ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

נושא נעול

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 30-11-06, 14:27   #1
OMRI-TURBO
מנהל ראשי

ציטוט:
פורסם במקור על ידי pohdem
אבולוציה = התפתחות, השתלשלות, התפתחות הדרגתית, התקדמות, גידול.
מאיפה באה לך המחשבה שהאבולוציה שם נעצרה?
כי המוח שלהם וההישגים התרבותיים שלהם נישארו כמו שהיה לפני אלפי שנים.בניגוד לאירופאים שעברו קשת רחבה והתפתחו.
ישן 29-11-06, 22:53   #2
OMRI-TURBO
מנהל ראשי

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Nimrod
אוקי עומרי, אתה באמת מאמין שהם תת גזע, פחות חכמים, יותר אלימים וכל זה מבחינה גנטית.
מה אתה ממליץ לעשות בעניין? ואם יש 5% כושים שהם חכמים, טובי לב וכו.. מה הם אשמים?

ד"א,
אני גם מאמין שהיפנים חכמים אבל מרובעים, המוסלמים (הערבים) רעים ואלימים, הכושים טיפשים, היהודים חכמים, ההודים חכמים וסוחרים טובים וכו...
אבל אני יודע שאלו דברים שנכונים ל70-80 אחוז מהאוכלוסיות הנ"ל ולכן אי אפשר להשמיד גזע, לשנוא גזע, לשלול גזע.
נכון מאוד! כולנו שונים. זה העניין העיקרי שצריך להבין.
אני לא מציע שום השמדה של אף אחד ואני גם לא אומר איזה גזע עליון יותר ואיזה פחות כי יש עשרות פרמטרים שצריך לשפוט לפיהם.
אם אתה שואל לגבי המדינה שלי? בטח שאני לא רוצה לראות שום זר פה!
בקשר למדינות אחרות, שישברו את הראש, אגב כל הסממנים מצביעים שעוד מספר שנים, אולי 100 אפילו, הדיקטטורות הפאשיסטיות יחזרו לשלטון באירופה.
במדע המדינה יודעים לנתח רצף של אירועים שגורמים לשינוי שילטוני. כל הסממנים מראים על עליה בלאומיות האירופאית מדי שנה, וככל שהשמאל הליברלזים והדמוקרטיה יתחזקו, ויותר מהגרים זרים ממדינות עולם שלישי יגיעו לאירופה, ככה הימין יעלה ביותר כוח.
זאת תבנית בסיסית שרצף של אירועים גורמת לה להתרחש.
ככל שהשמאל,הפלורליזם,הליברלזים,זכויות האדם ואידיאולוגיות אלו יקבלו יותר ביטוי, ויגרמו להגירה של קבוצות מיעוט ומדינות עולם שלישי, ככה זה מקרב את הימין הקיצוני לשלטון, ולכן מדי שנה מפלגות הימין רק מתחזקות.
ישן 29-11-06, 22:51   #3
סוליקו
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלסוליקו

צודק
סוליקו מנותק  
ישן 29-11-06, 23:19   #4
AB6Killer
חבר פעיל

הסמל האישי שלAB6Killer

עוסק ב:: באזרחות

יאאאללללהההה הילדים הקטנים פה מקשרים \קוראים את הדברים ומצואים אותם בכלל מגדרם,אני תוך לצד של עומרי,אני לא מבין בכלל מה שחלק מהאנשים רושים ,עומרי רושם משהו אחד הם בכלל קוראים את זה כדבר אחר לגמרי ,עומרי לא הכללי שאת כולם צריך להרוג ,אבל הבעיה היא כאשר עם שלם (באפריקה),שבט שלם עושה משהו במשך שנים מיחסים להם כוח של עם,מדינה שעושה את המעשים האילו ,ולא כאירגון מסויים,זה מה שאנחנו גם עושים לערבים ,למרות שאני לא סובל אותם ואני מוכן להרוג כל אחד ,אני אדם רגוע ושלב שמוכן לחיות איתם ,אבל כאשר אירגונים בעם המוסלמי גורמים לפיגועים והרג המוני של יהודים אז אנחנו מכילים ושונאים לא רק את האירגון עצמו אלא גם את המדינה שממנה בא האירגון וגם את שאר הערבים,סטיגמה .

א"י מקודשת ל21 אלף עמים אחרים נו ו..?!?! לי לא הכפת הקטע שזאת המדינה שלנו ותיהיה שלנו ,אני חיי בא כי אני אזרח חופשי פה עם יהודים אחרים כמוני שחיים את חיים בשקט
AB6Killer מנותק  
ישן 29-11-06, 23:31   #5
AB6Killer
חבר פעיל

הסמל האישי שלAB6Killer

אני חושב שהדעות של איתי ושל עומרי קיצוניות מעט,דומות מאוד לדעות שלי
אבל מאו מאצי זה יותר מדי ,
הם פשוט מביאים את דעות באופן שונה אולי מעט ממה שאנשים רגילים לשמוע פה.
עם בן אדם יש לו דעה שונה משלך,זה לא אומר שהוא ככה או ככה ,כי לכל אחד יש את השקפת עולם שלו והוא יכול לקרוא בדרך אחרת את המידע ולהבין אותו אחרת מבין אדם אחר ,בקיצור
כל אחד והדעה שלו ,זה יכול להמשך לנצח ואני תומך בעומרי ובאיתי (יש להם מחשבה נקייה ,צלולה וחכמה,לא שאני משליל דעות אחרות ).
AB6Killer מנותק  
ישן 29-11-06, 23:31   #6
AB6Killer
חבר פעיל

הסמל האישי שלAB6Killer

סגולה לא סגולה
בכל עם יש גיזענות תלוי איך אתה רואה את זה
בחלקם יותר באחרים פחות יותר
AB6Killer מנותק  
ישן 30-11-06, 14:50   #7
Eagle
חבר פעיל

הסמל האישי שלEagle

"

כן אתה נפלת בבור, כי זה בדיוק מה שהופך אנשים לנוחותים יותר, עצם זה שבאלפי שנה הם לא השתנו בגרוש,לעומת האירופאים שעברו קשת רחבה של התפתחות. זאת הסיבה שאני פוסל את האפרו אמריקאים,או כושים, או איך שאתה רוצה לקרוא להם, ההישגים שלהם שואפים ל-0 והם נישארו באותו קן כמו לפני 2000 שנה. הויקניגים/סקנדינבים בדיוק מראים את ההתפחות והאבולוציה של האדם,התחילו במקום מסויים כלוחמים אימתניים וסיימו את הקשת במקום אחר לגמרי שהוא בחלק העליון של התרבות המודרנית אם זה במדע,תעשיה,כלכלה,שלטון ,עושר,רווחת תושבים.
בקיצור, אתה חי עם תפיסת עולם מעוותת, ואתה גזען גמו גזען ארי, או גזען אמריקאי, או גזען אפריקאי."

איזה אלפי שנה חח, השחורים נמצאים בארה"ב אלפים של שנים? חח
ודווקא יש לך המון פרופסורים, דוקטורים ואליטה חברתית שמורכבת משחורים,
תראה את קונדולוסיה ריס לדוגמא.

וזה שההצלחה של האפרו אמריקאים היא רק בשנים האחרונות זה בגלל שחסמו להם את ההצלחה עקב גזענות.
זה כמו שגזענים אירופאיים יתרעמו על כך שאין יהודים בעמודת ממשל או במקצועות חופשיים (לפני האמנסיפציה כמובן).

בקיצור, אין מה להמשיך לתהווכח איתך.
זה כמו להתווכח עם ניאו-נאצי גרמני על למה יהודים לא נחותים.

אותה הגברת בשינוי אדרת.
Eagle מנותק  
ישן 30-11-06, 14:55   #8
Night_Wolf
Banned

שלח הודעה דרך ICQ אל Night_Wolf

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Eagle
"

כן אתה נפלת בבור, כי זה בדיוק מה שהופך אנשים לנוחותים יותר, עצם זה שבאלפי שנה הם לא השתנו בגרוש,לעומת האירופאים שעברו קשת רחבה של התפתחות. זאת הסיבה שאני פוסל את האפרו אמריקאים,או כושים, או איך שאתה רוצה לקרוא להם, ההישגים שלהם שואפים ל-0 והם נישארו באותו קן כמו לפני 2000 שנה. הויקניגים/סקנדינבים בדיוק מראים את ההתפחות והאבולוציה של האדם,התחילו במקום מסויים כלוחמים אימתניים וסיימו את הקשת במקום אחר לגמרי שהוא בחלק העליון של התרבות המודרנית אם זה במדע,תעשיה,כלכלה,שלטון ,עושר,רווחת תושבים.
בקיצור, אתה חי עם תפיסת עולם מעוותת, ואתה גזען גמו גזען ארי, או גזען אמריקאי, או גזען אפריקאי."

איזה אלפי שנה חח, השחורים נמצאים בארה"ב אלפים של שנים? חח
ודווקא יש לך המון פרופסורים, דוקטורים ואליטה חברתית שמורכבת משחורים,
תראה את קונדולוסיה ריס לדוגמא.

וזה שההצלחה של האפרו אמריקאים היא רק בשנים האחרונות זה בגלל שחסמו להם את ההצלחה עקב גזענות.
זה כמו שגזענים אירופאיים יתרעמו על כך שאין יהודים בעמודת ממשל או במקצועות חופשיים (לפני האמנסיפציה כמובן).

בקיצור, אין מה להמשיך לתהווכח איתך.
זה כמו להתווכח עם ניאו-נאצי גרמני על למה יהודים לא נחותים.

אותה הגברת בשינוי אדרת.
רק דבר אחד יש לי להגיד לך על כל מה שרשמתה אחי,קונדולוסיה ריס וקופי ענאן וכל החבורה ה"שחורה" בממשל ארצות הברית שתידע לך שאם כל הרמה הגבוהה שלם וה"תרבות" שלהם הם נגד ישראל והם חובבי פלסטינים מסריחים בעיקר קופי ענאן שאני מאמין אישית שהוא ממש אנטישמי מסריח,שחיזבאללה ירו טילים על המוצב של האו"ם בלבנון הוא ישר קפץ להאשים את ישראל בלי לחשוב פעמיים ואם כל הדיון הזה אני מעדיף לחיות אם פושעים ולא אם אנשים שרוצים שהאויב שלי ינצח
Night_Wolf מנותק  
ישן 30-11-06, 14:57   #9
Eagle
חבר פעיל

הסמל האישי שלEagle

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Night_Wolf
רק דבר אחד יש לי להגיד לך על כל מה שרשמתה אחי,קונדולוסיה ריס וקופי ענאן וכל החבורה ה"שחורה" בממשל ארצות הברית שתידע לך שאם כל הרמה הגבוהה שלם וה"תרבות" שלהם הם נגד ישראל והם חובבי פלסטינים מסריחים בעיקר קופי ענאן שאני מאמין אישית שהוא ממש אנטישמי מסריח,שחיזבאללה ירו טילים על המוצב של האו"ם בלבנון הוא ישר קפץ להאשים את ישראל בלי לחשוב פעמיים ואם כל הדיון הזה אני מעדיף לחיות אם פושעים ולא אם אנשים שרוצים שהאויב שלי ינצח
אתה יודע מה,ף
קופי ענאן עוד אפשר להסכים שהוא פרו ערבי,
אבל קונדולוסיה רייס?
היא השיקוף של הממשל האמריקאי, שהממשל האמריקאי הוא פרו ישראלי מובהק.
Eagle מנותק  
ישן 30-11-06, 15:01   #10
Night_Wolf
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Eagle
אתה יודע מה,ף
קופי ענאן עוד אפשר להסכים שהוא פרו ערבי,
אבל קונדולוסיה רייס?
היא השיקוף של הממשל האמריקאי, שהממשל האמריקאי הוא פרו ישראלי מובהק.
גם היא לא טלית שכולה תכלת,גם לה היו "יציאות" נגד ישראל ותלונות על זה שאנחנו יורים על כפרים מה העולם לא מבין?!יורים עלינו!!! למה שלא נירה בחזרה למה??????
Night_Wolf מנותק  
ישן 30-11-06, 15:07   #11
pohdem
חבר פעיל

הסמל האישי שלpohdem

שלח הודעה דרך ICQ אל pohdem

זה לא משנה אם היא פרו ערבית. הוא רק מציג דוגמאות של אנשים שחורים משכילים. קונדוליסיה רייס, קופי ענאן, מרטין לותר קינג, קולין פאוול ועוד רבים אחרים.
pohdem מנותק  
ישן 30-11-06, 15:09   #12
Night_Wolf
Banned

ציטוט:
זה לא משנה אם היא פרו ערבית. הוא רק מציג דוגמאות של אנשים שחורים משכילים. קונדוליסיה רייס, קופי ענאן, מרטין לותר קינג, קולין פאוול ועוד רבים אחרים.
לי זה כן משנה אחי,וואלה מי שבעד האויבים של המדינה שלי אצלי מחוק!שיהיה לבן כושי צהוב ירוק אדום כתום סגול לא מענין אותי בכלל
Night_Wolf מנותק  
ישן 30-11-06, 15:12   #13
OMRI-TURBO
מנהל ראשי

ציטוט:
הם משכילים אך ורק בזכות התרבות המערבית הלבנה שהם יושבים בתוכה.
הם לא הגיעו לשום הישגים בזכות עצמם.
גם היום רוב הכושים המפורסמים/עשירים הם כאלה שההצליחו בזכות ספורט בידור ומוסיקה, זה לא נחשב משכילים צר לי מאוד לאכזב אותך.
אפילו אם תתן לי דוגמאות עכשיו ל-1000 בני אדם כושים משכילים זה לא אומר כלום כי את זה ניצטרך להשוות למספר שלהם... שהוא כמו שאתה יודע מספר לא מבוטל..
ישן 30-11-06, 15:34   #14
Gamerrrrr
חבר פעיל

הסמל האישי שלGamerrrrr

גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט

ציטוט:
משכילים??? איזו השכלה?? עובדה שבארה"ב לא היה מעולם נשיא כושי ולא יהיה, יותר מכך, תמיד יש בתפקיד בכיר כושי על מנת שיותר שחורים יבחרו בנשיא. אם לבוש לא הייתה כושית במפלגה שהוא התחייב שימנע לשרה, הוא לא היה נבחר.
קונדוליסיה רייס?? פרו ערבית מובהקת, היא בדיעה של ג'ורג W בוש רק אחרי שיחה איתו.
רופי ענאן?? נתן למורדים להרוס את המדינה ממנו הוא בא בלי לשלוח חייל או"ם אחד.
מרטין לותר קינג?? מה הוא עזר בעולם??
קולין פוואל? בובת המשחקים של ביל קלינטון

Eagle דווקא מהעובדה שהוויקניגים היו אכזריים ביותר, אך פיתחו מעצמות חזקות כעובדה
Gamerrrrr מנותק  
ישן 30-11-06, 15:41   #15
Eagle
חבר פעיל

הסמל האישי שלEagle

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Gamerrrrr
משכילים??? איזו השכלה?? עובדה שבארה"ב לא היה מעולם נשיא כושי ולא יהיה, יותר מכך, תמיד יש בתפקיד בכיר כושי על מנת שיותר שחורים יבחרו בנשיא. אם לבוש לא הייתה כושית במפלגה שהוא התחייב שימנע לשרה, הוא לא היה נבחר.

ולמדינת ישראל לא היה אף פעם ראש ממשלה מזרחי,
אז אתה טוען שהמזרחים נחותים?
ואם יש לנו שר חוץ מזרחי זה בטח בגלל אינטרסי פוליטים.

וחוץ מזה, אין מה להתווכח עם פנאטים, רק התייחסתי לנקודה שנראתה לי חשובה.
Eagle מנותק  
ישן 30-11-06, 16:02   #16
Gamerrrrr
חבר פעיל

הסמל האישי שלGamerrrrr

גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Eagle

כמה מזרחיים ניסו להתקבל לפוליטיקה.?? לא אחוז גבוה וכמעט כל מי שניסה התקבל.
Gamerrrrr מנותק  
ישן 30-11-06, 16:26   #17
ran_z
חבר פעיל

הסמל האישי שלran_z

יש נשיא מזרחי והוא הולך להיות מואשם אוטוטו ב 4 מעשי אונס... אני חושב שזה מספיק

כשתבין...תגדל!

לפניות, שאלות, בקשות, המלצות, תלונות - ליחצו כאן.
ran_z מנותק  
ישן 30-11-06, 18:19   #18
Night_Wolf
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Eagle

אהוד ברק היה אשכנזי אחי?חחחחחחח
Night_Wolf מנותק  
ישן 30-11-06, 16:55   #19
pohdem
חבר פעיל

הסמל האישי שלpohdem

שלח הודעה דרך ICQ אל pohdem

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Gamerrrrr

תיראה, זה שקונדליסיה רייס פרו ערבית זה ממש לא אומר שהיא לא אדם משכיל. ואוקי, נגיד שבוש שם אותה בתפקיד בכיר כדי שיבחרו בו עוד, למה דווקא היא? למה לא סתם אדם פשוט מהרחוב? אל תילך עם הראש בקיר. תחשוב טיפה.
זה שקופי ענאן פרו ערבי זה לא אומר שהוא לא אדם משכיל. מה קשה להבין?
אתה רוצה שאני ימשיך?

בקשר למרטין לותר קינג? כדי שתיקרא עליו קצת
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%...A7.D7.95.D7.AA
ואל תבוא לי עם הזיון שכל הזה שאתה לא מאמין בווקיפדיה. אפילו חברך "הפשיסט" עומרי משתמש ומציג פה דברים משם.

אני זזתי למכון.
pohdem מנותק  
ישן 30-11-06, 15:18   #20
Danielllo
חבר פעיל

עומרי למה אתה גזען אחי?? יש לי חבר אתיופיי ויש לו לב טוב ונשמה טובה ואני מכיר המון מהם שהם אנשים משכילים ומאוד חכמים אם לבב טובב פשוטט יש את המועט שהתקלקלו בגלל שהמדינה שלנו חרבנה ומפלים אותם כאילו שהם זבל שלנו נותנים להם לגור בחור איפה שהוא בשכונת עוני זורקים להם את הדם שהם תורמיםם וזה גורםם להמון מהם להתקלקל ולהתנהג כמו שהם מתנהגים וזאת הסיבה לכך, סה''כ הם אנשים טובים שבגלל מדינה כמו שלנו התקלקלו והדרדרו לפשעע ולסמיםם אבל המון מהם אני מוצא לב טוב ורחמן אנשים אוהבים וטובים, אני יודע שלא ציינת בפוסט הזה אתיופים אבל אני בטוח ב100% שאתה לא רוצה אותם במדינה שלנו ושאתה לא אוהב אותם כל כך!!!

סה''כ אנשים טוביםם שאוכליים המון המון חרא שלא בצדק!!