|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() יוסי אני רואה אתה מושפע מoz אה? חח
אני ראיתי את כל הפרקים 3 4 פעמים כולם חוץ מהפרק האחרון תמידפיספסתי |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
אדיביסי מת ![]() לפחות פנמקו חיי, מטורף הבחור אגב אם יש לך תעונות 5-6 אתה מוזמן לשתף :):):):) ![]()
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כך אדיבסי מת שהוא רב אם סעיד |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
כללי:: אני זה אני
עוסק ב:: גרבצן
חדר כושר: אנרגים
|
![]() דניאלו התכוונת אלייייייי?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() יש גם איטלקי שהגיע כבר אם אני לא טועה בעל מאסה מכובדת מאוד מרשים כזה אותו אני הכי אוהב
זה שעזר לביצ'ר להגן על איזה אחד חדש מהנאצים שלא יאנסו אותו או שלא הגעתה לזה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() לא מה פיתאום אחד שיותר קטן מפאנקמו גם איטלקי
ביצר מדי פעם מדבר איתו וגם אני אוהב את קלר רק מגעיל אותי כל הקטעים ההומוסקסואלים גועל נפש בא לי להקיא וגם את מיגל |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() קלר באמת אחד הסוסים אבל הקטע שהוא הומו זה פשוט מחליא.
יש שם עוד מלא סוסים,במיוחד מהמוסלמים אגב מי שתמיד מציק לביצ'ר הוא לא נאצי(כאילו גם) הוא מהחבורה של האירים.
![]() |
#9 | |
|
![]() אני אוהב בכללי תאיטלקים בסדרה, פאנקמו סוס
אדיסיבי סוס, קאן מטורף בכלל, קלר דווקא קטן יחסית לכל הגדולים שם ציטוט:
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() גם גם לי ניראה חחח
גם להויד האופנען יש מאסה ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
כללי:: אני זה אני
עוסק ב:: גרבצן
חדר כושר: אנרגים
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() ירושלים של זהב ושל נחושת ושנהב.... וכוס עמק לא זוכר את ההמשך תעזרו לי
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחח חחחח חחחחחחחחחחחח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!
![]() |
![]() |
#16 |
Banned
|
![]() אתה ואבא ש'ך אחים במקרה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
חדר כושר: בצבא כרגע בקושי מתאמן
|
![]() ואיי Save_usתעשה טובה תוריד את התמונה בחתימה שלך אני רואה אותך גבא לי לפרק את האמא של המחשב ! זה לא אתה זה הפרצוף שעשית שם כאילו אתה באמצע נוד זה מעצבן אותיי $!@#$%#@^%#@^%@ אני יתחיל לטפל בעצמי :] אבל אני בטוח שיש פה עוד כאלה שרואים את התמונה הזאת מקבלים ג'ננה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() יצא לו פרצוץ של ילד תמים בן 6 חחח
![]() |
#20 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אחח אחח אם ארבל היה פה היה מעיף פה באנים.
את פשוט חבורה של אפסים, כל הפורום פה זה מעמדות, אם הוא מfxp אז כל הודעה שלו תסתיים בירידה עליו גם אם הוא הצחיק וגם אם הוא אמר משהו נכון. כולכם הולכים אחרי הזרם, אם בעמוד הראשון היו מגיבים לו כמו שצריך כולכם הייתם מגיבים כרגיל