|
|||||||
| גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
|
|
#1 |
|
חבר פעיל
|
אנשים מסכנים אתםם :/ וורוד זה צבע חזקקקק... ממש אבל.
במקום לזרום עם הפוסט הרסתם אותו עם הערות עצובות.. אז, תמשיכו להריץ תתמונות... ![]() ברק.
|
|
|
#2 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
עוד מתחנלון נו עלק ורוד זה צבע חזק יחתיכת נשנש מקבל מאחורה ורוד זה לא צבע שבנים צריכים ללבוש נקודה |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
חבר פעיל
חדר כושר: תקוותנו אשקלון
|
:):):):) ורוד פעם באו אלינו לבית הספר ילדים אם חולצה ורודה
כל הפסקה כיבלו כפה!
|
|
|
#4 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
עומרי רוצה נסדר לך להיות סלקטור באומן 17? ![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
מנהל ראשי
|
כן כן, כבר שמעתי הכל, שומר ראש,סלקטור,אופנוען,רוצח שכיר מישהו מהכלא..
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
מנהל ראשי
|
מה נסגר עם הפורום הזה, היום באופנה ללכת עם ורוד אה..
ניראה לי חצי פורום כאן הולך עם ורוד. |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
אני מעדיף ללכת כבר בלי חולצה חח |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
בכול זאת זה פורום של באדי בילדרים ורובם אחלה גברים זה שקפצו לפה כמה גייז לובשי ורוד מקבלים מאחורה זה לא אומר שחצי פורום לובש ורוד |
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
ברצינות מה הקטע עם הורוד או עם בגדים נשיים מה נסגר ?! לאן מתדרדר המין הגברי לאן ? מה הלאה גברים יתחילו להתאפר ? sometimes i think that u guys have lost ur balls Yuck! You People Make Me Sick ![]()
|
|
|
|
#10 |
|
משתמש ותיק
|
למה להרוס את הפוסט?!?!?
|
|
|
#11 |
|
חבר פעיל
|
בואנה עומרי נראה כזה מלך בתמונה הזאת
כמו איזה אופנוען. וורוד זה גיי
![]() חיטוב 2007 ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
|
|
|
|
|
#12 |
|
חבר פעיל
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
חבר פעיל
|
לי יש רק איזה חולצה אחת וורד..
אני ממש אהבתי את זה אבל היום זה חרוש כל בן שני הולך עם וורד אז אני לא הולך יותר רק עם גופיות לבנות.. אחרי חיטב אני אלך לביצפר בלי חולצה ![]() בקשר לתמונות - אני אצתלם בימים הקרובים ואחשף בפעם הראשונה.. למרות שאני שמן כרגע מאודדד
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
|
|
|
|
#14 |
|
הושעה
|
לא תתפסו אותי לובש שום צבע חוץ מ -
לבן אפור שחור כחול ואולי אדום ביום מן הימים
|
|
|
#15 |
|
הושעה
|
טוב נו, מרוקאי.
|
|
|
#16 |
|
חבר פעיל
חדר כושר: תקוותנו אשקלון
|
|
|
|
#17 | |
|
מנהל ראשי
|
ציטוט:
|
|
|
|
#18 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Banned
|
טוב רציתם קבלתם תמונה קצת ישנה שלי אבל...
http://img247.imageshack.us/img247/2...titled1fl8.jpg הינה ![]() |
|
|
|
|
|
#20 | |
|
מנהל ראשי
|
ציטוט:
|