ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 21-11-07, 23:32   #1
Dino Psaras
Banned

כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב

ציטוט:
פורסם במקור על ידי speed
המציאות היא כזו, שאתה נמצא בשאלה מסויימת: יש אלוקים, אין אלוקים
זה שאתה חי בסרט מסויים לא אומר שכולם ככה.

המציאות היא כזו:

- יש עולם, יש אנשים, יש הוחכות שהעולם קיים מיליוני שנים.
- יש אנשים שמפחדים להתמודד עם המציאות ולכן מתכחשים אליה על ידי אמונה בדבר שאין כל הוחכה לכך שהוא קיים.
Dino Psaras מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 21-11-07, 23:35   #2
slim shady
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלslim shady

שלח הודעה דרך MSN אל slim shady

ציטוט:
פורסם במקור על ידי speed
חחח אני עוד בורח מהמציאות?! אתם (הדתיים..אני לא מציג את זה בתור משהו רע..) אלה שאין להם תשובה להכל אז התורה עוזרת לכם להסביר את זה...אבל שובבבב זה לא הופך את זה לנכוןןןן!!!!!
אני מציאותי הרבה יותר...ולוקח הכל בחשבון..אם יביאו הוכחה שיש אלוהים..בבקדה..אני אשמח..אתם אלה שמאמנים באיזה אגדה...ואני בורח מהמציאות?

חוץ מזה...אחרי שנמות..ונשכב בקבר עד שהגופה שלנו תעלם לא ישאר מאיתנו כלום.רק ההבדל שנהתי קצת יותר מהנאות החיים ולא הגבלתי את עצמי ביגלל שכתוב באיזה ספר.

המציאות היא כזו, שאתה נמצא בשאלה מסויימת: יש אלוקים, אין אלוקים (אני גם מאמין באלוקים עם ה אבל זה נושא אחר)
אתה יכול לברוח מהשאלה, ואז אתה לא מציאותי (לומר שאין כי אין לי הוכחה שיש אבל גם אין הוכחה שיש אז זהלא פה ולא שם)
ואתה יכול לנסות לענות עליה , והעניין שזוההי דרך פשוטה שאתה צרי ללכת איתי צעד צעד ונבין את זה,
כאן זו ההחלטה שלך
נ.ב.
יחי הההבדל הקטן, אתה נהנה מהנהות החיים הריקניים מתוכן ותכלית (שמה שאצלי נחשבות לאיסורים הם למעשה דברים שמכלים יותר את האדם, גם נשמתו, גם נפשו, גם גופו) ואני נהנה מהנהות החיים (לא איסורים)ומנהות חיי העולם הבא!
אתה עוד חדש פה בפורום אה?
תריץ חיפוש "וויכוח ארוך וחסר משמעות על אם אלוהים קיים או לא" ותמצא כמה פוסטים עם מספר עמודים תלת סיפרתי...
עזוב אותך אין טעם בזה... אף אחד לא ישתכנע או ישנה את דעתו בעסק הזה אז אתה סתם מבזבז את הזמן..
slim shady מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 21-11-07, 23:38   #3
speed
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי slim shady
אתה עוד חדש פה בפורום אה?
תריץ חיפוש "וויכוח ארוך וחסר משמעות על אם אלוהים קיים או לא" ותמצא כמה פוסטים עם מספר עמודים תלת סיפרתי...
עזוב אותך אין טעם בזה... אף אחד לא ישתכנע או ישנה את דעתו בעסק הזה אז אתה סתם מבזבז את הזמן..
כן..נראה לי (אני יודע שאני לא יפסיק להגיב כי מגיבים פה ואני לא ישאיר כך, אבל צודק..)
speed מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 21-11-07, 23:30   #4
Mazoz3
חבר פעיל

כללי:: תלמיד תיכון

Speed, תצטט כמו בן אדם, תשתמש בלחצן ה שנמצא תחת כל הודעה. דבר שני תפסיק לבלבל את המוח.
Mazoz3 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 21-11-07, 23:33   #5
Danielllo
חבר פעיל

כן גם כן הוכחה.. חוצבים באיזה הר מאעפן וקובעים שאבן שם נמצאת 544 מיליון שנה... כן ממש הוכחה גם רשום תאריך אוליי?? -6.5.45825454656
ישן 21-11-07, 23:46   #6
- Idan -

הסמל האישי של- Idan -

שלח הודעה דרך Yahoo אל - Idan -

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Danielllo
כן גם כן הוכחה.. חוצבים באיזה הר מאעפן וקובעים שאבן שם נמצאת 544 מיליון שנה... כן ממש הוכחה גם רשום תאריך אוליי?? -6.5.45825454656
קובעים את זה עפ"י תארוך פחמני.

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%AA%...D7%9E%D7%9F_14
ישן 21-11-07, 23:37   #7
speed
חבר פעיל

- יש אנשים שמפחדים להתמודד עם המציאות ולכן מתכחשים אליה על ידי אמונה בדבר שאין כל הוחכה לכך שהוא קיים.

_____
^^(מצטער ציטוט מהסוג הזה פעם אחרונה)

אז למה אתה לא מתמודד עם המציאות שבנית לעצמך? למה אתה לא מגיב לשאלות? שאתה בעצמך צריך לשאול? קשה לך להתמודד עם זה? אם לא אז תגיב לזה!
(איך היקום נברא, ממה?) תענה! אין לך תשובה.. כדיי שתתחיל לחפש אותה..כבר מאוחר ...
ישן 21-11-07, 23:41   #8
Logout
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום

ציטוט:
פורסם במקור על ידי speed

_____
^^(מצטער ציטוט מהסוג הזה פעם אחרונה)

אז למה אתה לא מתמודד עם המציאות שבנית לעצמך? למה אתה לא מגיב לשאלות? שאתה בעצמך צריך לשאול? קשה לך להתמודד עם זה? אם לא אז תגיב לזה!
(איך היקום נברא, ממה?) תענה! אין לך תשובה.. כדיי שתתחיל לחפש אותה..כבר מאוחר ...
תענה אתה! אבל תענה כמו שצריך...ולא מאיזה אגדה...תביא הוחכה שאולהים אכן ברא את העולם..אתה זה שצריך להוכיח שיש אלוהים ולא הפוך...אתה לא תצליח..כי אתה חיי בבועה שתתיתנפץ במוות...ואז תראה שאין שם כלום...

ד"א...
אם יש גן עדן וגהנום..הכי שווה הגהנוםם!!! כל הכוסיות שםםם ...כל הכובות פרונו תחשוב על זה חח
Logout מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 21-11-07, 23:41   #9
Dino Psaras
Banned

כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב

ציטוט:
פורסם במקור על ידי speed
אתה שוב קורא את מה שבא לך לקרוא ולא את מה שאני כותב.

אני נולדתי לתוך מציאות. מציאות שבה יש עולם, יש אנשים, יש הוחכות לכך שהעולם קיים מיליוני שנים וכו'. עם מה בדיוק אני צריך להתמודד פה?! על הזין שלי מי שברא את העולם. אתה טוען שזה איזה אלוהים? תביא לי הוכחה, כל עוד אין לך אותה- זה לא ממש מעניין אותי. אותי מעניין מה שמוכח וקיים, ולא כל מיני הבלים של אנשים שמפחדים להתמודד עם המציאות הקיימת ומחפשים את הלא קיים.
Dino Psaras מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 21-11-07, 23:57   #10
speed
חבר פעיל

Recoba- תקשיב, זה נובע מאותה אמונה הריי.. אמונה ביהדות, שאומרת שאמונה זה מעל הידיעה זה לא ההגדרה של האמונה של אליעזר בן יהודה, ובעז"ה אתה עוד תיווכח שיש הרבה מקרים שהתורה לא טעתה במילותיה ובמשפטיה ולא היה צריך לתקן דבר, אני אאישית גם מאמין שזה יישות אלוקית שהורידה את התורה לשמים מפי ה' על יד משה לכן אין גם אפשרות של טעות (אתה יכול לחשוב על אלגוריתם שפעולה אחת גוררת פעולה אחרת כי היא חייבת להתרחש זה גם עצם ההשתלשלו שלנו עד העולם הזה ועצם דיבורנו עכשיו)

עריכה-
ישן 22-11-07, 00:14   #11
speed
חבר פעיל

אם היית אבל שואל אותי במה אני מאמין אז הייתי עונה לך תשובה כזו:
"באלוקי אברהם אלוקי יצחק ואלוקי יעקב" (רק עם ה במקום ק)
ישן 22-11-07, 10:40   #12
///Efi///
חבר פעיל

הסמל האישי של///Efi///

שלח הודעה דרך ICQ אל ///Efi/// שלח הודעה דרך MSN אל ///Efi///

טוב תקשיבו, אם מיסתכלים על זה מזוית אחרת הרי עדיף להאמין בה' לא?

כי אחרי המוות יכול להיות שיש מישפט ומי שמאמין הולך לגן עדן ומי שלא לגהנום, ואולי לא, ואין כלום, ניגמר!
מה יש לכם כבר להפסיד אם תאמינו בה', חיים טובים כי לא פוחדים מהמוות, לא מיתבאסים מכל דבר כי יודעים שהכל לטובה, אני לא אומר לחזור בתשובה אבל רק להאמין מה כבר יש להפסיד, הדבר הכי נורא שיכול להיות זה שיהיה מישפט ותילכו לגן עדן! (קו חשיבה יהודי).
תחשבו גם מה יקרה שתיהיו זקנים, זה הדבר הכי נורא לדעתי, להיות זקן ולפחד מהמוות.

///Efi/// מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 22-11-07, 12:44   #13
tomerA

הסמל האישי שלtomerA

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ///Efi///

כי אחרי המוות יכול להיות שיש מישפט ומי שמאמין הולך לגן עדן ומי שלא לגהנום, ואולי לא, ואין כלום, ניגמר!
מה יש לכם כבר להפסיד אם תאמינו בה', חיים טובים כי לא פוחדים מהמוות, לא מיתבאסים מכל דבר כי יודעים שהכל לטובה, אני לא אומר לחזור בתשובה אבל רק להאמין מה כבר יש להפסיד, הדבר הכי נורא שיכול להיות זה שיהיה מישפט ותילכו לגן עדן! (קו חשיבה יהודי).
מה יש להפסיד? כול המצוות המזדינות שלכם!
אסור את זה ואת זה ואת זה וזה וזה וזה וזה .
ישן 22-11-07, 12:52   #14
Gootche
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ///Efi///

בדיוק.
כשהייתי בפולין הייתה לי שיחה על זה עם המורה שלי שהיא לא מאמינה בה', והיא אמרה שזה נורא קשה לה. למה? כי אם אתה מאמין בה' אז תמיד יש לך למי לפנות, עם מי להתייעץ, על מי לסמוך, עם מי לדבר, את מי להאשים/לנקוף לזכותו, יש לך משהו להצביע עליו.
ברגע שאתה לא מאמין באלוהים, אז אתה לוקח את כל הנטל לבד, על עצמך, בלי אף אחד אחר. וזה הרבה יותר קשה.
ישן 22-11-07, 12:55   #15
tomerA

הסמל האישי שלtomerA

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Gootche
בדיוק.
כשהייתי בפולין הייתה לי שיחה על זה עם המורה שלי שהיא לא מאמינה בה', והיא אמרה שזה נורא קשה לה. למה? כי אם אתה מאמין בה' אז תמיד יש לך למי לפנות, עם מי להתייעץ, על מי לסמוך, עם מי לדבר, את מי להאשים/לנקוף לזכותו, יש לך משהו להצביע עליו.
ברגע שאתה לא מאמין באלוהים, אז אתה לוקח את כל הנטל לבד, על עצמך, בלי אף אחד אחר. וזה הרבה יותר קשה.
אתה עכשיו מדברים על משהו אחר.
אין לי בעיה ואני גם חושב שחייבים שתיהיה לך אמונה.
מה שיש לי בעיה זה הדת.
למה אסור לך לסוע ביום שבת עם המכונית? כי ככה אלוהים רוצה? אבל האם דרך זה שאני מטייל בארץ ביום שבת אני מתחבר לארץ ומגדיל את האמונה שלי?
ואם אני מאמין גדול אבל אוכל בשר וחלב? זה העיקר זה שאכלתי בשר וחלב או זה שאני מאמין?
ישן 22-11-07, 13:22   #16
Danzig
חבר פעיל

הסמל האישי שלDanzig

כללי:: גבר שבגברים

ציטוט:
פורסם במקור על ידי tomerA
אתה עכשיו מדברים על משהו אחר.
אין לי בעיה ואני גם חושב שחייבים שתיהיה לך אמונה.
מה שיש לי בעיה זה הדת.
למה אסור לך לסוע ביום שבת עם המכונית? כי ככה אלוהים רוצה? אבל האם דרך זה שאני מטייל בארץ ביום שבת אני מתחבר לארץ ומגדיל את האמונה שלי?
ואם אני מאמין גדול אבל אוכל בשר וחלב? זה העיקר זה שאכלתי בשר וחלב או זה שאני מאמין?
יש הרבה חלוקות בנושא הזה ספציפית ובכללי, לגבי כל האיסורים, יגידו לך שאתה יכול ליסוע גם בימים האחרים וביום שבת לשבת בבית עם המשפחה ולספר ולפרש את פרשת השבוע וכו', זה גם כביכול להגדיל את האמונה. בקיצור, כל אחד באמונתו יחיה.

קרדיט ליוסי פינגווין התותח
Danzig מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה