|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() האומנות לחימה שתעזור לך הכי הרבה במכות:
![]() במידה ואתה בקטע של מכות נגד חמולות.....20 - 30 אנשים במכה....אז הדבר הבא יעשה את העבודה כהלכה: ![]() וחוץ מזה חשוב לזכור גם שעם מערכת המשפט שקיימת בארצנו אתה בטח תקבל רק עבודות שירות על הורדת מספר מסוים של אנשים. בהצלחה. ![]()
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() ברוס לי גילה על בשרו שזה שווה לתחת על זמן אמת!
כשהוא רק הגיע לארצות הברית הוא אכל מכות מילדים בני 16 שהיו כפול מהגודל שלו, מה שגרם לו להכניס שינויים בקונג פו הקלאסי, וככה בעצם הוא פיתח את הג'יט קון דו
![]() |
#4 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#6 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
אני יותר אוהב משו מעשי יותר כמו אהבקות, אגרוף אבל לדעתי אם ללמוד כמה שנים טובות קונג פו וכל הדרקונים ונחשים האלה אפשר להשתמש בזה לא רע
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה רוצה פרקטי - באמת קרב מגע יהיה תותח למטרה הזאת
![]() אם אתה רוצה משהו יותר יפה - קונג פו (כל מיני זרמים) - יש שם את כל הסיבובים המגניבים על הריצפה וכו' .. (ברייקדנס גנבו מהם :p).. גם קפוארה נחמדה - הרבה תרגילים יפים, אבל אני אישית לא מת עליה. אגב - גם בקרב מגע (או שזה היה קרב מגן?) שהייתי פעם לימדו את החגורות הגבוהות פליק פלאקים ותרגילים אחרים שהם לא שימושיים במיוחד, אלא סתם יפים.
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אפי, אתה מדבר פה על קרב זירה.
בקרב רחוב אל תספיד כל כך מהר את ברוס לי (58 קילו על 1.70, 5 אחוז שומן. ~ ) הבנאדם הזה כל כך מהיר, קטנה לביצים של טייסון, וno tyson. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אפילו לא טרחתי לרשום על איזה אמנות אני ממליץ, כי זה די ברור ![]() Muay Boran ! אבל לך תמצא בית ספר אמיתי לזה, אפילו בתאילנד מספרם ספור. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הבוראן כולל כל מיני תנועות עם שמות של חיות, נלחמים בו בלי כפפות, כולל נגיחות, מרפקים, נעילות, קרקע. זה דבר מאוד מורכב. היה גם קרבות זירה של מואי בוראן, כשבמקום כפפות משתמשים בחבלים שמרחו עליהם שרף של עץ ועל זה שברי זכוכיות. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואני יודע שבקרב רחוב הכל הולך וחובה לעשות את זה אבל בכל זאת....
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() הייתי 9 שנים בג'יו ג'יסטו, שזה משלב כמה אומנויות לחימה יחד. יש קרבות קרקע, קרקע עמידה, עמידה לבד, בקיצרו הכל.
מאוד אהבתי, אבל כבר נמאס. התחלתי בגיל 6 וחצי, עד גיל 15 וחצי. בכל מקרה, מאחר וזו אומנות שמשלבת הרבה דברים יחד ולא משהו סולו, שווה לך ללמוד.
![]() |
#17 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אגרוף קלאסי זה בן זונה.
אגרוף קלאסי זה באמת קרב כמו שצריך, בלי יותר מידי פוזות וטכניקות מיוחדות. זה גם נותן לך הכי הרבה בטחון כי זה מאד פרקטי בשטח.
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() החבר הכי טוב שלי מתאמן באומנות לחימה בשם Isai
הוא בין ה3 הכי טובים בארץ בזה! הוא פשוט מטורף והוא נלחם נגד כל מיני אומנויות לחימה ביניהים דרס מישהו שהיה בהשרדות ואף נלחם נגד אחד בטיקואן דו בן 28 וחבר שלי דרס אותו ללא בעיה. האומנות לחימה הזאת זה דרך חיים ששינתה לו ת'חיים ללא ספק ד''א הוא תפס משם מסה מטורפת!! כמובן הוא לא מתחרה עם פרנק מגרת במסה אבל עדיין הוא תפס מסה מטורפת שנשארת איתו לאורך זמן גם אחרי שהוא הפסיק להתאמן וגם כשהוא לא ממש מקפיד בתזונה עד כדי כלל לא. מי שרוצה עוד פרטים אני אשמח להגיד לו |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |