|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
אני לא מציע שום השמדה של אף אחד ואני גם לא אומר איזה גזע עליון יותר ואיזה פחות כי יש עשרות פרמטרים שצריך לשפוט לפיהם. אם אתה שואל לגבי המדינה שלי? בטח שאני לא רוצה לראות שום זר פה! בקשר למדינות אחרות, שישברו את הראש, אגב כל הסממנים מצביעים שעוד מספר שנים, אולי 100 אפילו, הדיקטטורות הפאשיסטיות יחזרו לשלטון באירופה. במדע המדינה יודעים לנתח רצף של אירועים שגורמים לשינוי שילטוני. כל הסממנים מראים על עליה בלאומיות האירופאית מדי שנה, וככל שהשמאל הליברלזים והדמוקרטיה יתחזקו, ויותר מהגרים זרים ממדינות עולם שלישי יגיעו לאירופה, ככה הימין יעלה ביותר כוח. זאת תבנית בסיסית שרצף של אירועים גורמת לה להתרחש. ככל שהשמאל,הפלורליזם,הליברלזים,זכויות האדם ואידיאולוגיות אלו יקבלו יותר ביטוי, ויגרמו להגירה של קבוצות מיעוט ומדינות עולם שלישי, ככה זה מקרב את הימין הקיצוני לשלטון, ולכן מדי שנה מפלגות הימין רק מתחזקות. |
|
![]() |
![]() |
#3 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() צודק
|
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() יאאאללללהההה הילדים הקטנים פה מקשרים \קוראים את הדברים ומצואים אותם בכלל מגדרם,אני תוך לצד של עומרי,אני לא מבין בכלל מה שחלק מהאנשים רושים ,עומרי רושם משהו אחד הם בכלל קוראים את זה כדבר אחר לגמרי ,עומרי לא הכללי שאת כולם צריך להרוג ,אבל הבעיה היא כאשר עם שלם (באפריקה),שבט שלם עושה משהו במשך שנים מיחסים להם כוח של עם,מדינה שעושה את המעשים האילו ,ולא כאירגון מסויים,זה מה שאנחנו גם עושים לערבים ,למרות שאני לא סובל אותם ואני מוכן להרוג כל אחד ,אני אדם רגוע ושלב שמוכן לחיות איתם ,אבל כאשר אירגונים בעם המוסלמי גורמים לפיגועים והרג המוני של יהודים אז אנחנו מכילים ושונאים לא רק את האירגון עצמו אלא גם את המדינה שממנה בא האירגון וגם את שאר הערבים,סטיגמה .
א"י מקודשת ל21 אלף עמים אחרים נו ו..?!?! לי לא הכפת הקטע שזאת המדינה שלנו ותיהיה שלנו ,אני חיי בא כי אני אזרח חופשי פה עם יהודים אחרים כמוני שחיים את חיים בשקט |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אני חושב שהדעות של איתי ושל עומרי קיצוניות מעט,דומות מאוד לדעות שלי
אבל מאו מאצי זה יותר מדי , הם פשוט מביאים את דעות באופן שונה אולי מעט ממה שאנשים רגילים לשמוע פה. עם בן אדם יש לו דעה שונה משלך,זה לא אומר שהוא ככה או ככה ,כי לכל אחד יש את השקפת עולם שלו והוא יכול לקרוא בדרך אחרת את המידע ולהבין אותו אחרת מבין אדם אחר ,בקיצור כל אחד והדעה שלו ,זה יכול להמשך לנצח ואני תומך בעומרי ובאיתי (יש להם מחשבה נקייה ,צלולה וחכמה,לא שאני משליל דעות אחרות ). |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() סגולה לא סגולה
בכל עם יש גיזענות תלוי איך אתה רואה את זה בחלקם יותר באחרים פחות יותר |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() "
כן אתה נפלת בבור, כי זה בדיוק מה שהופך אנשים לנוחותים יותר, עצם זה שבאלפי שנה הם לא השתנו בגרוש,לעומת האירופאים שעברו קשת רחבה של התפתחות. זאת הסיבה שאני פוסל את האפרו אמריקאים,או כושים, או איך שאתה רוצה לקרוא להם, ההישגים שלהם שואפים ל-0 והם נישארו באותו קן כמו לפני 2000 שנה. הויקניגים/סקנדינבים בדיוק מראים את ההתפחות והאבולוציה של האדם,התחילו במקום מסויים כלוחמים אימתניים וסיימו את הקשת במקום אחר לגמרי שהוא בחלק העליון של התרבות המודרנית אם זה במדע,תעשיה,כלכלה,שלטון ,עושר,רווחת תושבים. בקיצור, אתה חי עם תפיסת עולם מעוותת, ואתה גזען גמו גזען ארי, או גזען אמריקאי, או גזען אפריקאי." איזה אלפי שנה חח, השחורים נמצאים בארה"ב אלפים של שנים? חח ודווקא יש לך המון פרופסורים, דוקטורים ואליטה חברתית שמורכבת משחורים, תראה את קונדולוסיה ריס לדוגמא. וזה שההצלחה של האפרו אמריקאים היא רק בשנים האחרונות זה בגלל שחסמו להם את ההצלחה עקב גזענות. זה כמו שגזענים אירופאיים יתרעמו על כך שאין יהודים בעמודת ממשל או במקצועות חופשיים (לפני האמנסיפציה כמובן). בקיצור, אין מה להמשיך לתהווכח איתך. זה כמו להתווכח עם ניאו-נאצי גרמני על למה יהודים לא נחותים. אותה הגברת בשינוי אדרת. |
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
קופי ענאן עוד אפשר להסכים שהוא פרו ערבי, אבל קונדולוסיה רייס? היא השיקוף של הממשל האמריקאי, שהממשל האמריקאי הוא פרו ישראלי מובהק. |
|
![]() |
![]() |
#10 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() זה לא משנה אם היא פרו ערבית. הוא רק מציג דוגמאות של אנשים שחורים משכילים. קונדוליסיה רייס, קופי ענאן, מרטין לותר קינג, קולין פאוול ועוד רבים אחרים.
|
![]() |
![]() |
#12 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#13 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
הם לא הגיעו לשום הישגים בזכות עצמם. גם היום רוב הכושים המפורסמים/עשירים הם כאלה שההצליחו בזכות ספורט בידור ומוסיקה, זה לא נחשב משכילים צר לי מאוד לאכזב אותך. אפילו אם תתן לי דוגמאות עכשיו ל-1000 בני אדם כושים משכילים זה לא אומר כלום כי את זה ניצטרך להשוות למספר שלהם... שהוא כמו שאתה יודע מספר לא מבוטל.. |
|
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
קונדוליסיה רייס?? פרו ערבית מובהקת, היא בדיעה של ג'ורג W בוש רק אחרי שיחה איתו. רופי ענאן?? נתן למורדים להרוס את המדינה ממנו הוא בא בלי לשלוח חייל או"ם אחד. מרטין לותר קינג?? מה הוא עזר בעולם?? קולין פוואל? בובת המשחקים של ביל קלינטון Eagle דווקא מהעובדה שהוויקניגים היו אכזריים ביותר, אך פיתחו מעצמות חזקות כעובדה |
|
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אז אתה טוען שהמזרחים נחותים? ואם יש לנו שר חוץ מזרחי זה בטח בגלל אינטרסי פוליטים. וחוץ מזה, אין מה להתווכח עם פנאטים, רק התייחסתי לנקודה שנראתה לי חשובה. |
|
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() יש נשיא מזרחי והוא הולך להיות מואשם אוטוטו ב 4 מעשי אונס... אני חושב שזה מספיק
![]()
#18 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה שקופי ענאן פרו ערבי זה לא אומר שהוא לא אדם משכיל. מה קשה להבין? אתה רוצה שאני ימשיך? בקשר למרטין לותר קינג? כדי שתיקרא עליו קצת http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%...A7.D7.95.D7.AA ואל תבוא לי עם הזיון שכל הזה שאתה לא מאמין בווקיפדיה. אפילו חברך "הפשיסט" עומרי משתמש ומציג פה דברים משם. אני זזתי למכון. |
|
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() עומרי למה אתה גזען אחי?? יש לי חבר אתיופיי ויש לו לב טוב ונשמה טובה ואני מכיר המון מהם שהם אנשים משכילים ומאוד חכמים אם לבב טובב פשוטט יש את המועט שהתקלקלו בגלל שהמדינה שלנו חרבנה ומפלים אותם כאילו שהם זבל שלנו נותנים להם לגור בחור איפה שהוא בשכונת עוני זורקים להם את הדם שהם תורמיםם וזה גורםם להמון מהם להתקלקל ולהתנהג כמו שהם מתנהגים וזאת הסיבה לכך, סה''כ הם אנשים טובים שבגלל מדינה כמו שלנו התקלקלו והדרדרו לפשעע ולסמיםם אבל המון מהם אני מוצא לב טוב ורחמן אנשים אוהבים וטובים, אני יודע שלא ציינת בפוסט הזה אתיופים אבל אני בטוח ב100% שאתה לא רוצה אותם במדינה שלנו ושאתה לא אוהב אותם כל כך!!!
סה''כ אנשים טוביםם שאוכליים המון המון חרא שלא בצדק!!