|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() חח כולה פורום..מה זה פורש? זה לא איזה מועדון כזה שצריך מנויי להיכנס....אם אתם לא אוהבים את זה שהפורום ניהיה יותר מידי "דיבורים" אז אל תיכנסו לדיבורים כללי.....
חחח דיי לדרמות ! Xd |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
העיקר שתמשיך להפציץ.. אנחנו איתך בכל החלטה שאתה לוקח!! אתה חלק מהקהילה הזאת ותמיד תישאר ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() העניין בפורום שהוא קשור לחנות של גיל.
אם זה היה פורום שלא קשור לחנות כלשהי, אז אני בטוח שהיה כאן משטר הרבה יותר קשה ולא הייתם רואים את כל השטויות שרצות כאן. אבל הרי ברור שאם יחסמו כאן כל דביל שמפרסם שטויות כי משעמם לו, אז אותו בנאדם לא יקנה אצל גיל, כי ירגיש פראייר. גלעד, אני בדעה שלך. הייתי בטוח שהכל יהיה עניין שיחלוף עם תחילת שנת הלימודים, אבל מסתבר שטעיתי...הרמה נשארה זהה ונמוכה. כמובן שבתת פורמים כגון תזונה ותוספים ופיתוח גוף מקצועני, ישנה רמה גבוהה למדי, פרט לתגובות סרק של משתמשים מסוימים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() לא הבנתי עדיין מה עצבן אותך ולמה הפורום נהיה קטסטרופה? נובים?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() חחחח הפיתרון היחיד לבעיה שלכם הוא סגירת דיבורים כללי שנועד מראש לספאם ודיבורים לא מקצועיים, זה יעלה את רמת הפורום פי 4... אבל זה יוריד מהיחודיות ומהכיף שלו.. פשוט מי שלא רוצה ספאם שלא יכנס לתת פורום דיבורים כללי ונסגר הסיפור.... גלעד אח יאני עדיין מאוד הייתי רוצה לשמוע ממך מה היה הקש ששבר את גב הגמל.. (יש לציין שזה וואחאד גב של וואחד גמל
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מושעה
|
![]() חח מה זה משנה אם ישארו פה גדולים או קטנים?
בהרבה מקרים עצה של שחיף שמבין משהו מהחיים שלו, עוזרת יותר מעצה של מישהו "גדול" גלעד יא פטיש דבר איתי באיסי |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() ביי
![]() |
#8 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
חחחחחחחחח ביי NOOB ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() גלעד אתה כ"כ צודק אחי..גם אני משתדל להיכנס כמה שפחות..ואני בטוח שגם 95% מחברי הפורום..
אגב עכשיו יבוא איזה מנהל שיסבן את כולנו טוב טוב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() אני גם פורש!!!
מתחיל לעבוד 12 שעות + ביום כי אין מה לעשות עד הגיוס |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() גלעד אחי:שיהיה לך בהצלחה גבר,גם אצלי ההודעה הזאת אחרונה פה ![]() העיקר שתצליח בפיתוח גוף ותגיע רחוק,מי צריך פורום. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() זהו! גם אני פורש!
אני אכנס רק בסופ"שים! (וזה לא קשור כלל לצה"ל......)
![]() |
#14 |
|
![]() רציתי להרוג אותך בגלל הכותרת
מה קרה אח שלי לא הבנתי מה עצבן אותך ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
|