|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#2 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
הושעה
|
![]() אל תהיה כל כך קשה עם עצמך.
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() (תזהרו עם התגובות שלכם,, אני צוחק אבל לא מדבר לא יפה אליכם)
מה שאמרת אז מוכיח שזה כנראה כן קשור.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אח שלי יש לך המון חומר לקרוא, אתה מדבר המון שטויות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() מה שטויות, שחלבונים לא קשורים להורדת שיער או כן קשורים?, זה השאלה שלי..ונראה שגם אתם לא יודעים, השאלה המדויקת יותר היא אם מי שמתאמן יש מצב של נשירה אולי בשלב מסוים.
לגביי התוספיםעזבו זה לא השאלה שלי וזה לא העניין, כל מה שרציתי לדעת זה לגביי השערות, אבל גם פה לא יודעים, זה היית שאלה שולית שטותית אבל שבאמת בא לי לדעת למה זה כך, אבל אני לא מבין משהוא אחד, לא שאלתם את זה בעצמכם? חחח טוב, שיהיה ערב טוב, שהכל יעבור חלק..ואם בכל זאת כך יש למשהוא מידע על תופעות שקוראים לאחר אימונים, כמו התרחבות כלי הדם, השפעות על הגוף, מערכת חיסונית וכו' סתם כך, שיוכל לתת לי יהיה נחמד.. כמו שאמרתי שיהיה ערב טוב ושהכל יעבר חלק |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]() מי שמתאמן נהיה יותר בריא לא נושר לו השיער אח שלי,ובודבילדר זה לא רק קשה פיזית זה פי אלףףףףףףףףףףף יותר קשה מנטלית,בעיקר בחיטוב מייגע,מי שעבר חיטוב מעל חודשיים יודע על מה אני מדבר וכל אחד שעשה את זה ראוי להערצה(מה שחוסר בחמימות יכול לעשות לראש שלך,עצבים,חולשה,חוסר מצב רוח ועוד')
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() גנטי... אני עוד מעט בן 18 רק עכשיו התחילו לגדול לי בבית השחי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() גמני בכיתה י' ועוד לא התגלחתי - אפילו בשפם (וכל השכבה שלי התגלחה)