|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() דימי אל תגזים...
אם בנאדם ב3 יחידות מתמטיקה זה לא אומר שהוא טיפש. מתמטיקה זה מקצוע שבכלל לא משקף ידע וחוכמה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
מאיפה בכלל הסקת את זה? רוב אלה שב3 יח' הם עצלנים, כי רובם יכולים להצליח יותר אבל לא מעוניינים בזה עקב מחסור בזמן\סבלנות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
מנהל מקצועי
|
![]() תלוי איך אתם מגדירים חכם.
יש אנשים שלא טובים במתמטיקה,הם לא ריאלים,אבל במקצועות הומנים הם מעולים,זוכרים טוב,מבינים את החומר במהירות ובמצויינות מאשר מישהו ריאלי שאומנם ב5 יחידות מתמטיקה אבל לא יודע להתעסק ולהבין עם מסה של חומר כמו 2 ספרים של הסטוריה. במידה מסויימת זה יכול לשקף את החכמה ואינטליגנציה אבל אני חושב שיש המון חכמים שהם לא ריאלים פשוט..הזכרון מעולה,הבנה מעולה או שפשוט יש להם קשיי ריכוז..או פוביה ספציפית עם כל המשוואות שאגב יש הרבה כאלה. בקיצור..יש יותר מדי קריטריונים כדי להגיד לבן אדם על סמך זה שהוא ב3 יחידות ולא מוציא 100 עגול,שהוא לא חכם או אפילו טיפש. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() Rkkk אם היה לי מורה כמוך בבצפר אולי הייתי מחזיק מעמד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לי היו מורים מהגהנום ... פעם אחת לא היתי שבועיים בבצפר והמורה בשיעור חברה אמרה *** אני צריכה לדבר איתך אחרי השיעור למה משה ומאיר אמרו עשיתה בעיות בשיעור טכנולגיה אני אומר לה דוריס לא הייתי שבועיים בבצפר וכול הכתה צחקה ... קצת עצוב מה שהיה לי בבצפר אבל נו זה החיים מיתגברים עוברים ואני לא יחזור לילמוד כל עוד אני חי זה בטוח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
ולסיום פתגם שכדאי לכולם לשנן "החיים הם לא זין , הם תמיד קשים" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אני מבין למה אתה אוהב היסטוריה אני שמח שאתה גם אוהב מתמטיקה. והכי חשוב כולנו אוהבים חד"כ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() תאמת מטמתיקה אהבתי כי הייתה מגיעה לתוצאה ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() סעמק 1 א יצא לי 4600
איך הם הגיעו למספר האלה איזה זונות!@ אם יש לך תתפוס של השאלות אז שים אותו כאן בבקשה |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() rrkk אתה נישמע כמו אחד המורים הטובים! אני אוהב את דרך החשביה שלך...חח היא מרגיעה
![]() איזה מיקצועות אתה מלמד? |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
וסתם שאלה..אתה גם מיתאמן וכל מה שמסביב? חחח נראה לי מוזר כזה לתאר את המורה שלי להיסטוריה כזה שרירי XD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
וכל מה שמסביב... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
היא באה לבצפר כולה עם מחשוף רואים לה הכול היא בת חמישים ויש לה סילקוןו זה לא שהיא צעירה היא בת 50 ככה הקיצר אני לא יודע מה היא חושבת לעצמה הקיצר לתלמיד שלא בא או מאחר גמר אצלה היא רעה כזאת ומניאקיתת מממשש והיא כול הזמן מאחרתתת יענו באיזה רבע לשיעור הקיצר כולם נכשלו אצלה בחיבור אני קיבלתי 50 הקיצר מבחן הבא נשאל תך כאן שאלות כדי להבין שם משהו כי הבנתי שחייבציון עובר בחיבור...... נ"ב חח פעם אחת לא הפסקתי לצחוק היא באה כמו דוגמנית מימילאנו כזה עם הכובע הזה וכול הבגדים שהם לובשים אותו דבר והיא פאקינג בת 50 ואת מי היא מנסה לפתות את התלמידים מצד אחד רעה מצד אחד :):):):) הקיצר נראה לי כול המורים השובבים בחדר מורים עלו עליה...
![]() |
![]() |
#20 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() בכיף תקבל עזרה
דרך אגב רצוי בחיבור לא רק לעבור אלא גם להצליח כי מחברים את הציון של חיבור עם הציון של לשון מכיתה י שהמשקל של חיבור הוא יותר גדול אני מקווה שהתלמידים שלי לא כאלה ביקורתיים לאיך שאני נראה כמו שאתה למורה שלך |
![]() |
![]() |