|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() לפי סיפורים שאני שומע בצבא שמים אליך זין ומה שאתה צריך לעשות זה לשים אליהם זין עוד יותר גדול
ולעשות בעיות תמיד אתה תגיע שם למבוקשך פשוט מאוד תגיד להם אם אני לא מגיע לאן שאני רוצה אני לא בא יותר לצבא מקסימום תיכנס לכלא ואחרי זה עוד פעם תגיד את זה ובסוף אתה תשיג את מבוקשך
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
למה לעזאזל המנהלים לא מוחקים את הדיון הזה? יאלל'ה יאלל'ה...
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() איפה אתה משרת? באיזה תפקיד?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() נשמה בוא תקשיב
אני הייתי הכי אנטי צבא שיש הבן אדם שהכי לא יכול שיגידו לו מה לעשות עברתי תפקידים שרק שומעים עליהם משמעות פה ריתוקים שם קצת מחבוש הגעתי למצב שהצבא רצה להעיף אותי ולא אני לעוף מהצבא תבין תפאדיחה ושרציתי לצאת מהצבא כל פעם הקבן זרק לי עוד ממתק (איזה פטור חזק שינוי שיבוץ או משהו) היום אחי אני ממש סוגר תשנתיים בצבא ואני יכול להגיד לך שאני מטחרט על כל רגע שלא התגייסתי קרבי מה עשיתי אחי ג'ובניקים הם בושה ואני אחד מהם תן להחזיר תגלגל ואני מתגייס קרבי אל תעשה תטעות וגם אם אתה צעיר מת תעלה פרופיל ולך לאיזה חי"ר אחי אל תבזבז 3 שנים
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
הושעה
|
![]() תשמעו, לצאת או לא לצאת זה לא כזה פשוט. לעבור תפקיד או לשרת בתנאים טובים זה לא כזה קל, אבל זה לא לצאת ולהיכנס מתי שרוצים - צבא זה לא תכנית כבקשתך.
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() בגלל שזה לא מסתדר לך עם הפיתוח גוף אתה יוצא מהצבא? ואללה הייתי מתבייש לרשום את זה
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() אחי שוב אני שואל אותך - איפה אתה משרת ובתור מה? זה חשוב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואני לא רוצה לצאת בגלל הפיתוח גוף למי שכתב אני רוצה לצאת מהרבה סיבות אחרות וחשובות ושביקשתי להיות קרבי לא שמו עליי אז שיזדיינו
![]() |
![]() |
#10 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אם אנ'לא טועה אמיניםפאן היה שם, או משהו בסיגנון. קיצר בקשר לתפקיד: מה היציאות שלך? מה המגבלות הרפואיות שלך? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש לי איזה שעתיים שעתיים וחצי כל כיוון ואין לי מגבלות רפואיות ואני עובד כל היום רק אם נגדים מזדיינים שיושבים ומעבידים אותך בזמן שהם יושבים ושתוים תקפה שלהם אם הסיגריה
![]() |
![]() |
#12 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() איפה אתה משרת? ותכלס התפקיד שלך חרא מכונאי זה חרא בצבא! אבל הקורס בבה'ד 20 כיף!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
הושעה
|
![]() דימה, מה הסטטוס שלך כרגע? טירונות? קורס? סדיר? קיבלת את עוקץ?
![]() |
#14 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |