|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
מושעה
|
![]() ![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם אתה מעל גיל 8 אני יופתע מאוד.. אה ואני ממליץ לך להוריד קצת במינון של האבקת חלבון.. ניראה לי שעלתה לך לראש טיפה הרבה. *עלה והצלח. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אהה ועוד משהו. אני לא מבין איך אחרי כל מה שקורה אפשר עדיין להשאר שמאלני. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() תכלס אני מכבד כל אחד ואת הדיעות שלו אבל להאמין במה שכהנא היה אומר זה בעצם לתמוך בטרור
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() מה כהנא קשור לכל האשכול הזה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחח
איך הגעתם מחולצה ורודה לכהנא |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
הושעה
|
![]() לכו לתמונות שלי ושל איגור! איזה מגניב יצא!!!
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() אנדייר טייקר אתה אדיוט שכחתי שנולדת 80 קילו אההה מה קשור אתה מיתחת ל60 קילו איזה יציאה באין כניסה
ולגביי כהנא חבל אבל חבל שאין עוד אנשים כמוהו במדינה שלנו כולם פה צבועים אוהבי ערבים טרנספרררררררררררררררררררררררררררררר |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() מעבר ללהכריז שאני ימני אני נמנע מלדבר פוליטיקה על גבי המחשב.
הנושא כלכך סבוך ומורכב שבשביל לייצג את דעותי אצתרף להציק פה את הפורום בכמויות טקסט אדירות. פוליטקה מדברים פנים אל פנים.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אתה מוזמן לנסות את מזלך בפורום דיבורים כללי.
|
![]() |
![]() |