|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כי יש מלא מאמרים וסירטונים שמראים שWWE זה לא אמיתי, ובנינו, לא צריך להיות גאון גדול כדי להבין את זה, ואף פעם לא שמעתי על מכות אמיתיות מחוץ לזירה. אתה טוען שהם עושים את אמיתי מחוץ לזירה כדי לבדר או משהו כזה את הקהל. אבל 90% אחוז מהקהל יודע שזה לא אמיתי, אז למה פיתאום שמחוץ לזירה הם יעשו את זה אמיתי,ובתוך הזירה לא? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() Big Lou...אני מעריך תתגובה שלך אחי וקיבלתי אותה הבנתי אותך לא נכון גבר....
בקשר לשאר...אני לא מבין למה שמישו יבוא וישפוט מישו אחר על זה שהוא אוהב משו...גם אם אתה חושב שהוא מטומטם בגלל זה אז תשמור את זה לעצמך כי זה מה שהוא אוהב וסך הכל זכותו... לכל מי שלא יודע יש גם בארץ האבקות מקצועית סטייל Wwe...אני מכיר אישית מישו שמתאבק שם והם באמת פוגעים אחד בשני והמזרון בנוי חלק מעץ ורק מתחת מזרון דק ככה שהנפילות גם כואבות שלא נדבר על זה שיש המון פגיעות אמיתיות...אז לא לזלזל כי גם מה שהם עושים דורש המון המון השקעה מצידם ועבודה קשה
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() כשראיתי אותו בפעם הראשונה בטלוויזיה הייתי אז בן 12 ככה מזמןןן, וכשראיתי את שרירי הבטן חשבתי ש-לו יש את שרירי הבטן הכי גדולים בעולם!
|
![]() |
![]() |