|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() כוס אמא שלה הכוסית הזו,בנות צריכות לבשל להביא ילדים ולהסתכל על התקרה,כל השאר זה רק ניסיון לחקות גברים!!!!!!!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
"לא נורא מאמי אני לא שונא אותך בואי תבואי אלי הבייתה לגור איתי אני ידאג לך טוב" ואז אני יוכל להגיד לכל העולם שאני מזיין בפראות כל יום את בר רפאלי ואף אחד לא יקבל אותה פרט אלי למעשה אף אחד לא ירצה כולם שונאים אותה ![]() חחחחחחחח הבת זונה יכולה להשיג 20 כמוהו ב 5 דקות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
חחח כל מי שמגיב פה ואומר שהיא :):):):) והוא שונא אותה (כמוני) אם היא תבוא אליו על 4 או ישב ויגיד לה - קחי אותי אישה! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שתבוא בעמידה.. שתבוא בעמידה על סולם אני יורד על 6 ומנשק לה ת'רגליים.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חחח פייר, איך שהיא תחזור לארץ בלי כלום, כולם ידפקו אותה ב gang bang עצבני, יקרעו תאמא אמא שלה, היא תקבל כמיות חלבון לפנים, שגיל יפשוט תרגל. ואז היא תהיה :):):):), קרועה לגמרי מלאה חלבון שאין לה כלום, חוץ ממלא זרע בכול מקום.
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() תשמע תכלס היא צודקת זה לא משנה עוד אחת בצבא או פחות אחת כי היא עשתה חתיכת קריירה אדירה ויש לה פוטנציאל אז פשוט נתנו לה למצות אותו.
זה כמו העניין עם בן סהר ראיתי היא בדוגמנות והוא בכדורגל |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
מושעה
|
![]() אני שמח שהיא עזבה את הארץ
היא גם לא עשתה ששירות לאומי נכון? מי שיהודי ולא עושה צבא או שירות לאומי לפחות שנה = לא בן אדם כולכם תשאלו תסבא וספתא שלכם - 99% מהם יכנו את החיים שלהם בשיבל המדינה והיא מעיזה להגיד דבר כזה? אמן שלא יתנו לה לחזור לארץ ויתקעו אותה עם האנטישמים נ.ב איך היא השיגה אזרחות אמריקאית? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() שראיתי "פותחת את הפה" הייתי בטוח שהכוונה למנהג האהוב עליה.
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() איך אין לה בושה
להגיד כזה דבר כשהיא יודעת ב-100 אחוז ש-100 אחוז סיכויים אלפי משפחות שכולות ישבו ויקראו את הכתבה הזאת ואת הכותרת השרמוטה הזאת " עשיתי בשכל שלא עשיתי צבא " ואללה אתם יודעים מה , כל היופי הזה לא שווה כלום אם זה האופי שלה בשבילי היא האישה הכי מכוערת בארץ עכשיו |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחח לפני שנכנסתי לאשכול הייתי בטוח שהיא בלעה בובלול או משהו :):):):) "בר רפאלי פותחת את הפה" לא נשמע הכי טוב:laugh:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() חשבתי בהתחלה שהיא פותחת את הפה בשביל משהו אחר, בכל מקרה, כנראה זה מה שיקרה.
בואנה הייתי מעיף לה וואחד כאפה ולא רק עם היד ( ![]() היא עדיין אבל כוסית לצערנו. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() חשבתי מקודם לפתוח פוסט על זה
ראיתי את הכתבה בעיתון כשהייתי בסופר וכמעט קרעתי את החזה עוף לשתיים מרוב עצבים. אני אישית חושב שהיא דוגמנית מטומטמת ואני מקווה שהיא תמות
![]() |
#20 |
מושעה
|
![]() לא יודע את מי אני יותר שונא עכשיו אולמרט או אותה
|
![]() |
![]() |