, לפעמים זה קצת לא נעים, אבל כשאתה מחוייב למטרה - זה שווה. אני מאמין שההתקדמות שלי יוצאת מן הכלל, אבל חבל לדבר - תבואו לתחרות. עלייה מלוכלכת היא האפשרות היחידה ברמות התחרויות, אני יכול להביא לך 50 אלף דוגמאות של אנשים שהתחכמו ורצו להיות יפים - ובסוף לא רק שלא עלו - אלא ירדו. לעומת זאת מי שהלך עד הסוף השיג התקדמות ניכרת - כמובן אם הוא רציני גם בחיטוב - ובענין הזה אני יכול להגיד לך שאני לא רציני: אני נאצי. המטרות שלי הם להגיע הכי רחוק שאני אוכל - ובטווח הקצר לקחת את הראשון בעד 82, ולהופיע אחר כך באלוף האלופים.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() אללה!!!
מחטבים ![]() ![]() ![]() ![]() בהצלחה ניגרי הגב ניראה מעולה אחי! אל תפסיק כמו שאמרתה עד שלורידים שלך יהיה ורידים משלהם ושיהיה לך ורידים על השיניים וסיבים באוזן ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אחלה גב ..
מחכה לראות אותך על הבמה יבש וחטוב |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() לפי דעתי...תעלה עוד תמונה אבל מזווית יותר מחמיאה..כי באמת רואים גב ענק! אבל הצלם ממש לא צילם טוב..
לפי התמונה שלך עם ארבל: ![]() רואים באמת שאתה ענק!! בהצלחה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() ענק !!!
בהצלחה בתחרות ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ![]() ![]()
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() גב ענק אין ספק,אני מקווה שתצליח להתחטב והלתייבש עד השריר עצמו.
סתם מעניין אותי איך היית עושה ייבוש לקראת התחרויות? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
|
![]() ציטוט:
תודה. אני אצליח כי אין אופציה אחרת, וגם עשיתי את זה מספיק פעמים בעבר כדי לדעת שאני מסוגל. השנה התאמנתי הכי קשה בחיים שלי, הגעתי למשקלים שלא חלמתי עליהם, 145 קילו בנ'ץ חופשי 6 פעמים נקי, דברים כאלה - ולא עשיתי את זה בשביל לבלף בחיטוב. לגבי הייבוש, פרטים אצל גיל אבל הנקניק באילת עכשיו ככה שיהיה לך קשה להשיג אותו כשהוא על מזרון צהוב ( ![]()
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() וואווו מורי ורבייי לפיתוח גוף! רמה מרשימה ביותר! ולגבי זה שאמר שהוא לא מאמין שהוא מעל 90 הוא ניראה הרבה יותר בסביבות ה100 ממש יפה בהצלחה בתחרות יאלה וורידיםם בשיניים ושחור בעינייםםםםם נתגעגע אליך במכון! ואני יעדכן אותך מי יהיה בשלישי ....
![]()
![]() כמה משפטים חכמים "טיפת מים חוצבת סלע לא בכוח נפילתה אלא בכוח התמדתה." "הדרך הנכונה לעריך אדם לנסות לבצע את עבודותו" "לעולם לא תיהיה לך הזדמנות שניה לעשות רושם ראשוני" "החיים הם לא פיקניק ופיקניק זה לא חיים" "אין ידיד נאמן כמו כסף מזומן" "להילחם כאילו שאין אלוקים ולהתפלל כאילו שאין צבא" |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
|
![]() ציטוט:
דש לכולם אחי אני גם כן אתגעגע אליכם במרכז אופק התוסס...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() וואוא אחי יש לך גב אחושרמוטה ענק אחלה של כנפיים (לאטיסמוס דורסי) אבל תראה גם של הפרונט שלך שנידע במה מדובר תמשיך ככה......
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() גב וכתפיים מרשימים ביותר, כל כמה אחוז שומן אתה כרגע ?
נ.ב ארבל נראה עצום. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
|
![]() גב ענק.... בהצלחה בחיטוב...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() נראה טוב,מה היקף היד שלך?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
הצלם הרישמי של ישראלבודי
|
![]() ניגרי תהיה איתי בקשר אולי נעשה פרויקט צילום מסה מעניין..........מה דעתך?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
|
![]() ציטוט:
תודה על ההצעה אבל בפעם הבאה שאני אניח למישהו לצלם אותי זה יהיה על אחוז שומן של גבינת קוט'ג.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
מושעה
כללי:: I like to Workout
עוסק ב:: Muvtal...
|
![]() באמת כדי שיתחיל חיטוב...
אחלה גב.. |
![]() |