|
לוגי אימונים לוגים בנושאי אימונים, תקופות חיטוב ועלייה במסה. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#2 |
|
![]() אוקיי מגיב רק עכשיו כי קמתי משינה של דוב הייתי מת מעייפות חחח
אז ככה בגלל שכבר כתבתי שאני מתחיל חלוקה אחרת יום ראשון ובחלוקה יש ימים עם שעה אירובי החלטתי לעשות היום רק אירובי של שעה ולא אימון משקולות כדי לעשות איתו הכרות ולראות איך זה ![]() הלכתי עם האייפוד והפתעתי את עצמי לעשות שעה ידעתי שאני אוכל כמו גדול כי שאני רוצה לעשות משהו אפילו רוני קולמן לא יזיז אותי כמה שהוא גדול :] עשיתי אירובי שעה במהיריות שבחיים לא חשבתי שאני אגיע אליהן כשעשיתי 30 דקות ! ריצה קלה - עד מהירה במשך כל האירובי ה-10 5 2 דקות האחרונות היו פשוט הדקות הכי טובות בחיים שלי הרגשה כל כך טובה שאתה עשית כל כך הרבה...! שהגיעו ה-60 דקות לא יכולתי להפסיק עד שאני אגיע למספר רגיל של קלוריות ומרחק וככה זה התאזן הגעתי ל-66 דקות של אירובי של ריצה הורדתי לפי המכונה אני יודע שזה לא מדוייק 903 קלוריות ועשיתי 9.14 קילומטר היה הדבר הכי כיף בעולם ועכשיו אני בטוח שאני אצליח לעשות את זה על מהירות אחידה בקלות :] אז שיהיה לי בהצלחה שבת שלום ומבורכת לכולם ! ![]()
![]() |
#3 |
|
![]() התחלת החלוקה השבוע ביצעתי תוכנית A הלך סבבה מאוד אחרי זה אירובי של 30 דקות הלך קצר פתאום פתחתי את העיינים אני רואה 30 דקות לא ידעתי יעבור ככה מהר :]
מחר השקילה אני מעביר את השקילה לימי חמישי כי זה יותר מסתדר לי וזה גם לפני שישי שבת אז פחות נוזלים מחר רק אירובי 60 דקות שיהיה בהצלחהה ! יום טוב! D:
![]() |
#4 |
|
![]() בגלל שאין אפשרות לערוך אז אני רק שם את התוכנית הדי חדשה אפשר להגיד והתפריט החדש שלי שאני מתחיל אותם אפשר להגיד גם מהיום
![]() : תפריט : ארוחת בוקר :008 2 כוסות ברנפלקס 1 כוס חלב 1 אחוז שומן ביינים 10:30 2 פרוסות פסטרמה דלת שומן 2 לחם קל אימון 13:00 - 15:30 אחרי אימון שייק חלבון כף הגשה ארוחת צהריים 16:00 1 חזה עוף מטוגן ללא שמן 130 גרם 2 ירקות ביינים 19:00 2 חלבון ביצה 1 לחם קל 1 גביע קוטג' חצי אחוז שומן 1 ירקות ארוחת ערב 22:00 1 טונה במים 1 כפית שמן זית 1 ביצה קשה 1 ירקות ערך קלורי : 1256 קלוריות 150.7 גרם חלבונים 18.8 גרם שומן 117.9 גרם פחמימות תוכנית אימונים : A חזה לחיצת חזה כנגד מוט חופשי 3X10 לחיצת חזה עליון בשיפוע חיובי 30 מעלות כנגד משקולות חופשיות 3X10 פלייס לצדדים 3X12 בייספס כפיפות מרפקים כנגד משקל חופשי 3X10 כפיפות מרקפים על ירך יד יד 3X10 B כתפיים לחיצת כתפיים מאוחרי הראש כנגד מוט בישיבה 3X10 הנפה לצדדים 3X10 הנפה לפנים 3X10 רגליים סקוואט 3X8 לחיצת רגליים כנגד מכונה 3X10 פשיטות ברכיים כנגד מכונה 3X12 C גב מתח 3 סטים של מקס חזרות משיכת פולי עליון לפנים 2X12 מסור 2X10 כל יד גב תחתון עם משקל 2x10 יד אחורית לחיצה צרפתית 3X8 הרמת משקולת מאחורי הראש 2x10 פולי עליון בעמידה לפנים 2X12 מכיוון שאני נותן דגש על ירידה באחוזי שומן אז אני עושה רק 3 פעמים בשבוע לא צריך יותר פעם בכמה זמן אני מוסיף עוד אימון בשבת כל שאר האימונים הם אירובי. חלוקת האימונים : [IMG] ![]() התקדמות : ההתקדמות ביינתים מעולה אני נמצא כבר 47 ימים בחיטוב וביינתים הורדתי כבר מעצמי 10.7 קילו ! נתונים - תאריך 17.12.07 משקל :83.2 ק'ג. גובה : 174. היקף יד : 36 ס'מ. אחוז שומן : 20 +- תאריך 17.12.07 משקל 80.1 גובה 174 תאריך 24.12.07 משקל 78.5 גובה 174 תאריך 31.12.07 משקל 76.9 גובה 174 תאריך 7.1.08 משקל 74.3 גובה 174 תאריך 14.1.08 משקל 74.8 גובה 174 תאריך 21.1.08 משקל 73.9 גובה 174 תאריך 25.1.08 משקל 72.5 גובה 174 אחלה התקדמות לדעתי הלוואי וימשיך ככה ! תמונות להמחשה : ![]() אז זהו בקרוב אני הולך למדוד אחוז שומן שוב היקפים והכל ונעדכן ! שוב שיהיה לכולם שבת שלום ! ![]()
![]() |
#5 |
|
![]() היום היית השקילה והלך דווקא די טוב ציפתי בכלל שאני ישקול יותר וגם אני מלא נוזלים שתיתי אולי איזה ליטר וחצי לפני השינה רק...! D:
המשקל הוא 73.9 !!! מ-74.8 ביינתים מקבל מחמאות מכולם שירדתי והכל אבל אני חושב שמשהו בעור שלי לא בסדר כי למרות שירדתי כבר המון אני מאמין שאני אומר להיות על איזה 16 משהו כזה אחוז שומן ועדיין יש לתפוס מלא בכל מקום בגוף ואני לא שמן בכלל אפשר לראות את זה גם בתמונות... בכל מקרה השקילה עוברת ליום שישי בגלל שכאילו מסתיים השבוע בשישי יותר נוח :] וזהו עוד מעט הולך לשעה אירובי כמו שצריך נקווה יהיה טוב! יום טוב !
![]() |
#6 |
|
![]() מתוך כל ה-44 ימים שאני בתקופת חיטוב זה היה היום הכי כיף מהסיבה שהיום היה רק אימון אנארובי ללא אימון אירובי :]
היה כל כך כיף וזה נתן לי המון מוטיבציה היה היום B כתפיים ורגליים הלך מעולה כתפיים ורגליים בכלל העלתי בסקווט ואני שמח על זה ! ![]() אתמול היה שעה אירובי מעולה של 9 קילומטר ומחר גם נעשה 9 קילומטר ויום שישי שוב שקילה העברתי שקילה ליום שישי יותר נוח וסוגר שבוע :] ! אז יאללה שיהיה לי בהצלחה ! יום טוב .... ![]()
![]() |
#7 |
|
![]() העברתי את ה-60 דקות אירובי ללא משקולות להיום היה סבבה כאבו הרגליים משלשום אז הורדתי קצת מהירות יצא 8 קילומטר רק :]
נחמד בכל זאת היה טוב וכל פעם עובר מהר ומהר יותר מחר אימון C פלוס אירובי חצי שעה ויום שישי סוף סוף מנוחההה !
![]() |
#8 |
|
![]() ברוך השם שוב סיימתי את השבוע אפשר להגיד היום ביצעתי C שזה גב ויד אחורית מתח היה פצצהה!
עשיתי שיא שלוש סטים מקסימום הראשון 17 השני 13 והשלישי 8 מרוצה מאוד מעצמי בכלל מכל התרגילים מרגיש מעולה לאחר מכן עשיתי 30 דקות אירובי אחרי שעשיתי השבוע 60 דקות וזה היה ממש קל ועבר מהר :] בקיצור פצצה רצתי גם עם סווטצר כדי לשרוף נוזלים מחר שקילה נקווה לטוב שקילה אחרונה הייתה 73.9 !
![]() |
#9 |
|
![]() היום ! סוף סוף אחרי כל השבוע הזה שהחלפתי בו תפריט שיניתי קצת את התוכנית ועבדתי כל השבוע כמו חמור הוא נגמ רוהיום זה יום מנוחה מחר קצת אירובי :}
דרך אגב שיניתי את השקילה לימי שישי זאת אומרת שנשקלתי היום ! אפשר לראות בתגובות האחרונות שנשקלתי שני לפני שבוע 74.8 ואז יום שני הזה נשקלתי 73.9 ירידה של 900 גרם בשבוע והיום יום שישי אחרי 4 ימים שקלתי את עצמי ! ![]() 72.5 !!!!!!!!!!$!#%!#%@$^@!$#^ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() השמחה היא בגלל שתוך זמן מאוד קצר ! כ-11 ימים הורדתי מעצמי 2 קילו ו-300 גרם ! לא יכולתי להיות יותר מאושר אני מסופק מעצמי ובעוד חודשי וחצי אני מקווה לסיים כבר את החיטוב הזה והלתחיל מסהההה :]] שישי הבא שוב יש שקילה נקווה לטוב אולי סוף סוף ניהיה כבר 70 ! ![]() שבת שלום מבורכת לכולם !!!
![]() |
#10 |
חבר פעיל
חדר כושר: בצבא כרגע בקושי מתאמן
|
![]() איזה שינוי יפה עברת כל הכבוד ! תהיה גאה בעצמך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אחלה שינוי אסף
![]() תגיד שניה יש לי שאלה, בטח שהתחלת חיטוב היה לך קשה לרוץ לא ? איך זה הסתדר לך ? לאט לאט נהיתה יותר טוב בזה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
|
![]() ציטוט:
התחלתי על מהירות של 6.3 וזה היה מוות היום זה מהירות שאני כאילו עומד במקום בה... וכן עם הזמן אתה עולה במהירות ועולה ועולה וגם שאתה נגיד עושה אותה מהירות אותו זמן זה כמו בחזרות אם אתה עושה יותר חזרות פחות משקל אז אתה יכול פחות חזרות יותר משקל משמע :] פחות זמן יותר מהירות ועם הזמן זה מתפתח ואתה מגיע למהירות מעולה שבעצם אתה יכול לעשות בה 60 דקות כמו גדול.
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]() דרך אגב היום יום שבת כמו בחלוקה היה אירובי החלטה שלי בין 20-60 דקות :]
גיוונתי קצת ועשיתי על הסקי ולא על ההליכון הזעתי יותר הרגשתי יותר אחלה מכשיר הסקי ! ביצעתי שם 40 דקות היה כיף אם חבר שלי לא היה מלחיץ הייתי עושה יותר ! :] והיום גם התחלתי עם צמפיון בננה טעם ח-ל-ו-מ-י ממליץ בחוםםםם !!!
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() אחי אחלה של לוג...
אם אתה תוהה מי זה זה מי שפגשת היום בחדר כושר... רון... אממ בהצלחה בהמשך הדרך... נ.ב אחלה יד |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]() חח כאן ידעתי שזה אתה אחי תודה רבה דרך אגב גם לך אחלה גוף אחי חטוב אהבתי :]
נראה אותך מחר ! דרך אגב היום היה אימון סבבה פעם ראשונה בתכנית החדשה Ab היום ביצעתי B היה פצצה שיא חדש במתח 21 מתח בחיים לא חשבתי אני אגיע לזה היה פצצצצההההה פגשתי חבר חדש מהפורום גם רון אחלה בן אדם סוס קטן :] ועוד 30 דקות אירובי עבר די מהר וטוב ! מחר אירובי שעה בלי משקולות סיוט אבל נעבור את זהההה.....
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש לך מסנג'ר במקרה? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
|
![]() ציטוט:
מסנג'ר Xowaed@hotmail.co.il או שזה COM לא זוכר תנסה אעדיף שתביא לי את שלך אני לא יודע לאשר חח :]
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
|
![]() היום היה שעה של אירובי במקום על ההליכון עשיתי על הסקי בחיים לא הזעתי ובחיים לא עב רלי ככה מהר הזמן היה ממש כיף וגם ממש הגוף השתנה אחרי זה חבר שלא ראה אותי המון זמן אמר לי :]
מאושררר בעוד כמה ימים תמונות אחרי חודשיים של חיטובבב !#@$!@
![]() |
#20 |
|
![]() היום היה אימון A החדש :} פעם ראשונה חזה + רגליים + יד קידמית !
היה רגליים מעולה עליתי בסקווט כמו תותח יד קידמית הלך חלק שינתי תרגיל כי כנראה לא הולך לי בתרגיל ההוא ובתרגיל החדש הלך פצצה ! גם בחזה שינתי את שתי הלחיצות ללחיצות עם דאמבלים אז האימון קצת התפקשש אבל אימון הבא החזה יהיה מסודר וטוב יותר :} חוץ מזה היה סבבה מחר כנראה שעה אירובי חמישי אימון שקילה בשישי + מנוחה :] יום טוב שלג נעים !