|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() ציטוט:
זה לא משהו שנגרם ע"י חומרים...זה מצב שהגוף נכנס אליו לבד.... ואין שום ישות זה פשוט אותות מהמוח שגורמים לך להרגיש את זה
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מה ההבדל בין חלום רגיל לצלול?
ומה זה צלול בכלל? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
לעוף..לירות אש מהידיים להגדיל את הזין בעוד 50000 סנטימטר. בחלום צלול אתה מודע לכך שאתה בחלום ואתה יכול לעשות דברים שבלתי אפשרי במציאות לעוף,לרוץ במהירות האור וכו' |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() ZzzzZzzz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() ישנת עד 11?
כמה שעות אתה ישן בן אדם?
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() חוץ מזה איך אפשר לפחד מחלום ??? WTF ?
אחת אמר שזה טראוומה בלה בלה בלה ?!?!?!? איפה אתם חיים ? הלוואי וחלומות רעים היו הדבר הכי גרוע בחיים שלי !:dry:... דרך אגב יש משהו יותר מלחיץ : אתה קם מהמיטה בלילה,הולך בחדר פתאום נופל,מתעורר... עוד פעם אתה קם מהמיטה,הולך,נופל,מתעורר, עוד פעם,עוד פעם,עוד פעם,וזה לא נגמר,ואתה כבר חושב לעצמך (אתה מתחיל להבין שזה חלום) מתי זה יגמר לאזעזאל ... חפרתי אה ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() לי קרה פעם חוויה חוץ גופית הנשמה שלי כזה הייתי בחוץ ואז הסתכלתי על הגוף שלי יושן במיטה זה היה מפחיד מרוב הפחד התעוררתי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() היה לי פעם את זה גם,כל כך פחדתי ניסיתי לצעוק לא הצלחתי,ניסיתי לזוז גם את זה לא הצלחתי לעשות אחרי איזה כמה זמן במצב הנוכחי פתאום זה השתחרר,אני זוכר שישנתי חודש עם טלוויזיה בווליאום דיי גבוהה בגלל זה.
![]() |
#9 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() צוחק איתך,אל תקח ללב |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#11 | |
|
![]() ציטוט:
יאללה עוד מעט אימון אחרון לפני הגיוס ![]()
![]() |
![]() |
#12 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() חחיחחחחחח נשמע מגניבבב אחיקו
![]() תרגיש טוב
![]() |
#15 |
נפיחון
|
![]() מה אתה בסדר? אנשים אומרים שהם רואים ישות מה לא מובן? רואים שיש משהו שיושב להם על החזה ומונע מהם לנשום..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#17 |
נפיחון
|
![]() אני אומר שזה לא נכון! זה כמו שיש אנשים שאומרים שכאשר הם היו במצב של מוות הם ראו את הרופאים מנסים לעשות משהו בזמן שאותו המת עלה לשמיים ואז פתאום חזר שוב לגוף.מה אתה אומר? שזה אותות של המוח והדמיון?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
קח תקרא את זה ציטוט משם: אחת התופעות המדווחות במצבי סף מוות(מוות קליני) היא חווית היציאה מהגוף (Out Of Body Experience OBE) וראית האדם את עצמו מהצד או "בהיטל על". המקור לתופעה הוא ככל הנראה שיבוש בקלט ובעיבוד של שני חושים המאפשרים לנו למקם את גופנו. הראשון נקרא פרופריוספציה והוא הנותן תחושת מיקום של חלקי הגוף זה ביחס לזה. הפרופריוספציה מאפשרת לנו כשהתעוררנו משינה לדעת בעינים עצומות מה תנוחת גופינו על המיטה ולכוון את רגלינו וידינו בזמן פעילות בלי לראות אותם. מידע נוסף החיוני להתמצאות קשור למיקום הגוף במרחב, והוא מעובד על ידי המערכת הווסטיבולרית אליה שייכים אברי האיזון (השבלול שבאוזן) – זה החוש ש"מתבלבל" במצב של סחרחורת או מחלת ים. פעילות תקינה של מערכות אלו היא הממקמת את התודעה בגוף. כאשר משתבשת פעולת חלקי המוח האחראים לחושים אלו ואין התאמה בין האינפורמציה החזותית (גוף נייח על המיטה) לתחושה (גוף מרחף ונע כלפי מעלה), התודעה עשויה לפתור את הקונפליקט על ידי העתקת נקודת המבט אל מחוץ לגוף ולהציג את הגוף כאובייקט חיצוני[ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
נפיחון
|
![]() יופי שיגידו.אבל אני בטוח שאנשים שעברו את זה יודעים מה שהם אומרים.זה מעצבן שאם אנשים לא רואים משהו אז הם לא מאמינים..כאילו למה שמשהו יגיד סתם ככה שהוא עלה למעלה ברוח?
|
![]() |
![]() |