|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אתה חולק על דעתי...בכיף מותר לך...אבל אל תתחיל לקלל...לא אמרתי שאני יפה ולא מכוער... אני יודע למה את העצבני פשוט אתה מביא יותר מידי ביד כפרה..אתה צריך מישהי... all u need is love אז בבקשה..תפסיק להוציא יציאות מטומתמות...וצודק אני מזיין בערימות אז להתחלה קבל נשיקת ניחום :-* |
|
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ומה אתהחושב שאני חסר בנות פשוט התבעסתי על איזה קטע עם בחורה אחת |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לך תזריק קצת יא נרקומן אימפוטנט.
![]() |
#6 |
מנהל ראשי
|
![]() הבא שמאיים מקבל אזהרה
|
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() לאדע מה איתך, אני עוסק בזה כי אני נהנה מיזה, תמיד רציתי להיות גדול, להיות שונה מרוב האנשים.
חוץ מזה שאתה לא יודע מתי זה יתפוס אותך, יש המון בנות שאוהבות את זה. |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אני עושה את זה בשבילך עצמי ובישביל להראות יותר טוב.. (הבאתי אותה הא... =] )
אני לא יודע אם זה תורם לי אם בנות כי אף פעם לא היה לי בעיות בתחום הזה.. והסוד הוא להיות פתוח ועם ביטחון עצמי. כי לדעתי זה מה שהם מחפשות. אחרי הרושם הראשוני שהוא החיצוניות, שזה כבר עיניין של טעם. עריכה: עוד משהו, למי שעוד לא הבין, בנות זה "פוליטיקה". |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() אני מתאמן בשביל עצמי.
אני אוהב לאכול בריא, שיש לי סדר יום מסודר פחות או יותר, להתאמן בראש ובראשונה, לטפח את נהגוף שלי, אני לא מסוגל לאכול פיצות שאוורמות וממתקים כל היום. אני מטפח את הגוף שלי בראש ובראשונה בשביל עצמי, כי את זה אני אוהב, בנות זה בונוס. |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() סהר אתה מתאמן בישביל עצמך לא בשיבל אף אחד אחר!
|
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
חדר כושר: תקוותנו אשקלון
|
![]() לסיכום:
יש כאלה שאוהבות ויש כאלה שלא............................................... ...........
#12 |
חבר פעיל
|
![]() בואו אני אגיד לכם משהו על בחורות
בחורות נמשכות לדבר אחד וזה כוח בטחון עצמי משדר כוח . כסף משדר כוח . מבנה גוף אתלטי משדר כוח (אני מדבר על משהו בין Bb לדוגמן) גבר שיבוא לבחורה וישר יתחיל לדבר איתה בבטחון עצמי גבוהה גם אם הוא לא יהיה הכי יפה בעולם היא תלך איתו כי הוא משדר לה משהו שהאחרים לא . למה אומרים שבחורות אוהבות "ילדים רעים" כביכול בדיוק בגלל הדבר הזה מי שישים זין על בחורה היא תרצה אותו כי הוא יהיה עבורה בלתי מושג ולכן משדר כוח . |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וזה אפילו לא באשמתן, זה יצר טבעי עוד מהימים שהיינו קופים ![]() בכל מקרה, אני התחלתי את הbb בשביל בנות, היום זה פי 1000000 יותר מזה. זה חלום, זה דרך חיים, זה ספורט, זה כיף. אני נהנה מכל רגע ואומר תודה. למרות שהיייתי עם חברים עכשיו וכולם אכלו שווארמה בפיתה ומקדולדס עם קינוח מגרה אחושרמוטהההה ואני אכלתי בבית חזה עוף עם ברוקולי ועגבנייה.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
#16 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() חחח תודה אחי היום הצטרפתי לפורום אבל אני צופה בו באופן לא
פעיל כבר תקופה ארוכה . |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() רק אלפא
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]() לא יודע מה אם הבנות שלכם, הבנות שהיו איתי או שראו אותי כולם אהבו את הגוף לא הייתה אחת שלא אהבה את המבנה האתלטי ואני לא משהו רציני בכלל 80 על 176 האמת שהתחלתי אם הספורט הזה כי הייתי מאוד רזה(55) ונורא הפריעה לי שכל הזמן אמרו לי שאני קטן , אבל אז התאהבתי בספורט ומזמן כבר לא עושה את זה בשביל אף אחד ! אבל שוב לא פגשתי בנות שלא אהבו גוף בנוי, מוזר לי משה אתה אומר ! |