|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
הליכה מהירה Vs ריצה
מה יותר.... טוב\אפטקטיבי\בריא???? ריצה או הליכה מהירה?
אני נמצא בחיטוב ורציתי לדעת האם הליכה מהירה אפקטיבית כמו ריצה? זאת אומרת האם אני אוכל להגיע לתוצאות ע"י הליכה מהירה או שעדיף להישאר במתכונת הרגילה של ריצה בכביש או במסלול ריצה במכון...... תודה לעונים..... שימי |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() אם אתה בכלל שוקל את זה אני מציע לך לכנוסת אליפטיקלים , חתירה או שחייה
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() מה? או שלא הבנת את השאלה...או שאני לא הבנתי את התשובה.....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מנהל ראשי
|
![]() תלוי מה המטרה, לשרוף קלוריות למטרת גרעון גדול יותר במהלך היום, או לשפר סבולת לב ריאה או לשפר סבולת שריר או שילוב של כמה אלמנטים.
![]() |
#5 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() מעבר לתחביב של שריפת קלוריות ללא מטרה מוגדרת , על מנת לשרוף שומן Hiit ודומיו הרבה יותר יעילים מאשר לשחק אותה בנקאי עם הקלוריות
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
כל התיאוריה של "תשרוף מעט קלוריות במהלך הפעילות אך המון קלוריות לאחר הפעילות וכולם יגיעו משומן" היא לא נכונה, יש להם יתרונות אחרים, אך היא לא יעילה יותר בשריפת שומן, אלא המשחק של הקלוריות ומאזן השומן היומי הוא הקובע, האירובי במקרה שלנו נועד להגדיל את הגרעון בלבד, זה נותן לנו אפשרות לאכול יותר מדי יום.
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() זה משנה אם זה הליכה מהירה\ריצה? לא נראה לי
מה שמשנה זה הדופק. אם אתה מגיע לדופק מטרה בהליכה מהירה - פצצה. אם לא, אז ריצה היא הדרך בשבילך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אז מה אתם בעצם אומרים?
כשיש בנאדם שמן והוא רוצה לעבור סדרת דיאטה ולשלב אירובי אז אתם מציעים לו לעשות הליכה מהירה או ריצה? אני רק יודע שכאשר הדופק גבוה יותר ככה אתה שורף יותר קלוריות מאשר שומן ובנוסף אתה עובד על סיבולת לב ריאה וכאשר אתה עושה הליכה מהירה אתה שורף שומן יותר מאשר קלריות
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
בנוגע לפעילות, ככל שהיא יותר עצימה וארוכה אתה שורף יותר קלוריות, אז תעשה ת'חישובים שלך לבד, אני יכול לתת לך טיפ להסתכל על זה אחרת, תחליט כמה קלוריות אתה רוצה לשרוף בפעילות האירובית שלך, ובהתאם לכך תתאים את הפעילות, לדוגמא, אם אני רוצה לשרוף 300 קלוריות, אז אני עושה פעילות בצורה מסוימת עד שהגעתי ל-300 קלוריות, זה יכול להיות ריצה או הליכה, מה שבא לך, אבל בגדול כמו שאמרתי, ככל שהפעילות עצימה יותר ככה אתה שורף יותר קלוריות.
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() סבבה תודה רבה על התגובה ...
אני אעשה הליכה מהירה יותר ארוכה ויותר עצימה.... כי לדעתי יותר כיף ללכת עם Mp3 ומוזיקה מאשר לרוץ כמו חמור........ תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() "אני עושה פעילות בצורה מסוימת עד שהגעתי ל-300 קלוריות, זה יכול להיות ריצה או הליכה"
רק לסקרנות איזה פעילות אתה עושה? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() תכלס מה שמעניין בדיאטה זה התפריט יותר מהאירובי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Banned
|
![]() תכלאס הפעילות שהכי מזיינת את הגוף זה סקי.
בשעה אתה מוריד 900 קלוריות.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אך לפי יאיר קרני בהליכה מהירה(סביר להניח שהכוונה היא לדופק יותר נמוך במעט)הקלוריות ש"ישרפו" יבואו ברובם מתאי שומן מאשר בריצה(דופק גבוה סביר להניח)אשר שם רוב הקלוריות אשר "ישרפו" יבאו מהגליקוגן. חשבתי על זה קצת ואולי מפני שבדופק גבוה הגוף זקוק בצורה מהירה יותר לאנרגיה הוא יעדיף להשתמש בגליקוגן במקום להמיר מולקולות שומן לגלוקוז ובדופק נמוך יותר לגוף יש יותר זמן להגיב והוא יעדיף לבזבז את הקלוריות מן השומן האם יש משהו הגיוני בחשיבה שלי?
![]() |
![]() |
#18 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אם אתה שומר על דופק של 70% מהמקסימום זה לא משנה איזה פעילות אתה עושה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|