|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: יוגב
חדר כושר: בית
|
![]() קרנפונים אהבתי תיד
![]() |
#2 |
חבר פעיל
חדר כושר: תקוותנו אשקלון
|
![]() תודה לכולם....זה תמונות מסוף מסה אני מתחיל חיטוב
![]() |
#3 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :):):):) חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חח בונא שרפת אותי תאמין לי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() יוס עם כל הכבוד הייתי נזהר עם האספרין, ולא רק אלא גם עם הגרעון, זה נראה לך שטות לרדת ככה 1000 בתחזוקה ונטול פחמימות אבל הגוף עדיין צריך פחמ' כמקור אנרגיה מסויים, אל תעשה Psmf וכל החוינה, יספיק לך 50-100 גרם פחמ' ביום גם עם זה תרד.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
וגם במדריך של גל טי כתוב עד כמה אתה יכול להיות הגרעון גדול, ואני עוד יקרא והתעמק אני לא רוצה חיטוב רגיל חיטוב רגיל לוקח הרבה זמן ואני בן אדם לא סבלני, נכון החיפזון בא מהשטן אבל אין מה לעשות אני לא יכול למשוך חיטוב יותר מחודשיים וחצי... בקשר לאספרין אני עוד יבדוק תעניין, הרבה ישתמשו ליידי בכדורי פורמולה של קפאין אפדרין ואספרין והם חיים ולא הרגישו שום פגיעה ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() טעות, טעות , טעות חומרה ביותר לבטל את כל הפחמימות מהתזונה זה פשוט אסון!!!!!
אם הגוף לא מקבל פחמימה...הוא מתחיל ליצור כמות אינסולין מאוד מאוד מאוד נמוכה.... וידעה שאינסולין הוא הזהב - הוא גורם לזינטז של החלבון (פירוק וספיגה לתוך תאי השריר) ככה שאם אתה מעיף את כל הפחמימות....הגוף ישתמש בחלבון כמקור אנרגיה ולא כאבן ביניין.. מה שיגרום שאתה לא תוריד מסת שומן אך תאבד מסת שריר(כי הגוף צריך לקחת אנרגיה ממשהו נכון?!)....וזה לא מה שאתה מחפש נכון ?! כמו כן אתה חייב גם בחיטוב שומן איכותי. ככה ביחס של חלבון 50% פחמימה 40% ו10% שומן...זה חשוב מאוד |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
חבר פעיל
|
![]() אני עם פינגווין, גם אני יעשה חיטוב כמה שיותר מהיר בסיום המסה.
||
![]() |
![]() |