|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אתה רוצה להיות בסיירת מטכ"ל ולא היה לך כוח כבר אז לחצת אנטר אנטר? מה יהיה עם תיהיה במטכ"ל (ולא תיהיה שם)? תתחיל לירות בלי שתשים לב? ברגע שעשית את זה יש סיכוי גבוה מאוד מאוד שהרסת לך 3 שנים מהחיים שלך...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחח אני עשיתי את זה... ממש יענו גמרתי ת'מבחן תוך 10 דקות 85 אחוז מהמבחן רק אנטר אנטר כי יש לי הקלות ואני צריך ריטלין ולא הבאתי ת'הקלות אז ככה שנבחנתי בלי ההקלות השאלות שיגעו לי ת'שכל חפרו לי כל שאלה 15 שורות לא היה לי כוח אז לחצתי אינטר אינטר אינטר ועדיין אין לי פרופיל אמרתי לרופאה על המגרנות ועל הפריקת מרפק שהייתה לי שאני לא יכול ליישר ב100 אחוז את המרפק כמה פרופיל ירד לי אתם ואמרים?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
מיגרנות מה התדירות שלהן? יש לך אישורים? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
הושעה
|
![]() היה עכשיו בדיוק את הסרט "מבצע יונתן" ביס ישראלי - באמת כל הכבוד למטכ"ל.
![]() |
#7 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
ריססו פצוע מצבא אוגנדה בלי משתיק וכל הטרמינל היה על הרגליים הם היו עם רגל אחת בקבר אחינו .. אבל בסוף זה מבחן התוצאה והם עברו אותו בהצלחה חוץ מיוני ז''ל .... אין מה להוסיף על היחידה שאיפה שלי גם מקווה לעבור גיבוש והיה טוב ![]()
![]() |
![]() |
#8 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
לטרוריסט הראשי קראו במציאות וילפריד - הוא היה בן 27. שם הוא היה זיגפריד בן 40.
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]() תשמע גם מה שהראו בעובדה
מראה על קבלת ההחלטות ביחידה הזאת זה שצוות של איזה 10 איש החליטו לחטוף ש.צ וכשדווח על חטיפה , כל הצבא היה על הרגליים כולל צוותים אחרים בסיירת זה מראה על האישיות של הלוחמים , על הבטחון שלהם למרות שהמעשה לא יעשה !! אבל לבצע כזאת פעולה שדורשת אישפוז בלי לידע מפקד בכיר זה יענו מראה על הבטחון האישי שלהם ! עבודה בפרטים זה מה שעושה לי את זה .. תלוי רק בעצמך קח נשק ויאללה אודרוב !
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא הייתה ולא תהיה בצבא יחידה שבה ישלחו לוחם בודד להילחם. והדבר היחיד שמראה מה שהם עשו למ"צ זה שחינכו אותם למחשבה שהם אלוהים, ובסוף זה התפוצץ למדינה בפרצוף. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
|
![]() עם קב"א כמו שתקבל בטח אתה יכול לשכוח מיחידה מובחרת..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() לפותח הפוסט אתה לא תגיע לאף סיירת ואני חותם על זה
מזה או סירת או ג'וב? רק בגלל שאמרת את זה אתה לא תהיה בשום דבר וכל הצעירים פה חלאס לחרטט דברים באוויר ודימה יא ג'ובניק מסריח תפסיק לרשום בפרש.. פרש = פורום קרבי אתה = לא |
![]() |
![]() |