ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף תחרותי

פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם.

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 05-11-07, 21:22   #1
Big Lou
חבר פעיל

הסמל האישי שלBig Lou

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ///Efi///
דיי דיי דיי, בזירה המכות שלהם ממש לא אמתיות פוגעות אבל זה לא קרוב אפילו ללהיות רציני כשהם יורידים לקהל הם רוצים שהאנשים מסביב ישמעו את המכות, יראו את המכות אז הם נותנים את המכות, לא כדי להכעיב אחד לשני כדי לבדר את הקהל!
וכשמישו כמו באטיסטה מכוון לך אגרוף לראש לא משנה כמה הוא יתאמץ לעשות את זה בעדינות זה די יכאב...
אתה רק אומר לפי מה שאתה חושב או חושב שאתה יודע, אני לא בא לזלזל בך! אני רק אומר תן לי הוכחה תראה לי תן לי איזה מאמר!
כי יש מלא מאמרים וסירטונים שמראים שWWE זה לא אמיתי, ובנינו, לא צריך להיות גאון גדול כדי להבין את זה, ואף פעם לא שמעתי על מכות אמיתיות מחוץ לזירה.
אתה טוען שהם עושים את אמיתי מחוץ לזירה כדי לבדר או משהו כזה את הקהל. אבל 90% אחוז מהקהל יודע שזה לא אמיתי, אז למה פיתאום שמחוץ לזירה הם יעשו את זה אמיתי,ובתוך הזירה לא?
Big Lou מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 05-11-07, 22:05   #2
Coleman
חבר פעיל

Big Lou...אני מעריך תתגובה שלך אחי וקיבלתי אותה הבנתי אותך לא נכון גבר....
בקשר לשאר...אני לא מבין למה שמישו יבוא וישפוט מישו אחר על זה שהוא אוהב משו...גם אם אתה חושב שהוא מטומטם בגלל זה אז תשמור את זה לעצמך כי זה מה שהוא אוהב וסך הכל זכותו...
לכל מי שלא יודע יש גם בארץ האבקות מקצועית סטייל Wwe...אני מכיר אישית מישו שמתאבק שם והם באמת פוגעים אחד בשני והמזרון בנוי חלק מעץ ורק מתחת מזרון דק ככה שהנפילות גם כואבות שלא נדבר על זה שיש המון פגיעות אמיתיות...אז לא לזלזל כי גם מה שהם עושים דורש המון המון השקעה מצידם ועבודה קשה

Eat Well, Train Hard, Fuck Much, Live Long...Be Happy
Coleman מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 05-11-07, 22:26   #3
HammEr-StriKe
חבר פעיל

כשראיתי אותו בפעם הראשונה בטלוויזיה הייתי אז בן 12 ככה מזמןןן, וכשראיתי את שרירי הבטן חשבתי ש-לו יש את שרירי הבטן הכי גדולים בעולם!
HammEr-StriKe מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה