|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() לא סוד..
אוכל שינה ואימון.. P: פשוט להקשיב בשיעור לא יותר מדי אבל הקשבה לייט.. תמיד לעשות שיעורים במקצועות ריאליים ואפשר להגיד שאני תמיד מגיע למבחנים מוכן (גם אם זה כרוך בחרישה אטומית, פשוט לכל מבחן אני מגיע שאני שולט פיקס בחומר לא משנה כמה השקעה זה דורש..) תראה בשביל ציונים לאורך זמן צריך להשקיע אין ברירה, אם יש לך מטרה מסויימת נגיד יעד שהצבת לעצמך (נגיד ממוצע ציונים מסויים בשביל מטרה כלשהי), אין סיבה שלא תגיע אליה עם השקעה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
הצלחה מגיעה רק עם השקעה (כל מי שמשקיע מרקיע...) כדאי לאמץ את הדרך הזו ללימודים לחדר כושר ובכלל |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מנהל ראשי
|
![]() נסיון תמיד מוסיף בפסיכומטרי, אם אתה יכול במחיר נמוך לעשות אז לך על זה. אולי יהיו לך הפתעות שיחסכו לך הרבה זמן אחרי הצבא.
בלי שום קשר אני מאוד ממליץ על יואל גבע , עשיתי שם קורס פעמיים (בראשון לא כל כך למדתי מסיבות אישיות) ובשניהם מאוד נהנתי והמורים מאוד מאוד מקצועיים, כולם בעלי נסיון של כמה שנים ממכונים אחרים בניהם גם קידום. יקרים אבל שווים את זה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אני בבית ספר הייתי על הפנים בבגרויות. עשיתי בלחמן את הקורס של החיילים (1500 שקל) וקיבלתי 660 שזה נחשב סבבה. אם הייתי עושה כל מה שהמדריך אמר לי הייתי מוציא הרבה יותר. בקיצור לחמן הכי מומלצים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: HOLMES PLACE GYM
|
![]() תיראה אני עתודאי לפי דעתי קורס בבית ספר זה ממש לא קורס כמו בלחמן יואל גבע אבל זאתי רק דעתי