|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() חחח איך גלעד אוהב את זה זה משו חחח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
חדר כושר: בצבא כרגע בקושי מתאמן
|
![]() אתה גם לא יודע לקרוא אה ? אמרתי שאני לא עבריין מקלדת ואני לא יבוא אלייך
טמבל.. מה אתה חיי בסרט מזה יפה לגילך אתה נראה כמו צפרדע ! בכיתה ו' לא נראיתי ככה וכפרה תראה איך אתה נראה דוחה גועל נפש אני אומר לכם צריך לעשות סלקציה פה מ 70~75 קילו ומעלה נכנסים לפורום זה אי אפשר ככה כבר אנחנו לא יד ושם פה זה ממש חמור שבמאה שלנו אנשים נראים כמוך חשבתי שאנחנו מדינה מפותחת! אפילו הכושים בבניין ליד שוקלים יותר ממך ואיזה יד 37 תגיד לי אולי .. 29~30 פה אתה חש גבר לקלל בפורום.. בן 15 פותח תפה לך תאונן תבדוק אם יצא לך משהו יאללה ביי יקבנוס אז אני יתן לך תמונה אפילו שרציתי לעלות שאני יסיים מסה.. שזה עוד הרבה זמן אבל קח תמונה מלפני 3 חודשים כמו שהעלתי את שלך מלפני 3 חודשים.. ![]() זהו אני לא מגיב לך יותר אין לי כוח לשטויות האלה קיצור אני פרשתי.. תכתוב כמה שאתה רוצה שתגיע ל " משקל תקין" ב bmi דבר איתי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() ציטוט:
יפה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() הבם עליתי עוד 5 קילו ככה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
אזהרה ראשונה - שימוש בשפה לא נאותה על גבי הפורום
כללי:: שייקה
עוסק ב:: ג'ודו
חדר כושר: V-Life
|
![]() ^^ ברגע זה אני צופה בתמונה שלך ילד הומו, אתה אחד השחיפיםםםםםםםםםםם חחחחחחח אני מסתכל פשוט בא לי להקיא זה משגעעעעע, ממש כמו ניצול שואה, תתחיל להוריד מהפוזה למה אפילו במחנות השמדה לא היו כמוך יחתיכת רוסי מניאק, תראה תצבע גוף שלך, אתה נראה כמו שפיך צהוב, קצת שיזוף בן אדם??! אתה נראה כמו יוגורט של דנונה מה אתה בכלל מדבר ישחיף?!?!?!?!!?.... מה זה היד הקטנה הזאת? תתחיל לאכול דחוף ולך לרופא שיתקן לך תפטמות, מזה הציצי שפיצי הזה פשוט גועל נפש ילבקן, אבל בינינו? למי יש היקפים גדולים? לי נכון? אז למה לדבר לאוויר יפצלוח מכוער, תמשיך להסתיר תפנים שלך עם הצייר י אפססססססססססססססס 000000000, חח טוב אני איתך גמרתי, תאמת שציפיתי ממך להיקפים יותר גדולים ככה שזה בכלל לא מעניין אותי ותמשיך לחיות בבועה שלך כי יש לך עוד הרבה עבודה.. יאללה עכשיו עוף למקרר וסע מפה אתה אפילו לא מגיע לחצי מהרמה של הפורום..
לך ל " fxp " אולי שם יחמיאו לך כמו שצריך ילבן מסריח... חתיכת אשכנזי מניאק ביי ביי |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא הבנתי מה הקטע.. אתה פוגע בעוד הרבה ילדים כשאתה אומר את זה ולא רק עם זה שאתה רב איתו.. חוץ מזה מה הבעיה עם אשכנזים? ומה הקטע עם השואה? סבתא\סבא שלך הייתה בשואה שאתה מדבר ככה? תשקול מילים פעם הבאה כי אתה יכול לפגוע באנשים אחרים במילים שאתה אומר.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() 1.
![]() 2.אני ניצול שואה ? לך תפורום המעפן שלך ותתלונן [תלונה]העליבו אותי וקראו לי ניצול שואה ( אתה יודע על מה אני מדבר) 3.לא רוסי,לילה, יש פלאש דבר שני חצי המפורום פה רוסים יא גזען בן שרמוטה.. אני לא צפיתי שתגיד משהו טוב כי אתה חש מעצמך יותר מידי יגמד כמו שחשת על יוסי (פינגווין) 4.ציצי שפיצי ? לפחות לי יש אחד כזה.. 5.זה תמונה מלפני 3 חודשים אני בדרך כלל מצתלם אצל חבר יש לו מצלמה.. שתגיע לפחות ל 70 קילו דבר איתי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() מנהל,תעשה מצווה ותנעל את האשכול למה הוא סתם הידרדר
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אולי תפסיקו לריב ?
תיקחו מספרי טלפון ותיפגשו ותבינו שמישקל ושרירים לא משנים במכות ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יאללה מנהל\ים תנעל\ו.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
כללי:: שרירים גדולים,לא שחיף....
|
![]() אחלה יד אבל נראה לי התמונה הכפילה את הגודל (בלי להעליב או משהו)
סהכ נראה מעולה =]