|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#2 |
הושעה
|
![]() אני יורד לשכנים עכשיו, דופק מוסט מוסקולאר ומבקש ממתקים. עזבו ממתקים - פרגיות על האש.
![]() |
#3 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
הושעה
|
![]() ללוליק זה יצליח טוב מאד...
![]() |
#5 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() כל מה שקשור לאמריקאים זה מעניין.
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחח זה לא חג נוצרי? חחחח מה זה החרטות האלה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחח פאניק הרגת אותי אחי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() יוצאים מחופשים לתים של אנשים ואומרים להם ממתק או תעלול חחחחחחחחחח
![]() ![]() ופה בפורים אין כלום..רק אדליאדה שכבר מגיל 7 אנלא הולך לשמה וזהו |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() לא אמרתי שצריך לחגוג חגים נוצריים. ואני חוגג את החגים היהודיים אז לא להאשים אותי במיסיונריות חחח. אבל למה לא לעשות קצת את פורים ליותר שמח? למה שלא תהיה פה מין מסורת לקשת את הבתים או משהו ולא סתם מסיבות קטנות ביסודי? למה לא לתת חופשים לעובדים? אווירת חג זה לא רק משפחה זה גם נגיד אני הולך ברחוב הכל מקושת ועוד.... פה אין את זה ממש לא. פשוט לא הייתם מספיק בחו"ל.
![]() |
#10 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
קח למשל את סוכות- חג שעליו נאמר ושמחת בחגיך... תראה איך כמעט כל המדינה חוגגת אותו- המון בונים סוכה.. תלך בשכונות ותארה כמעט בכל מרפסת סוכה.. יום כיפור- אף אחד כמעט לא מעיז ליסוע המון צמים ועוד יותר מקיימים איסור זה או אחר... המון אנשים הולכים לבית כנסת... יותר חג מזה? תראה את ראש השנה? פסח? פורים זה חג שחוגגים אותו גם כן... אולי לא כמו בחו"ל אבל חוגגים.. אל תשכח שכמה חגים כבר יש לנוצרים? כמה יש לנו? כל חג שיש להם זה ממש משהו גדול אז עושים מזה הרבה חגיגות... אל תשכח את כמות האוכלוסייה בחו"ל.. כמות אוכ' יותר גדולה חגיגות יותר גדולות... חוץ מזה שלקחת את פורים כדוגמה שהוא בכלל לא חג מין דהוראיתה אלה מדרבנן ככה ש... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ועזוב חגים, צא בערב של יום שישי ככה קצת אחרי הארוחת ערב, תסתובב ברחובות, ותשמע מהבתים של הדתיים שירי שבת *בירושלים לפחות*. זה הרגשה נעימה כזאת לשמוע אותם
![]() |
![]() |
#14 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() לא יודע מה נסגר עם העיר שלך, אבל בכרמיאל בפורים יש את העדלידע (משהו כזה), יש לנו מופעים כאלה...מלא דברים נחמדים שהעירייה מארגנת...כל העיר כמעט הולכת לאותו מקום...
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#17 | ||
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() ציטוט:
הבהרתי את הנקודה שלי.
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() בקשר לפורים האמת אם מישהו יבוא באמצע יום כולם יראו שיש חג, או שפשוט יחשבו שישראלים זה חברה של מפגרים שפתאום בא להם איזה יום לשים תחפושות ואז הם יברחו.
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() בתכלס האווירה של החגים והשבתות,מדרדרת משנה לשנה,החגים כבר לא מה שהיה פעם(חוץ מכמה ערים יוצאות דופן),בתור בנאדם ששומר וחוגג את כל החגים אני מרגיש כמה שהאווירה יורדת,אז קל וחומר מי שלא דתי ושומר,וזה קשור למצב הכלכלי/ביטחוני/נפשי הכל..היום בחג במקום להיות שמחים אנשים אומרים "מאיפה אני יביא כסף לאוכל" ,וגם הנוער כבר לא מה שהיה פעם,בראש השנה בערב יוצאים למסיבות וכו' והם לא יודעים בכלל מה זה החג הזה,כנ"ל לכל החגים,אז בקיצור המצב שלנו בתחת מכל הבחינות
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
אצלנו בשכונה דווקא יש מצב הפוך משבת לשבת באים יותר ויותר צעירים לבית כנסת... אפילו אם הם אחרי זה הולכים למועדון במקום לשבת עם המשפחות לארוחת ערב של שבת (שלפי דעתי ממש חבל גם מבחינה חינוכית) זה עדיין כיף.. ![]() |
|
![]() |
![]() |