|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() ארבל אם אני לא טועה גם אתה התלוננת על כך שהחזה שלך היה בפיגור והכנת לו דגש..
האם הוא עזר להכניס אותו לפרופורציה? תתן לנו טיפים ![]()
![]() |
#2 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
בהחלט. הסוגיה הם החזה שלי הייתה די פשוטה ,להבדיל משאר החלקי הגוף שלי ,החזה שלי דורש תדירות גירוי גדולה יותר ,אז למעשה הוספתי אימון חזה נוסף לתוכנית האימונים שלי כאשר יש קורלציה מסויימת בין האימונים ,כאשר באימון אחד עבדתי כבד יותר ,באימון שאחריו אני יעבוד קצת קל יותר ובחזרות יותר גבוהות (הכל בהתאמה לבלוקים של הP/RR/S) ,והגירוי הנוסף הזה נתן עוד פוש לצמיחה של החזה שלי עוד משהו ששינתי באימונים שלי היה ההתרכזות בכיווץ מקסימלי ולא ב"להזיז" משקל ,הדגשתי יותר את החלק השלילי של התנועה והאטתי את התנועות שלי משמעותית ,והתרכזתי ב"לעשות שריר" כביכול בסיום החלק החיובי של התנועה ,ה"סחיטה" הנוספת הזאת של שרירי החזה עזרה לי מאוד.חלק מה"אשמה" על השינוי הזה בסגנון אימונים שלי לחזה הייתה הפציעת כתף שהייתה לי בזמנו ,שבהסתכלות אחורה הייתה הדבר הכי טוב שקרה לי ,זה גרם לי לעבוד איכותי יותר כי ברגע שאני מתרשל טכנית,אני מרגיש את הכתף שלי צועקת הצילו ,זה שומר אותי "תחת ביקורת" אפשר להגיד. בנוסף לכל זה ,הוספתי תנועת פלייס נוספת לאימון שלי ,ככה שבכל אימון אני עושה 2 לחיצות ,ו2 תנועות פלייס ,אחת או בדאמבלים או במכונה יעודית (יש לנו מכונה מדהימה של נאוטילוס של פעם ,אני מאמין שהיא מתחילת שנות ה80 ) והשניה בקרוס ,אני חובב גדול של הכבל קרוס ,מהסיבה שהוא נותן לך להקצין את הכיווץ בסוף התנועה ולשלוט בתנועה לכל האורך בגלל המתח הקבוע של הכבלים ,בנוסף,הוא תרגיל מגוון מאוד ,הזוית שאתה עובד בה על החזה יכולה להשתנות מאוד בזכות הזוית תנועה של היד.
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ובאמת יעבוד יותר על חזרות שליליות.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
|
![]() ציטוט:
השאלה הכי כזאת ,מה זאת אומרת ניסית ? האם זה אומר שהקדשת לזה חודש ? חודשיים ? כי גם התקופות האלו לא מספיקות ,זה דורש השקעה של זמן ,קח את השיטה הזאת ,ותקדיש לה חצי שנה ,אם החזה שלך לא השתפר ? יצאתי מניאק.
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עכשיו.. כמה ימים מפרידים בין אימון חזה 1 ל2? ומה התכוונת ב"הכל בהתאמה לבלוקים של הP/RR/S"? אשמח אם תוכל להשאיר מסן או אייסיקיו עזרת לי מאוד ידידי ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() מפלצת
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() נראה מעולה אין מה להגיד...אבל יא תחמן מצלם תיד כשהיא בשני המראות...חחחח
ואליאב יא מנייאק למה לא נכסתה להגיב לי בפוסט? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() בוא היום ב2-3 יא שחיף
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
כללי:: יוגב
חדר כושר: בית
|
![]() שוב... אין מילים פשוט קרנף על
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() מסכים איתך בקשר לפלייס בקרוס, בהחלט אחד התרגילים שאני אף פעם לא מוותר אליהם, גם בגלל הפאמפ המצויין.
יש אפשרות שדגש על החזה העליון (כמו למשל להתחיל איתו את האימון) עזר לחזה גם כן?
![]() |
#14 | |
|
![]() ציטוט:
ללא שמץ של ספק כבר שנה שאני מתחיל כל אימון עם לחיצת חזה עליון מסוג כל שהוא ,סמית' דאמבלים או מכונה.
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: HOLMES PLACE GYM
|
![]() רונן סחתיין אחי באמת פוטנציאל אדירר
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() חזרזיר
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Banned
|
![]() המפלצת של פרנקנשטיין בישראלבודי! יווארדי איזה ענק.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() עצום אחי , כל הכבוד
תמשיך ככה ![]()
![]() |
#19 |
הושעה
|
![]() גדול מאד, הידיים אולי מהטובות בארץ. אבל הגב, החזה והרגליים, למרות שלא רעות - בפיגור עצום אחרי הידיים.
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חוץ מזה ראיתי תפוזות שלך מה שיש לי להגיד זה מעניין איך תראה חטוב [איך החזה יראה שאתה חטוב... ] |
|
![]() |
![]() |