|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() עמית בוא בוא לאייסי אני צריך להגיד לך משהו
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() יפה, כל הכבוד, שיהיה בהצלחה
מתי יפתח איזה משהו בצפון?... הלוואי
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() סוף סוף !!!
שיהיה בהצלחהה |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() שיהיה במזל טוב
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() שוב פעם הצפון מוזנח :\
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() עזוב אותכם,עם המחירים של התוספים היום לא משתלם לקנות..עדיף חלבון של תנובה 200 שקל ל2.3 קילו,טעם של חרא אבל הכיס נושם קצת לרווחה..
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() כל הכבוד !
בקרוב בחיפה |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() וואיי מתקדמים מהר...הסניף בראשון עוד דיי חדש אני חושב וכבר יש בת"א
מזל טוב ![]() אתם חושבים שבגלל המבצעים יהיה יותר זול לקנות מת"א ולהזמין לראשון/לבוא לקחת או לנסוע לסניף בראשון ולקנות שמה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() מזל טוב גיל ! לאט לאט משתלטים על הארץ מוחאחהחהחהחה
More Shops More Stores More Protein All For Meeee Akakakakaka |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() גיל מזל טוב! פתח גם בירושלים אחי יש ביקוש
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() משה,אני כ"כ מעריך אותך על הכנות שלך,בנאדם אמיתי,בלי לקקנות,בלי אנטרסים..הרבה כבוד מגיע לך על זה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() אני קניתי חלבון מישראלבדי ב350 שקל..עכשיו אני מבין שיש אבקות חלבון לא פחות איכותיות במחירים הרבה יותר נמוכים,270 שקל וכו'
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#16 | |
צוות ישראלבודי
עוסק ב:: Making the world a better place
|
![]() ציטוט:
זה פשוט לא הגיוני, אנשים פשוט מתעלמים מההתייקרות של מוצרי החלב בעולם, כאילו בכוונה המחירים גבוהים. אמרתי זאת פעם ואני אומר זאת שוב, ההתחייבות למחירים הנמוכים בארץ עדיין עומדת על הפרק, אם ראיתם יותר זול -> התקשרו ותפוצו על כך (ע"ע הפוסט שגיל נעץ לגבי המחירים). בכל מקרה, גם בישראלבודי יש אבקות שעדיין לא עלו ונמכרות בזול, אם זה 289, או אפילו 250 לאיירון טקים האחרונים בארץ. האופטימום והצ'מפיון גם מגיעים עם שייקר במתנה, ובקרוב יהיו עוד מבצעים לרגל פתיחת הסניף החדש. תהיו קצת יותר בוגרים. אני אישית חושב שזה לגיטימי לגמרי שחנות עם כזו איכות של שירות, מוכרים, ייעוץ, תמיכה וקידום של הענף מאחוריה, תדרוש קצת יותר כסף (ושלא נדבר על הפורום האיכותי שבו אתם כותבים)... ככה שעל אחת כמה וכמה צריך להעריך את ההתחייבות הזאת לספק לכם את המוצרים הזולים בארץ, ואת המימוש שלה כמובן. תחשבו על זה... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() מזל טוב לישראלבודי
![]()
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() מזל טוב לישראלבודי. אתם באמת תותחים.
מתן + Leo מה מצאתם יותר טוב שהוא גם יותר זול מאופטימום או צ'מפיון? בלי לפגוע, אני למעלה מ 15 שנים בענף. עברתי על הכל! Prolab Universal Ultimate בתקופה הרעה בהולמס פלייס ומה לא... בחיים לא מצתאתי משהו יותר טוב מ OPTIMUM או NATURE'S BEST (ISOPURE) או צ'מפיון |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כלכך הרבה סניפים באזור אחד, שיפתחו אחד בצפון מה קרה ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |