|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אחי היא עשתה בשכל וכולכם יכולים לקפוץ עד מחר
במקום להתגייס לצהל היא ולקבל כול חודש 300 שקל היא בזמן הזה ה-ת-ע-ש-ר-ה והיא שמה על כולם זין ברגע שאני יכול אני עף מפה ולא כי אני שונא תמדינה פשוט אי אפשר להפתח פה בצורה נורמלית בניו יורק ממכירת ציורי שמן בקניון אתה מרוויח 500 שקל בשעה -שעה וחצי עבודה ותחשוב זה נחשב עבודה זוטרית אנשים מתעשרים שם חיים בוילות של 4 קומות נוהגים במכוניות שאני ואתה יכולים לחלום צהל זה אחד הגופים הממשלתיים הכי מגעילים וחסרי התחשבות שיש בארץ מילא היה שם סדר הכול שם גועל נפש
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ותאמין לי, אני יודע, אחותי גרה שם. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ולא חסר לה חברים ישראלים אני יודע שארה"ב מוצפת בישראלים אבל לא כולם מצליחים ישר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חוץ מזה מה אתם בכלל שמים על מה שאיזו דוגמנית אומרת? אז היא אמרה שיהיה לה לבריאות ואלה הדעות שלה. ויש פה אפילו הערכה שהיה לה את האומץ לשים זין וללכת על מה שהיא רוצה באמת ולא להיות כנועה ללחצים של החברה פה- והנה היא היא הצליחה בחיים שלה ועכשיו אנשים מקנאים אז מפרסמים את השטויות האלה כאילו שיהיה עוד יותר במה לקנאות. דיי כבר להסתכל בצלחות של אחרים זה לא יעזור לאף אחד "להצליח בחיים". |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() ציטוט:
נכון רמת החיים בארה"ב גדולה פי 3 לפחות מזו בארץ אבל מה שאמרת זה שטויות גמורות. חוץ מזה אפשר לקבל רק קצת מאוד הנאה בחיים מאיזה אוטו חדש או לא יודע מה אם לכולם יש אותו.
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תלמד אחרי באוניברסיטה תוציא תואר ראשון בעריכת דין\חשבונאות\רפואה \מה שבא לך תגיעה לגיל 30 תשתכר ב 25 שקל לשעה ונראה עם תצליך להרים את עצמך מהחור שאתה גר בוא בבת ים
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר ותיק
|
![]() ציטוט:
אתה חי בסרט. אתה תגיע לשמה תוכל לעבוד באיזה walmart מסכן בתור קופאי ולהרוויח 6 דולר לשעה , בית אם תמצא יהיה הרבה יותר מגעיל מכל מה שתמצא בבת-ים , בוואדאי איזה פרוג'קט עם 20 קומות משנות ה50 או משהו עם שכנים מאוד נחמדים... מחיר מחייה? מה שבטוח שמתקרב לפי 2 יותר יקר מרוב הערים בישראל. בנויורק חביבי , אתה בא עם תואר אקדמאי מתקדם , אתה מלך. (אמריקאים טיפשים יחסית , אגב עדיף תואר במרכז ארה"ב מבנויורק כי שמה זה מקום משכיל עדיין) בנויורק אם יש לך חנות קטנה אתה מלך בנויורק אם יש לך טיפת נדל"ן אתה מלך כמובן לא מלך בנויורק כי אתה תהייה אולי ב5 העשיריונים הנמוכים של החברה שמה ועדיין תסתכל למעלה על אנשים אתה סתם תחוש לחודשיים מקסימום שנה שאתה חי טוב בגלל ההבדל מהארץ(עשו על זה מחקרים , לא קצת) כל השאר כבר תלוי יחסית למקום עצמו.
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
ב3 שנים האלה אתה תעבור כ"כ הרבה חוויות ותעשה דברים (במיוחד אם אתה קרבי) שבחיים לא תעשה באף מקום אחר בכל החיים שלך. צא מהבועה שלך, ותבין שבגלל שאתה יהודי יש לך חובה מוסרית ואתנית לשרת בצבא, בשביל שיהודים אחרים בעולם לא יסבלו ולא ימותו רק בגלל שהם יהודים. הייתי חופר עוד אבל אני מתארגן לאימון ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() איחס כוסאמא שלה עיצבנה אותי רצח כל כך מטומטמת כזאתת פיי..
לא טוב לה שתטוס מפה היא מוזמנת ללכת מצידי כבר אתמול. אין מקום לאנישם כמוה במדינה שלנו. אנשים שגורמים לקרעים, אנשים שלא מעריכים את המדינה שלהם, את האנשים שהקריבו בשביל הפוסטמה כ"כ הרבה, את הדבר היקר ביותר- החיים והכל למען שתוכל לחיות כאן ,במדינה שהיא שלך במ דינה שלא יוכלו לגרש אותך ממנה ושרק בה תרגישי בבית. אבל בעצם מה אפשר לצפות מפוסטמה כמוה שאם לפחות היה לך קמצוץ של שכל לא הייתה אומרת את הדברים האלה בפומבי, בתתתתתתתת זונה
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר ותיק
|
![]() למי אכפת מה אומרת בובת הקרטון הזאת?
טוב שאנשים כמוה עוזבים את הארץ , כל התרבות של נותנים פה הורסים את החברה(ואז את הכלכלה) יותר מאשר היא בידיוק תורמת. כוסיות ברמות שלה , לא חסר
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר ותיק
|
![]() ציטוט:
הייתי מתרגש יותר אם איזה פרופסור היה אומר את זה.
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() אבל מה?? הייתי שם לה אותו רצח!!...
![]() |
#17 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() איזה לוש
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() שתלך למצוץ לדיקפריו הזה:dry:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
מושעה
|
![]() בואו אני יסיים את הדיון הזה בכמה מילים ותקוו שאני צודק -
לאונרדו יזרוק אותה קיבינימט בשלב מסויים -> ואז היא תישאר בלי כלום, בלי הסיבה שהיא עזבה ובלי המקום ממנו היא עזבה. סוף סיפור |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |