|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | ||
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() ציטוט:
ואם יש? מה אז?
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() ציטוט:
מה שאתה עשית denous לא נקרא
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
+10000000
![]() |
![]() |
#7 |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() למה לא?
![]() |
#8 |
חבר פעיל
כללי:: אני זה אני
עוסק ב:: גרבצן
חדר כושר: אנרגים
|
![]() בונא מזה המציטים המסריחים האלה סלטים וזה חחחח
סעמק אינ דופק לי לבד מגש פיצה עם בקבוק קולה ואני מקנח את זה בעוד לפחות 2 משולשים כי אני נשאר רעב חחח |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
חדר כושר: בצבא כרגע בקושי מתאמן
|
![]() היה לי טיול שנתי 3 ימים אוכל חרא אבל חייבים להנות :/ אכלתי מלא חטיפים ב 50 שקל קניתי די הרבה חטיפים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
|
![]() תאכלס מבחינת ערכים זה לא ציט, אבל מבחינת כמות קק"ל זה מטורף ובמיוחד מה שהבטן מרגישה.. שילשול נעים אחי.. :\
אני במקומך הייתי מתפרק על איזה לאפה עם שווארמה וציפס ממולא טוב עם איזה קולה בצד ולקינוח טילון נוק אאוט משהו טוב.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() לא מבין איך אפשר לחשוב על צ'יטים שוקודל או כל דבר אחר במסה , אישית אין לי כוח לזה מרוב האוכל שאני אוכל ביום יום , ממש לא בא לי ולא מושך אותי.
בחיטוב אולם לקראת השלבים האמצעים - סופיים אני לפעמים מטפס על הקירות בשביל קצת פחמימות/סוכר מכל סוג שהוא |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
|
![]() ציטוט:
אתה משווה קופסאת קוטג ולחם עם איזה שומן איכותי לשווארמה בלאפה עם טילון ככה? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() חחח זה כלום
אני היתי עד עכשיו בחיטוב ונמאס לי (גם חסר לי מלא ויטמינים וזה עושה לי בעיות) בקיצור: חצי עוגה שלמה + חלב מעדן אתמול: סטייק = 4 חטיפים כאלה של שוקולד לפני זה: סטייק 700 גרם.. לפני זה: 2 פיצות ועוד משהו חח טוב השלמתי מינרלים עכשיו אני חוזר לחיטוב (בצורה מאוזנת יותר) |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() חח אסי מה אתה בא להיסתלבט?
זאת הארוחה שלי ליפני שינה Xd חחח כמו שזונד אמר...אין על שוארמה ככה שהטחינה נוזלת מהלאפה ככה עם כוס קולה עם חברים ככה אשכרה קלאסה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
|
![]() :):):):) אצלי זה אחד הצ'יטים זה בעצם פעם ראשונה שלי שאני מבצע צ'יט אני חושב כולל החיטוב פשוט אני עולה נקי מאסה :]
וכל אחד שאומר שזה ארוחה שלו אני רוצה לראות אתכם מוצאים בכלל קערה בשביל משהו כמו 7 כוסות של דגנים :] הייתי צריך פיילה כדי לאכול דבר כזה וכן אני יודע לשתות הרבה מים ישר שתיתי חמש כוסות מים והלכתי לישון עכשיו נשתה עוד הרבה. שבת שלום נשמות !
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() ציטוט:
ממלאים קערה עד הסוף
![]() |
![]() |
#19 | |
|
![]() ציטוט:
ובאימא נראה לי הוא שילשל הכל |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
|
![]() ציטוט:
אני שם בכוסות אחשלי כדי שאני אדע אחר כך מה הערכים של כל הארוחה :] זה יצא לי איזה פיילה כזה יעני ה-7 כוסות משהו כמו קערה ענקית כמעט עד הסוף...! בקיצור וואלה היה טוב בינתים מרגיש בסדר אין כלום :O שתיתי אולי איזה 6 ליטר כבר אם לא 7 :O
![]() |