|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר קדוש
כללי:: מדמ"חניק..
חדר כושר: מרכז עלית- ת"א
|
![]() הידע שלי מספיק טוב בנושא, אבל אני לא אכנס לויכוח
זה מיותר, ואני יודע בדיוק לאיפה זה יגלוש ואיך זה יסתיים ! אז לא תודה :]
![]() |
#2 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() יאלה רבין מענין לי תזין נימאס לי שעושים מכל בולשיט שקטן כמו זבוב במדינה הזאת פיל!
ולדברים הרציניים לא מתיחסים ולא עושים כלום שום פולחן! ושום חרא! רצו עלאק לעשות צפירה לזכר רבין לא הייתי עומד !!! וגם הייתי בכוונה רוקד וצוחק!! למה ככה כי אני שם על השמאלנים הפחדנים האלה זין כי הם הבעיה במדינה הזאת ועדיף לחסל אותם לפני שמחסלים את הטירור הפלסטיני! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
טוב נו. כנראה אדם עם רמה נמוכה כשלך שוכח דברים כאלו. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מנהל ראשי
|
![]() מה הבעיה Gsk? אם גלעד מתנגד לממסד השמאלני ומשתמש בזכותו הלגיטימית לחופש הביטוי למחאה, זה מפריע לך?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
חטפתי מגיל על הראש?חחחחחחחח מה הקשר בין קיצוניות לרבין?!הבן אדם שנוא עלי ומענין לי תזין ואני אכתוב בפורום מה שאני רוצה מתי שאני רוצה ! חחחחחחחחחחחחח טוב קיצור עשה לעצמך טובה ילדון אל תגיב לי להודעות אני לא כמוך תופס תפוסטים האלה ריגשי אני כותב מה בזין שלי ומה שבא לי ולא מחשבן לאף אחד בטח לא לאיזה חנבץ כמוך עלאק רמה נמוכה חחחחחחחחחחח בסדר אני רמה נמוכה ומה אתה?שב שב בבית היום בערב ותכתוב פה בפוסטים על פולטיקה במקום לצאת ולהנות מהחיים. ידע צנוע בפיתוח גוף?חחחחחחחח בוא ניראה מה אתה מוכן לשתף את האתר...ותעלה תמונות שלך ניראה אם אתה אחד שמתאמן או סתם שחיף? יאלה אל תגיב לי יותר למה אין לי כוח לויכוחים אם איזה ילד שבכה כי הדיעות שלי לא מוצאות חן בעניו סלאמט ד"א יקירי חחחחחחחחח ראיתי תפוסט שפתחתי הו כן זה היה ממיזמן אז בוא אני אגיד לך כזה דבר שניתי את דעתי ואני מצטער שפתחתי תפוסט הזה חה חה חה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
הושעה
|
![]() האמת שאיך שניגרי מעלה את זה - אמת לשמה, כי רבין עשה בצבא ולצבא קצת יותר מכולנו ביחד בערך. שכחתם את החרבות והפלאפלים כבר (רמטכ"ל לאזרחים שבינינו)?! שכחתם את מבצע אנטבה? אבל! מה שעושים בנושא שלו עדיין מיותר לגמרי.
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#10 |
הושעה
|
![]() אני מבין למה גלעד רוצה לחסל את השמאלנים - כי באופן חכם מאד רצוי לציין, הם מחסלים כאן את השאר בעצמם. אבל להבדיל ממנו, אני חושב שכלא יספיק לאנשים שפועלים נגד המדינה.
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#14 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
המדינה שלנו תיהיה בובה
![]() |
![]() |
#16 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() וזה גם מוסיף קצת חשד לגבי למה הם לא ירו בו וזהו.
הממ מישהו אמר קונספירציה?