|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
אונס יותר גרוע מרצח, כי אתה בעצם רוצח מישהו והוא נשאר חי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מנהל ראשי
|
![]() חחחחחחחחח אנגולה!
בדיחה טובה. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() סעמק אין לי כוח להתווכח איתכם יותר.......
זאב לילה יקר , קודם כל תלמד לדון בנושא כמ בן אדם ולא כמו איזה ערס שרב מכות ברחוב אחרי זה אולי גם יהיה לך השפעה מסויימת על נושאים כאלה ואחרים והליאו הזה ירה בו בראש , אבל החוק זה לא קוף שפועל מהתחת שלו ומהעצבים יש דבר כזה קוד מוסרי וזה שלב מעל לצדק רחוב שחבורה של אנשים מתעצבנים והולכים לנקום . ואתה עומרי מה תעשה אם תגדל לך ילדה סכיזופרנית שבגיל 13 תתעצבן עליך שאתה לא נותן לה 100 שקל על _____ ואז היא תלשין עליך במשטרה בהם יעשו לך הוצאה להורג בלי משפט כמו שאתה מתאר? ... ענוש צריך להיות פרופורציונלי לפשע , כבר ראינו לאן מגיעות תרבויות שבהן אנשים כמו עומרי הם הכלל , (אפגניסטן ף ערב הסעודית איסלאם , וכו' )
![]() |
#4 |
חבר ותיק
|
![]() טוב פרשתי מזה סתם קללות אני יקבל פה , מזל שאף אחד מכם לא יגיע לעמדה של כוח
![]() |
#5 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אתה זה שחותר מהנושא של אונס קטינה לאנגולה ולבולשיט שלא מענין אף אחד פה רשמתי לך כבר שבאנגולה תיפול פצצת אטום זה לא מענין אותי כלל וכלל אני אפילו יגיד בישבילך אמן ![]() והדיעה שלי לא צריכה להשפיע על בן אדם אם דיעות פסיכיות כמו שלך,וזאת גם לא המטרה שלי אני הבאתי את הדיעה שלי בדיון הזה והדיעה שלי שאנשים כמו בני סלע לא מגיע להם לחיות בכלל ועובדה שהם כלכך שנואים שאפילו בכלא הם יושבים בבידוד ועוד דיעה שהבאתי בפורום שאתה פסיכי ולא יודע איפה הוא חי! וערס שרב מכות ברחוב חחחחח ? תקרא לי איך שאתה רוצה אני בן אדם שאוהב לצחוק ולהיות סחבק אם כולם ומכבד את כולם בפורום הזה! אבל שאני רואה דפקטים כמוך שמצוטטים פושעים ונותנים להם היזדמנויות או שחושבים שאנחנו "רוצחים" ושאנחנו "רעים" כי אנחנו יורים על הפלסטינים המסכנים קצת כי הם שולחים אלינו מחבלים אז אני יגיד עלייך בידיוק מה שאני רוצה ויצא עלייך בפול גז! ובו נחזור לנושא שלך של הדמוקרטיה אם כבר העלתה תנושא הלא קשור הזה.."חוק זה לא קוף שפועל מהתחת שלו מעצבים"?,חבל שאת החוקים במדינת ישראל כותבים בגן החיות ... יאלה תעבור לגור באנגולה להיתראות ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() כיום הפושעים הגרועים ביותר מתרגלים לחיים בבית כלא, יש כאלה שנהנים מהטבות שונות שם, פשוט לא יאומן איך לחלאות המין האנושי נותנים לקיים חיים נורמלים בתוך הכלא במקום לכלוא אותם בחדר מטר על מטר עם ארוחה וחצי ביום, בלי שירותים ומקלחת.
![]() |
#8 | |
חבר ותיק
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וכן בהחלט אפשר לנצל את הפושעים היטב, אבל לא לתת להם להנות, לאחר שהם רצחו\אנסו לך תדע מה הם עשו. לדוגמה: רוצחו של ראש ממשלת ישראל - יגאל אמיר, זכה להתחתן, ואולי בקרוב יהיו לו גם צאצאים.
![]() |
![]() |
#10 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
![]() ובקשר לפושעים הפסיכופטיים, להעניש אותם בצורה אבסולוטית שמשם אין דרך חזרה, הרי ברגע שפושע סיים לרצות את עונשו הוא משתחרר, ולפעמים בורח. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
מנהל ראשי
|
![]() מתחיל באנדי!
![]() ![]() ![]() נדבר עוד חצי שעה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
(יש לי יס) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
לכן פה אתה ניכנס לתמונה. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() חחחח משהו לא הכי קשור אבל הרג אותי:
![]() (זה בני סלע בתמונה)
![]() |
#17 |
חבר ותיק
|
![]() בלי חלבון יהיה להם קשה לעבוד.
הגולאג הרוסי זה מודל טוב בעיקרון , חוץ מהיישום שיהיה לו. לדעתי החיים של הקורבן יותר חשובים מנקמה בנאשם , וזה גם סוג של נקמה , רק אנשים שגם להם יש נטיות ירצו להוציא להורג על פני פיצוי קשה , אלא אם כן מדובר בפשעים חמורים מאוד כמו הפרת זכויות אדם בוטה ( מספר מקרי אונס מכמות של עשרות ) רצח סדרתי , עבירה בין לאומית ( גאידמק ) אבל אני נגד הוצאות להורג , תתנו להם תנאים יותר קשים ושימו אותם ביחד והם כבר יהרגו ויאנסו אחד את השני למי אכפת אם הם חיים או מתים?? חות מזה עונש כזה הוא רתיעה יותר חזקה מההוצאה להורג כי יש כמה אנשים מתאבדים שכבר" איןלהם מה להפסיד"
![]() |
#18 |
חבר ותיק
|
![]() כנ"ל........
אבל עדיף לסדר משהו פיראטי אתם יודעים לחבר משדר של מישהו בדוי לרשת p2p או משהו
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() לכל חברה התרונות וחסרונות ואתם תמיד תשימו לב לחסרונות חחח... ב-yes למשל יש נמלטים, אבל כל מי שיש לו yes לא איכפת לו מנמלטים, כי אין לו 24... חחח(למרות שעונה חמישית כבר משודרת בערוץ 10).
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() צריך את ג'וליאני
|
![]() |
![]() |