|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תגידו לא שמתם לב ?
כל הוותיקים שבפורום פרשו כבר! אף אחד לא נשאר כאן,וגם הרמה באתר נהיית על הפנים.. ובכלל עיניין המושתלים שצצו בפורום לאחרונה ניהיה מוגזמת היום חשפתי מושתל אחד,בדיון על ההמלצה של הנוז,חשפתי את פוואר אוס בתור מושתל מהחנות ואת האמת אני שמח על כך גם המנהלים אישרו את זה ברגע שמחקו את הקישורים שפירסמתי לגבי המושתל הנ"ל ובכך אישרה את דבריי. ובכלל בפורום אימונים אתם צריכים להיכנס וליראות איזה שטויות הולכים שם הרמה שם אשכרה בקרשים. ועכשיו גם את יואב גירשתם כבר אף אחד לא נישאר בפורום, למעט הנובים החדשים שבקרוב לוודאי גם יעזבו. והמושלתים שתמיד ישארו כאן בשביל פירסומים כבר אף אחד לא נישאר וחבל!
#4 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
גם אני במילא עוזב חוץ מתגובות שטותיות לא הועלתי כל כך כי את מה שאני יודע אני יודע ואני לא צריך עזרה בשום דבר קראתי מספיק מאמרים דיברתי עם מספיק אנשים חכמים ואני חזרתי לפני כמה חודשים בעיקר כדי לשמור על קשר עם החבר'ה. אבל מסתבר שהם הלכו כבר ואין את החבר'ה של פעם למרות שיוצא לי לפגוש אותם ולדבר איתם. |
|
![]() |
![]() |
#5 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() Wow Wow !! נהיה פה חם !
אני לא הולך להצביע על אשמים ,כי אף אחד לא נקי פה,כולל אותי שנתתי למריבה כזאת לצמוח מתחת לאף שלי ,הייתי צריך לדרוך על הסיפור על זה הרבה לפני ה"פרישה" של יואב. השירשור הזה הגיע לקיצו ,ויפה שעה אחת קודם.